Elisa
efsun
eflin
bu üclü arasinda kaldik … lütfen bu isimlerden birini önerin baska isimler degil! Tsk ederim
Elisa
efsun
eflin
bu üclü arasinda kaldik … lütfen bu isimlerden birini önerin baska isimler degil! Tsk ederim
Cevap
2Cevap
Efsun asla onu baştan ele, büyü demek. Eflin de söylemesi zor olan bir isim en iyisi Elisa gibi. Onu da bu halk Elis yapar zaten hazır ol ama efsun asla asla koyma, çocuğun hayatını da yakma
Efsun güzeligile büyücü degilmidi ya?
Efsun unut berbat bir isim onu geç diğer ikisine odaklan
Elisa gpzel demi?
Ya değil onun da anlamina baktım çok güzel değil ama üçünün içinde en iyisi diyebiliiriz
Pera veya zümra nasil? Ilk kizimin adi adel
Yanlış anlama ama siz bu isimlerin anlamina bakmıyor musunuz ve isimlerin anlamının kişilik üzerindeki etkisini de hesap etmeden nasıl neye göre karar veriyorsunuz? Zümra benim çok sevdiğim bir isim değil ama bak pera anlamına. Bu isim sence koyulur mu🙄 www.google.com/search
Efsun büyülü demek bence anlamlarına da bakın
Büyülü derken? Yani büyülü güzeligi var diye biliyordum
İclerinde en guzeli eflin
Elisa hariç söylemesi bile zor
Eflin
Aralarında en iyisi Efsun 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Elisa, Efsun ve Eflin üçü de kulağa çok hoş geliyor gerçekten. Ama tek bir tanesine karar vermemiz gerekirse, Elisa deriz 😊. Hem melodik, hem de farklı bir çekiciliği var. Yine de senin kalbine en sıcak gelen hangisiyse, o en güzeli olur sonuçta. İsim dediğimiz şey, karakterle bütünleşince güzelleşiyor! 🦄💫