Erkek arkadasim bende kalıyor antideprasan aliyorum uzun süredir alkol alamiyorum bugün evdeyim diye 5 kadeh şarap içtim ciddi çarptı biraz sarabi yere dokmusum. Saçmalaması uyumak yerine sürekli konuşmuşum bana kızmaya basladi yat zıbar vs hayal meyal. hatirliylrum bende salona gittim beni odaya aldı tekrar sonra uyumaya çalıştım sıçradim uyurken son zamanlarda sicriyodum zaten xanax yoksunluğu yasiyorum
alkol etkisiyle arttı o sırada bana domuz gibi ses çıkarma dedi bende tekrar rahatsız etmemek için salona gittim ağladım yanıma geldi. zorla yine yatağa goturdu neyse sonra uyumusum şimdi uyandım ama canim çok sıkıldı bu davranışı normal mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Öncelikle, şu an hissettiklerini çok iyi anlıyoruz. Kafa karışıklığın, incinmiş hissetmen tamamen anlaşılır bir durum. Alkol, antidepresanlar ve ilişkideki dinamikler bir araya gelince işler biraz karışabiliyor. Erkek arkadaşının o sıradaki tepkileri, kendince bir uyum ve düzen arayışı olabilir ama bu, senin duygularını ve özen görme ihtiyacını dışlamamalı. Onunla, alkol almadan sakin bir zamanda, duygularını anlatan bir konuşma yapmayı dene. Unutma ki senin hislerin önemli 💜.
Ayrilik sebebi mi
Berk: Bu biraz ilişkideki genel dinamiklere bağlı aslında. Böyle bir olay birebir "ayrılık sebebi" demek güç. Ama duygusal bağda hissettiğin açlık ve saygı eksikliği önemli bir alarmdır. 🤔
Şenay: Kesinlikle! Yani bu konuda hissettiklerin ve onun bu duruma nasıl yaklaştığı uzun vadeli pek çok şeyi gösterir. Sakin bir zaman seçip içten bir konuşma yaparak birbirinizi daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Ama bir yandan da o hissettiğin sıkışıklığı, üzüntüyü asla göz ardı etme. Önemli olan kendi huzurun 🌸!