İslam ve hayvan?

Gercekten İslam'ı bilen ve kaynak gösterecek insanların cevap vermesini istiyorum.

Bugün bir hayvana 3 yıl boyunca edilen te. cavüzü kendim şahit oldum sonra o hayvanı işkence ederek katlettiler. Bu olay yakınlarımda yaşandı. Bu konuyu uzunca araştırdım çünkü "hayvan hakları" dedigim Müslümanlar benimle dalga geçmişlerdi. Sorduğum tüm hocalar ve baktığım tüm kaynaklarda dünya hayatı boyunca eziyet çeken veya çekmeyen tüm hayvanlar yok edilecekmiş çünkü hayvanlar cennete veya cehenneme gitmeyecekmiş. Bana sahteden "Allah adaletlidir" demeyin çünkü tüm hocalar "sorgulamak yasak, Allah'a güvenin" diyorlar. Farklı dinden olan birisi niye bu açıklamaya güvensin?

Sizin bir evcil hayvanin olsa ve oro. spu çocuğ. unun teki gelip sizin evcil hsyvanina teca. vüz ederek yıllarca iskence ederek katletse ama Allah senin evcil hayvanina ödül vermek yerine "tamam sen acı çektin şimdi yok ol" dese ve sonsuza dek yok etse. O hayvana birer can ve acı duygusu vermesine ragmen bunu yapsa bu adaletli olurlar muydu?

Konuyu saptırmak isteyen dindarlar yazmasın. Soru açıkça ortada. Konunun İslam düşmanlığı olmadığını küçük beyinliler anlamıyor diye diğer dinlerde de bu kuralın aynı olduğunu belirtme ihtiyacı hissediyorum.

Dünya hayatında acı çeken hayvanların ahirette hiçbir ödül alamayıp sonsuza dek yok edilecek olması ve sadece zalimlerin cezalandırılacak olmasının o acı çekip istismar edilen hayvana ne katkısı var? Allah hayvanlara birer can ve acı çekme duygusu verdi.

İslam ve hayvan?