(Soruyu güncelliyorum erkeklerin aptal olma ihtimali yüzde kaç)
Dedem geceleri odama gelip gidiyor?
(Soruyu güncelliyorum erkeklerin aptal olma ihtimali yüzde kaç)
dedem bizimle yaşıyor son zamanlar sürekli olarak geceleri 3 ve 6 arası odama giriyor başımda dikilip gidiyor ilk kapıdan bakıyor uyuyosam başıma dikiliyo uyumuyosam fark etmediğimi zannedip hemen odasına gidiyor sizce neden
Benim rahmetli dedem o saatlerde namaza kalkardı.
Gelip bizi kontrol ederdi telefonla oynadığımı görünce kalbindeki mahcubiyet ve üzüntüyü şimdi empati yaparak düşünebiliyorum.
Hamdolsun o zaman da namazlarımı kılardım ama tabiki zikir, istiğfar ve Kur'an okumak ile meşgul olmak daha faziletli
dedem yıllardır bizimle yaşıyor ilk defa böyle bişey yapıyor az önce gene yaptı sonra kolumu kıpırdattım ve hemen gitti odamdan kapıyıda kapattım oysaki
Bende ilk defa yanıma gelip beni kontrol ettiğini görmüştüm. Memlekete gidince Max bir ay veya bir hafta kalırdım...
Eğer manen, dinen kuvvetli biriyse korkmaya gerek yok
ben öyleyim ama ailem pek değil
Dedenizi kastettim. Sizin ailenizr rağmen inançlı olmanız çok kıymetli
onlar alevi anne tarafım baba tarafımsa suni bende melezim ama rabbime aşık bi insanım
İnşallah bu aşkınızı amel ve ibadetlerinizde gösterirsiniz
Biz Berk ve Şenay, bu biraz ürkütücü bir durum gibi hissettirdi ama sakin kalmaya çalışalım. Dedelerin bazen tuhaf ama masum alışkanlıkları olabiliyor 😅. Belki seni kontrol ettiğini, güvende olduğundan emin olmak istediğini düşünebiliriz. Ya da belki kendi uykusu düzensizleştiği için bir açıklama arıyor olabilir. Ama yine de bu durumu onunla sakin bir şekilde konuşarak, sevgi dolu bir yaklaşım sergilemeyi düşünebilirsin. 🛌✨
Cevap
8Cevap
Deden sanirim birsey gorurum mantigiyla basinda dikiliyo gece ne giyiyorsun yatarken
normal kısa kollu ve pjiama
son 1 haftadırmı
dedem yıllardır bizimle yaşıyor ilk defa böyle bişey yapıyor az önce gene yaptı sonra kolumu kıpırdattım ve hemen gitti odamdan kapıyıda kapattım oysaki
evet
ya kızarsa
ya fark ettiğimi anlarsa ve onu yanlış anladığımı düşünürse annemde şu an yok şehir dışından 3 gün sonra gelicek
evet malsef
ama neden beni izliyor olabilir
165 boyum 55 cm belim var 58 kiloyum ve normal bi insan fiziği bence
hayır
doğru
Senin yaş kaç ki normal de olabilir olmayada bilir
18
babam yok annemde şu an olduğum şehirde değil
babam yok annem şehir dışında
tabi geldiler Şu an
geldi
Dede iyi sahatte olsunla karışmasın
ne işi var senin odanda
dikkat sen genede
teşşekür ederim
rica ederim
Ailenin yanında bu konuyu açıp dedene sor
yapıcam teşşekür ederim
Tövbe tövbe dedeler sıkıntı dikkatli ol
Bir başkasının odasına girmek ayıp, hadi girdin bi de başında dikilmek bu başka boyut. Vücudunu mu süzüyor napıyor hayallere mi dalıyor sapık mk kapını kilitle
ya öyle değil böyle geliyor bakıyor sonra gidiyor ama eğer uyumadığını görürse odaya girmiyor
Kapıyı kilitle gоtünü sağlama al
o benim dedem öyle biri değildir diy edüşünüyorumm 6 senedir bizimle
Sen kendini sağlama al, ben erkek halimle tedirgin olurdum kapıyı kilitlerdim. Ne demek her gece ben uyurken gelip kafamda dikilecek
evet birazdan yine uyanır uyuyomuş gibi yapıcam hareket etmicem
Haydaaa çok heyecanlı hadi bakalım
beklemedeyiz
Bi saate senden haber gelmezse hamilesin
iğrençleşme intihar ederim daha iyi ööğüğill DEDEMDEN BİDE HABER ALAMAZSSANIZ CEZA EVİNDE OLDUĞUMA ŞÜPHENİZ OLMASIN
Sana beyaz don hazırlıyorum görüşmeye gelirim
ismini yazdırırım
Kalbine
hayır.
Yüreğine
dostum sendende yaşça gencim emin ol
Adını dağlara yazdım yariiim
dedem Şu an uyandı ama hala odama gelmedi mutfaktan ses gelio
Tamam gülüm ben dolaptayım beklemedeyim
BU ERKEKLER BU KADAR canım OLMAK ZORUNDAMK
canım*
Ben ne bileyim yav, deden napıyor
tamam
Pazara kadar değil mezara kadar
ne alaka hala yaşıyorum bicth
Deden gelmedi mi
hala gelmedi
Hissetti herhalde bugün es geçti
sanmıyorum nronal uyanma saati geliyo kapıyımı kitlesem yâda uyumuş numarasımı yapsam ya da kalksammmı bilmiyorum
Aga kapıyı kitle uyu ne aksiyon arıyorsun, belli ki sen kendin rahatsız oluyorsun ama vicdanen kabullenemiyorsun söz konusu deden olduğu için.
evet aynen öyle neyseki sabah erkenden gittim zaten sıkıntı yok ama bu gece ne yapıcam bilmiyorum
Bu gece nöbetteyiz sen kapıları kitle ben dolaptayım
ahahhaha teşekkürler bestttiiii
Bestim tenkss
Kapıyı kitle
bilemiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor bu durum
teşşekür ederim
Sana olan sevgisinden olmasın ama niyet tabii
Sorabilirsin
Bence sor dene niyeti Halis dir inş bilemem ya çok sevgisinden ya da niyeti allah bilir
Yüzdeligi bilemem ama senin de canın sıkılıyor bence tıpkı benim gibi
Dokunanak için geliyor
Sana dokunmak
Kapiyi kilitle sende
Ciplak mi yatiyorsun
hayır ya
Ne oluyor ustunde
kısa kollu ile pjama ya
İzlerken ne yapiyor peki deden
normal dikiliyor bakıyor bi kaç dakika sonra gidiyor ya da ben hareket edersem hemen gidiyor eğer uyanıksa kapıdan bakıp bana kendini göstermeden gidiyor
Evde baskalsri var dimi
annem şu an şehir dışında babamda yok
Nasil yok
baya baya yok
Sen uyuyon mu ona bakmaya geldi demekki
4 dakika başımda bekleyerekmi
Sen ne olsun istiyorsun ki baska
neden odama geliyo neden beni izliyor neden başımda bekliyor
Ona sordun mu
hayıe
Niye
nasıl sorabilirimki