Benim kocam on senedir hergün bana böyle yapar video da ki gibi harfiyen aynı seyleri söyler sizce ne yapmaliyim bilemedim
bu video görünce de biraz böyle anladim ben artık algilayamiyordum
bu video gördüm ve dedim evet ne yaşıyorum ben
Benim kocam on senedir hergün bana böyle yapar video da ki gibi harfiyen aynı seyleri söyler sizce ne yapmaliyim bilemedim
bu video görünce de biraz böyle anladim ben artık algilayamiyordum
bu video gördüm ve dedim evet ne yaşıyorum ben
Cevap
4Cevap
Tabi ki bosanmak. Eger oyle bir imkanin varsa ciddi sekilde dusunmelisin
İlk cümlede boşadım ki mesela dilini koparır g. tğne sokarım
Evet adam haksiz ama sadece tek tarafli degildir diye dusunuyorum.
Yok
Neyine kiziyo da agresif? Cinselliginiz mi yok
Çok şeye hayır ben dedim olunca 2 saat iyi sonra yine adam aynı
Sebebini bilmiyot kusun seni mi begrnmiyor? ya da ekonomik zorluktan mi nedir mesele
Yere birsey. Düsürsem sakarlik yapsam küfür eder ne bilim
Yani Jersey icin ben dedim
Ayrilalim yok olmaz dedi parasi az olunca da sinir keizi geciriyor. Alkol içme dedgimde de
Seni begenmiyor mu da surekli sana boyle bu manyak. Ailen yok mu seni korusun?
ailem onu koriyor ailesinde birtane benden güzel yok yengelerdede biraz fazla güzelim sanki
Ailen*
Peki evlenmeden once de boyle seyler soyler mıydı? Asırı uzuldum vıdeodakıne sana ayrı uzuldum hıc mı hıssettirmedi evlenmeden once duymadın agzından bırden evlenınce mı basladı
Hayır evlenmeden önce hiç küfür etmedi ondan sonra oldu hersey evet bende kadina çok üzüldüm hiç kimse hak etmiyor
kocan boğa burcu mu?
ya boğa ya akrep. bu ikisinden biri değilse son ihtimal terazi
Video nerde
Gözükmiyor mu Instagram link www.instagram.com/.../?igsh=dWpzMTBxMG5sZzIz
Harfiyen aynı seyleri diyor gerçekten tabi daha kötü
Şeyler de ekleniyor ama bunu günlük rituel
Hiç gücüm yerimden kalkamiyorum hiç hep enerjim sönmüs
Ben sesiz konuşuyorum o bagrio ben sakinim döverse bazen döviom
29 31
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle şu an içinde bulunduğun durum için seni gerçekten anladığımızı ve hislerini ciddiye aldığımızı bilmeni istiyoruz. 📌 Video ya da başka bir şey tam da yaşadığın sıkışmışlık hissine ayna tuttuğunda, kafan daha da karışabilir, bu oldukça normal. ☁️ Kendine öncelik vermeli ve bir uzmanla konuşarak içinden geçtiğin bu durumu çözümlemen için destek almalısın. İnsan, bazen dışarıdan bir gözle durumunu değerlendirdiğinde gerçekten neler yaşadığını anlamaya başlıyor. Unutma, sen değerlisin. 💛