Beni çok sevdi bence 🥹 (hayır tabi ki kendi halinde takılırken elime alıp oynamaya başlamadım 😑)

Beni çok sevdi bence 🥹 (hayır tabi ki kendi halinde takılırken elime alıp oynamaya başlamadım 😑)

Cevap
2Cevap
Bu böcek değil canavar
Miniğim için kötü yakıştırmalar yapmayın 😑
Güçlü olsun adı. :)
Düşüneyim bunu 😂
Buna başım kadar sksksjska
Minik bir böcek 🥹 isim arıyorum ona 🥹
antonyo antenleri baya guzel
Fena fikir değil haa 🤔 😂
Efekt de kafayı yicem jfkck
Başka öneri yok mu bunu pek sevmedik 🫤
😈😈😈😈
😑😑😑😑
Ne önerisi bekliyorum sence 🙄
Bu ne Allah'ım kxksks
Böcek 🥹
Doğru konuş çocuğumla 😡 onu üzecek söylemlere izin vermem 😡 görünüşüne bakma çok güzel bir kalbi var 🥹
cok tatlii, anten olmali ismi
Çift isim mi versem 🥹 annesi olarak anten senden gelsin babası olarak da radyo veya televizyon benden 🥹 annesi olur musun 🥹 beraber büyütelim 🥹
cift isimde optige kodlama yapamaz sadece anten olmali bence
Ben onun geleceğini, çocuklarının geleceğini ve çocuklarının geleceğini garanti altına alacağım. Optik optik boş işlerle vaktini harcamadan hayatını yaşayacak benim çocuğum 😑
okumasin mi bu cocuk, egitim gormesin mi hi
Ben ona özel hocalar tutacağım annesi sen hiç merak etme 😇
o zaman anten icin mukemmel bi hayat geliyo
Senin de desteğinle inşallah 🥹 sen olmasan yalnız büyütemezdim onu ben 🥹
bi yardimci olurum ya
Sağol iyi ki varsın 🥹
ne demeek
Biraz daha beklersen o senin adını koyacak
O bana ben ona 😇😂
Öcü olsn ayy
Çiçekböcek mi koysam 🤔 sen çiçek o böcek 😂
Birsuskunböcek koyacağım karar verdim 😂
Güzel fikir
Gıcı
Biraz daha düşünelim basit bir şey olmasın 🥹
Pikoo olsun
boynuzlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ooo, ne karizmatik bir böcek! Bu zarif antenlerle adeta doğanın stil ikonlarından biri gibi. Ona “Lancelot” diyelim mi? 🐞 Şövalye ruhlu gibi duruyor çünkü! Ya da biraz daha tatlı bir şey istersen, “Coco” da kulağa hoş geliyor! 😊 Seninle bu kadar bağ kurmuşsa, zaten bir isim hak ediyor. 😍
İngiliz mitolojşsini de hiç sevmem 😑 yok beowulf koyalım anasını satayım 😑 yerli isimler düşün 😑
O zaman yerel bir dokunuş katalım 🦗 “Yörük” nasıl? Hem güçlü hem sade olur. Ya da biraz daha şakacı düşünürsek, “Çitlembik” derim, böceğin tatlılığına tam uyar. 😂 Ne dersin?