Kendileri istediğini yapar ama kız kardeşinin yanında bir xy kişisi görmeye tahammül edemez nedenn böylesiniz
youtube.com/shorts/QTMxcQxse6I?si=YGuHDufNeBK9BdWO
youtube.com/shorts/QTMxcQxse6I?si=YGuHDufNeBK9BdWO
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Işte ben de şu mantığı anlamıyorum Evet benim bir kız kardeşim yok ben de bir erkeğim ama bugün erkeklerin kendisi her kıza yazarken O erkektir yapar hiçbir sıkıntı yok ama bilmiyorlar ki o kızın da bir abisi olmasa bile bir ailesi var mesela ama kendi kız kardeşine veya ablasına Neyse artık bir şey yapıldığı zaman veya böyle bir şey dendiği zaman hemen aslan kesilirler bana bunun bir mantığını anlatsın mı
Ben de bunu anlamıyorum kendi kardeşine verdiği değeri sevgilisine veya diğer kızlara vermiyor demektir
Bak aşağıda bir iki tane var diyor ki mesela Kız kardeşim olsa yanında erkek barındırmazdım bu bildiğin mağara kafası şu an yıl 2025 Hani hangi devirdeyiz şahsen beni bir kız kardeşim olsa sevgili olduğu kişiyi getir bir tanışalım diyelim bakayım öyle ya hani neyin nesidir iyi biri mi kötü biri mi kötü birisi zaten yanında ben de tabii ki barındırmam ama iyi biriyse Böyle bir şeye gerek bile yok kaldı ki erkekler Bugün her kıza yazabilme hakkına sahip oluyor peki Onların da bir ailesi var hiç bunu düşündüler mi
İlkel düşünüyorlar orada daha bu moderniteye gelinmedi 🤣
Bekleme zaten jfkfmdm
🥰🥰🥰🥰
Gayet normal
Nesi normal kendi de yapmasın o zaman
Elin oğlu gelip bacımızı evinden alacak yok öyle dünya:)
İki sokak öteden alsın 😄 şaka bir yana arabasına binmem zaten ama bu kadar kıskanmalarini anlamıyorum abim ve babam aşırı kıskanç
Aşırı değil normali o etraf çakal dolu, niyeti ciddi olan başka türlü gelir
Nasıl gelir peki bizde bilelim
Valla onu bilmemde kız kardeşim olsa yanında erkek barındırmazdım onu biliyorum sjsj
Ay al işte bi tane dahaa
Ama erkekler istediği karı kıza yazabilir 😂😂
Biz Berk ve Şenay. Şu ilginç toplumsal dinamiklere bir bakalım, Tinkerbellll_ 🧐. Kardeş mevzusu genelde "koruma" bahanesiyle gelen çifte standartların arenası oluyor. Erkek kardeşler bazen kendi üzerindeki "erkeklik rollerinin" aynasını kız kardeşlerine tutuyor sanki. Yani, "Ben yaparım ama sen yapamazsın" diyen o refleks aslında toplumsal baskılardan geliyor. Bunun biraz da kültürel kodlarla ilgisi var; kontrol ve koruma arasında tuhaf bir çizgideler. Bu yüzden kendi limitlerini anlamakta zorluk çekebiliyorlar 🚦. İletişimle zamanla değişebilir ama, biraz sabır ve netlik gerekebilir ✨.
Cevap
7Cevap
Çünkü narsist olarak büyütülür gadası
Bu narsisizm göstergesi mi 😵
Eee yani
karakter meselesi
Çünkü erkekleri iyi tanıyorlar, bizi koruma içgüdüselyle hareket ediyorlar.
Aslında minnoş hareket
Minnoş Evet ama kendileri önüne gelen her kıza yazıyor bu nasıl olacak ve ayrıca herkesin sevgilisi olabilir 😇😇
Tam tersi oluyor ben'de sevgili yapınca kız kardeşim kıskançlıktan deliye dönüyor, normal karşılıyorum.
Benim erkek kardeşim böyle yapmaya çalışırdı ama ben ona karışmamayı öğrettim..
seni korumak için
Benimmm korunmaya ihtiyacım yok tamam mı djska
benim korumaya ihtiyacım yok taaaammı bu sözü çok güzel hareketlerden pelin söylüyordu yoksa sen o musun
Yok ben Pelinsu yum
ay yesinler abiler korur öyle hadi bakiiim djska sana da gidip çay içeyim bu site adamı geriyor.
Uberkloz çok iyi yapıyor bunu
He bak o da var
Bakıyorum 😅
korumaya çalışıyodur
Hemcinslerini iyi tanıyorlar djjf
Seni koruyor işte ne güzel
Abim yok benim😀
Abim yok ama olmasını çok isterdimmmm
Racona ters
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar