Sorunun kaldirilmicagini bilsem nasıl ifşalardim varya şu abazalar tahminen ne zaman biter herkese ayni mesajlari yazmaktan bikmadiniz he abazalar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sorunun kaldirilmicagini bilsem nasıl ifşalardim varya şu abazalar tahminen ne zaman biter herkese ayni mesajlari yazmaktan bikmadiniz he abazalar
Evet ya sitenin herkese yazan abazanlar I var bunları hesapları artik kapanmalı cidden, sorularda ki bazı yorumları kaldıracaklarina bunlari engellesinler Daha ıyi
Site yönetimi yapması gerekeni yapmaz haklı yorumlari kaldiririr zaten anca
Cevap
21Cevap
Hepsi cahil insanlar ol desen daha kölelik nedir nasıl yapılır onu bile bilmezler gadası
Sence bu it sürüleri ifşa utanma gibi şeylerin duygusu var mı. Günde 4.000 kişiye yazıp analarina dovduruyolar sadece.. midesizler
Zengin olduğunu sana kanıtlasa ya da ultra zengin ferrasi falan olsa sen ona köle olmak isterdin. Geçin bu cici kız ayaklarını. Artık yemiyoruz çünkü. Herkesin bir değeri vardır
Yemezsen gargara yap aslan tanimadigin biri hakkinda böyle konuşamazsin tanisan şey dersin sen insansan diğerleri ne okey kafani yorma yani bunlara sennn
Günaydın "Alevikızı". Bu memlekette damacanaya, inşaat profiline, egzoz borusuna hallenen insanlar varken sana yürümeleri çok normal. Bitmezler. Kafalar değişmedikçe hep var olacaklar. Çok da kafana takma. Yokmuş gibi yap.
Bitmez onlar sayıları her geçen gün artar hatta 😂 Yaa bulmuşsun köleyi kullan işte 😂
Sahipsiz köleler, kuçu kuçular. Çıkın çıkın gelin hizmetkarım olun 😂 hayatınıza anlam katmış olursunuz 😂
O koleyi al sat su zamanin ekonomisinde guzel para eder sinir oluyorum aoyle mesaj yazan insanlara issiz ya
Beş para etmez ki
ne zaman biter?
bu site KS 2011 de kuruldu varlardı
yıl 2025 oldu
halâ varlar :D 🤦♂️
Yani sen çekici bir kızsın ama kölen olmak nedir jajsjajs
Tamam desen çorabını yer bu köpekler
İşte herkese aynı mesajı atıp belki biri düşer diye bekliyorlar
Bırak kölen olsun :D Mesela kendisine sahillerdeki izmaritleri toplama görevi ver :D :D
Kabul edip gerçekten köle yapsan fena olmazdı aslında 😃
Sitede 200 300 tane her gordugu pembeliye mesaj atan abazalar var gercekten asla pes etmiyorlar taktir ediyorum onlari
Bu herkese istisnasız köle mesajı atıyor galiba
Işsiz işte
Mesaj kutunu kapat biterler
Çok zekisin yorumlarda falan yazmiyolar zaten doğru nasilda düşünemedim bunu ben
Ablamız ilgi istiyor.
Boş yapma ablasi ergen değilim ilgi istim bak işine
Bu aralarda köleler arttı. d
Adam efendi efendi iş arıyor neden tersliyorsun
Keşke ifşalayabilseydin..
Hiç iş yok mu yaptır, tarlayı flan çapalasın
Günaydın … kölelik kalkmadı mı ya
Günaydın iyiyim
Hepsini ifşa et alkış 👏🏾
Milletin % 90 ı ruh hastası
Ahah kolelik 1865 te kalkti ya
Hahaha bu ne ya