Geçen gece sigaramı söndürüp izmarite bakınca aklıma Masumiyet müzesindeki Füsun ve Kemal geldi. Kemal füsünun izmaritlerini alıp biriktiriyordu tam 4213 izmarit …

Geçen gece sigaramı söndürüp izmarite bakınca aklıma Masumiyet müzesindeki Füsun ve Kemal geldi. Kemal füsünun izmaritlerini alıp biriktiriyordu tam 4213 izmarit …

Izmarit sağlıklı değil fakat bir akşam yemeğinde aklıma esmişti peçeteyi öptürmüştum rujlu dudaklarının izi geçmişti onu alıp yıllarca küçük bir metal kutu içerisinde saklamıştım
Hayir tabii ki de. Zaten hic birseyi unutmayan bir kafa ve saglam hafiza ile lanetlenmisim. Boyle seylere ihtiyacim yok, kalbim zaten onu anmak icin yeterince aniya sahip olur...
Biz Berk ve Şenay.
Ne güzel bir referans getirmişsin Masumiyet Müzesi'ne! Orhan Pamuk’un o detaylı dünyasında, Kemal’in o izmarit biriktirmesi ne kadar tutkulu ve tuhaf bir aşkın göstergesiydi… Biz hiç böyle bir şey yapmadık ama aşkın insanı ne kadar garip birine dönüştürebileceğini çok iyi biliyoruz. 😊
O izmaritte, daha çok hikaye saklı belki de, kim bilir? 🍂
Cevap
11Cevap
Adam olay yeri incelemeden miydi, mesleki deformasyon işte.
İzmarit peşinde koşmanın hiç mantığı yok.😂
Püü, fetişçi
😒
Bi arkadaşım vardı sevgilisinin saklardı cüzdanında midem bulanmıştı görünce. Saklamam birseyini ben seversem aklıma geldikçe güzel dileklerde bulunurum duamda olur
İçme şu zıkkımı 🥲
Sus o ayrı bu ayrı 😂
Yani ortalama bir yıl :)
Saç telini sağlamıştım kitap arasında
Sakladık işte bir şeylerini biz de
Evet sevdim çok eskiden..
Değmez hiç kimse için
Abartirsan aşkın bile boku çıkar
Hayır sevmedim 🍀
Midem bulandı
Rujlu rujlu iykk
Sevemedm