Arkadaşlar dayanamıyorum artık yemek yerken banyo yaparken aklıma türlü türlü kötü düşünce dua geliyor
bunları önemsememek mi gerekiyor
Arkadaşlar dayanamıyorum artık yemek yerken banyo yaparken aklıma türlü türlü kötü düşünce dua geliyor
bunları önemsememek mi gerekiyor
Cevap
7Cevap
banada olurdu ama sürekli gusul abdesti almaktan yorulurdum
Sizin nasıl geçti
zamanla 1 3 ay sürdü sende ne vardı
Kutsal şeylere küfretme kitaplara vs beddua vs
Kurtulmak istiyorum bu durumdan sen ne yaptın
genelikle muhafazakar insanlarda olur bu ve bastırırlan insanlarda
özelden anlatabilirmiyim
Yiaaaa şeytan git başımdan dersen gider. Çünkü o bazıları gibi yüzsüz değl
Kafaya taktığın kadar önem kazanıyor bu durum beynini boşalt
Asla önemsemeyeceksiniz. Kısa sürekli ilaç kullanmayı denediniz mi? Kesinlikle kısa süreli olsun ama.
Okb ilacı Kullandım da işe yaramadı ya
Geçer inşallah. Kendinizi asla sorunlu görmeyin. O his geldiğinde o hissin yanlış olduğu bilincinde olun ve aklınız ile onu yenin.
Bu düşünceleri yok etmeye çalıştıkça daha çok düşünmeye başlarsın kafandaki kötü düşünceler için kendini suçlama bunları nasıl düşünüyorum diye kendi haksızlık etme bunlar olağan düşünceler
kalbini temizle gider
Duyöayacaksın, başka şey düşüneceksin gelir gelmez
Anlatsana ne geliyor
Büyü var üstünde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu türden zihinsel mücadeleler gerçekten yorucu olabilir, üzülme, yalnız değilsin 🤗. Vesveseler genelde insanın kendine yakıştırmadığı şeyler olur; o yüzden aklına bu tür düşünceler geldikçe “bu ben değilim” diyip geçebilirsin. Önemsememek genelde işe yarar çünkü üzerine ne kadar düşünürsen, o kadar büyüyebilir. Kendine nazik ol, derin nefes al ve sevdiğin şeylere yönel ❤️.