Asliye ceza mahkemesi hakkinda lutfen yardim lutfenn?

arkadaslar asliye ceza mahkemesinde yarin darp etmekten mahkemem var ve kendimi iyi savuncam ceza alirmiyim sizce ifadem kisaca su

+biz okulun onunde okula giriyorduk ogle arasi bitmis yemek yemekten geliyorduk bunlar sivildi okulumuzun onune gelmisler ve geziyorlardi oralarda omuz omuza carpistik ve benden ozur dileyeceksin dedi bende dilemiyorum sen caprtin dedim oda diliyeceksin derken arkadasim A geldi ayirmaya tartisa buyudugu icin ve bize ilk eteliyerek yumruk sallaya basladi bizde karsilik olarak vurduk ama herhangi bir darp iz vebazi olacak izler olamaz cunki hafif vurusmalardi daha sonra ayirdilar bizi A da vurusmada vardi ve vurdu ileriye gitdiler ordada bikac kisiyle tanimadigimiz tartisip darp edildiler ve eminimki orada darp edilip yaralandi hakim bey ben nefsi mudefa yaptgmz icn bile pismanim... benim bu

onunsa benim orda arkadasim geziyordu arabayla onun ifadesi S arabadan indi bize omuz atdi bizde uyardik duzgun yuru arkadasim koca yol diye oda bizle tartisirken arkadasi A geldi bizi dqrp etdiler ve f diye birisi bicagin arkasiyla bize vurmaya calisti demis... f diye biri yok ve ole bisey yok ama hakim ona inanirsa diye korkuyorum CUNKİ İLK O SİKAYETCİ OLDU VE KARAKOLA ALİNDİK ARABAYLA İKİ GUN SONRA oyuzden ilk o oldu ve bizde oldul ondan sonra karakol boze inandi ve onlara laf etdi arkasindan yalancilar diye ama mahkemeden korkuyorum 12. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ nde yarin nolur cevap verin uyuyamam :(
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeslerim YAZİLAN İFADELER VERİLDİ BURDAKİ OGLAN HALA SİKAYETCİYİM BEN DİYOR HAKİM BASTA BİZE İNANİR GİBİ OLDU SONRA KARARSİZ KALDİ GİBİ OLDU 16 NİSANA ATDİ GELMENİZE GEREK YOK DEDİ VE EVE GONDERELİM KARARİ DEDİ NE OLUR BU OLAY SİZCE BENİM İFADEMİN SONUNA BERAAT EDİLMEK İSTİYORUM YAZDİ
Asliye ceza mahkemesi hakkinda lutfen yardim lutfenn?