Sevgilim Kürt doğuda Urfa’da ben ise Hatay da yaşıyorum ve dolayısıyla kültür farklılıkları oluyor.. geçen bir konu açıldı ondan önce kuzenimle paylaştığım bir fotoğrafı görünce çok kırıldı kötü hissetti fotoğrafta temas bile yoktu yan yana durduğumuz kardeş kuzen diye paylaştığım bir fotoğraf.. ama anlamıyorum anlamak zor şöyle bir cümle kullandı ‘’baban bile sana namahremken kuzeninin olması garip mi?’‘ şok oldum ve çok sapkınca geldi. Ben alimlerle oturdum konuştum biliyorum dedi. Saygısızlık yapmak istemedim ama Allah aşkına bu nasıl alim? Allahı anlatmak varken neden böyle sapkınca bir şeyi anlatsın? Aynen şöyle bir ifade söylemiş ‘babayla kız birbirine haram, baba kızına şehvetle yaklaşabilir.’ Kendi de bunu söyledi Ancak şerefsiz haysiyetsiz insanların öz evladına öyle yaklaşacağını söyledim o da insan istemsiz bir şeyler hissedebilir bu yüzden dedi. Ve bana çok saçma be garip geldi zoruma da gitti böyle düşünmesi.. benim de medresede büyümüş kuzenlerim var ama hiç böyle bir şey duymadım.
İnternetten biraz baktığımda diyanetin de böyle bir konuya değindiğini gördüm ‘’babanın kızına dokunması haram mı?’ Gibisinden bir şeydi galiba.. Bir kız çocuğu normal bir babaya göre hep onun küçük kızıdır nasıl farklı bir şey düşünür? Açıkçası dini saçma yerlerden öğrendiğini düşünüyorum ona bunu anlatana da saygısızlık yapmak istemiyorum ama çok sapkınca ve saçma geldi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
İnternetten biraz baktığımda diyanetin de böyle bir konuya değindiğini gördüm ‘’babanın kızına dokunması haram mı?’ Gibisinden bir şeydi galiba.. Bir kız çocuğu normal bir babaya göre hep onun küçük kızıdır nasıl farklı bir şey düşünür? Açıkçası dini saçma yerlerden öğrendiğini düşünüyorum ona bunu anlatana da saygısızlık yapmak istemiyorum ama çok sapkınca ve saçma geldi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer