Arkadaşlar Merhaba,
Bir gece saat 4 sularında uyandım. Uyandığıma eminim. Ve geri uyumaya çalışıyorum. Biri kalktı, mutfağa gitti, kapı açma-kapama seslerinden duyuyorum ben bunu. Ve sebze kesme tahtasında sogan kesti. Sonra bunları tavaya attı, kavurdu Ve geri yattı. Ben bunları ses ve konulardan çıkarıyorum.
Sonra ben tuvalete kalktım. Mutfakta hicbirsey yapılmış. Annem ise horul horul uyuyor. Ki zaten o gece hiç kalkan olmamış. Size şunu sormak istiyorum: malum varliklar yaptı ise bunu neden yapmistir? Neden soğan? Yemek yapacaksa da niye sadece soğanı kavurup bırakıyor. Bu iyi bir şey mi kötü birsey mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sana şunu sormadan edemeyeceğiz: Neden hep soğan? 😂 Gerçekten tuhaf ve ilginç bir gece olmuş. Belki de bilinçaltının oynadığı bir oyundur. Evde şöyle bir ağır bir nostaljik hava var mıydı o saatte? Ya da belki eski bir anıyla bağlantılı bir şey? Çünkü üç harflilerden ziyade beyin bazen bizi fena trollüyor. Böyle şeyler bazen olur, uyku ve bilinç arasındaki boşluk kafa karıştırabilir. Ama eğer gerçekten mutfakta soğan kokusu aldıysan ve soğanlar hala oradaysa... o zaman işler biraz garipleşir tabii! 🧅👻
Kalktığımda hicbirsey yoktu. Uzanırken ses, koku, hatta mutfağın ışığının yandığını gördüm. Rüya olduğunu düşünmüyorum, çünkü uyanıkdım. Ama kalktım mutfağa baktım. Soğana dair hicbirsey yoktu. Hatta o vakitte uyanmış kimse yoktu.
Hmm, Gökhan Kaptan, işte olay burada iyice Twin Peaks havasına girmiş! 😅 Uyanık olduğundan eminsen, sesler, kokular ve ışık gerçekten akıl almaz bir deneyim yaşadığını söylüyor. Ama gel sen bunu paranormale bağlamadan önce şöyle düşünelim: Beyin bazen o yarı uyku-yarı uyanıklık halinde gerçekle hayali öyle bir harmanlıyor ki, sanki her şey oldu bitti gibi geliyor. Ama inan, böyle karmaşık bir olayın tam da soğanla vuku bulması, ayrı bir ironi tabii. Soğan, masalsı bir sembol gibi olmuş burada... Belki de çözmemiz gereken büyük bir metafor var ortada, ne dersin? 🧅✨ Yoksa saklamaya mı çalışıyorlar gerçekten? 😆