1. katta evimiz var. Yalitim dusunuyoruz, kisin soguk oluyor ve fazla dogalgaz yakiyoruz mecbur ve yukardakiler daha ucuza yakip isinirken biz yaklasik 5 bin liraya kadar dogalgaz yakmis oluyoruz.
Bir usta dedi ki icerden yapalim, lamine altina. Laminelerde degisir, yenilenir isinizi de gorur dediler.
Bir baskasi bodrumdan yaparız demisler. Kopuk mantolama demisler. Hangisi daha faydali olur?
Ucuz pahali pek onemli degil. Isimizi gorsun, kaliteli bir sey olsun yeter diye dusunuyoruz. Ya da baska yontem, malzeme varsa onerileriniz neler olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Isı artı ses
Yalıtımı
Bodrum ve dıştan yapılması daha mantıklı
Distan dedigin hangisi
Evin dis duvarlari mi?
Dış duvar
Evet
Yillar önce tum apartmana dıs mantolama yapildi. O sira biraz daha para toplayip alt katlarinda mantolamasini yapin dedik bodrumdan yapmadılar. Bizi oyaladilar. Para da vermediler, toplamadilar. Normalde merkezi isitmaydi komur. 3 sene once dogalgaza gectik. Dogalgaza gecince hem usuduk hemde cok para odemek zorunda kaldik. Iste 2 senedir falan da para biriktiryorduk, cunku peşin istiyorlar. Yaptırmışken de iyisi olsun, isimizi gorsun, para verip isinmama durumu da sıkıntı. O yuzden evin icinden mi, bodrumdan tavana mi yaptirmak daha iyi olur bilemedik. Hangi malzeme iyi olur bilemedik
Bu durumda en sağlamı bodrum dislarda varsa eğer