Gerçekten güneşi yolladık😆 bu gece uyusun dinlensin bize de bu serinleme ve nefes alma şansı versin.. sabah bekleriz artık... bu kola içenler beden değildir😆😆

Manzara da hava da müthiş. Afiyet olsun
Evet kuzum gerçekten öyle.. teşekkür ederim beraber olsun🌹
Giderken söyleseydin beraber olabilirdi🤣
Sana o kadar canmin dibine gelip korna çaldık baksaydın ya ooo yandik😆
Daha yeni işten eve geldim 🤣
Uzan dinlen dicem ama biliyorum çok yaramazsin dursan dinlesen keşke nerdeee seni doğuracağıma taş dogursaydim😆😆
Yaramazlık yaparım diye götürmedin demek🤭Anne canım sıkıldı eve gidelim. Anne eve gidelim su içicem. Küçük çocuklar gibi 🤣
Evet çok yayamasssin sen yaa park ta yok sana cezalısın😆😆
Cips paketi bitince ağlayan çocuklar gibi🤣
Ahah sorma pasta ile park hakkın yandı 😆😆
Banane ya banane eve gidelim canım sıkılıyor 🤣
Sus şimdi terlik geliyor bak😆
Bir kadın aramıştı. Konuşma süresi boyunca çocuğu bir rahat durmadı. Kadın "dur oğlum, yapma oğlum" diyor. Çocuk en son "anne ben de konuşcam, banane ben de konuşcam" diye ağlamaya başladı.🤣
Ahah çocuğun da bur derdi vardir keşke dinleseydin ya meleğim 😆😆
Ahah çocuk işte🤣çikolata istemiştir annesi vermemiştir. Oyuncağı kırılmıştır falan🤣
Yerinde olmak isterdim ayni senin küçüklüğüne benziyor hatlas yayamasss😆
Evet ya ben de küçükken onu yemem, bunu giymem dermişim 🤣 kesin sen daha çok yaramazsındır 🤣
Bende seni dinlemes zorla yedirirdim😆yok kiz ne verseler yerdim aksine ben ev temizler kardeşimi okula yollardim vallah😆
Banane yemicem işte yemicem 😆😆
Terlik geliyo hee
😆😆
🤣🤣
Küçük haylasim yaaa napcam seninle ben yaaa yaramasss
Ne bilim en son elinde terlik vardı 🤣
Sen nezaman elimde terlik eksik olduğunu gördün ki. ben sanki meraklıyım terlikli gezmeye senin yüzünden mahallede adim şopara çıkacak 😆sonra şiddetten 690 yıl hapis sende fink at sıpa 😆😆
Tamam bir daha yaramazlık yapmicam söz veriyorum anneeğğğ🤣🤣
He tabi önce sen şu davani geri çekersin çocuğa taciz ne kız beni mahkemeye veriyorsun ahahah
Eic için teşekkürler 🥰
Rica ederim ağzına sağlık şekerim 🌹
Manzara guzel
Evet çiçeğim ama Seni izlemeyi tercih ederdim çiçeğim geceye doğan ay gibisi 🌹🫶🙏
Cevap
1Cevap
Ben içmeye tevbe ettim ama tam bu hava ve manzarada çok güzel çay içilir.
Peki sen çay içebilirsin gerisi yasak
Şu deniz resimlerini gördükçe can çekip duruyor... Off. Ooff. Afiyet olsun :))
Kuyamam ablam yaaa gel melek ablam sana her zaman yer var. teşekkür ederim 🫶🌹🌹🌹🙏
Kola sqnq yaramıyor belli ablam ne :)) en son baktığımda hala erkektim.. Bir değişiklik oqdi diye biliyorum:))
Ahah pardon abi yaaa sagol abim gercekten bana yaramiyor yaa😆🙏🙏
İçilir ama iznim yok 😅
Peki bu akşam yasak olsun sana kola içersin 👍
Yok ben kola sevmem kanıma girmeyin alkolüm geliyor sonra😄
Ahah peki sana ne içersen onu veriyoruz dolabımız orada suçlu hissetmek istemem sen al😆
Hava manzara güzel de alkol noo
Evet güzel tabiki sevmeyen içmez peki sana cola olsun👍
Çikolatalı süt içerim max
Peki sana çikolata li süt vermiyorum ama üstüne dökmek anlaştık mi👍
Çikolatalı süt istemedin mi?
Ahah şaka yapıyorum işte ama anlamıyorsun ben napim üzüldüm cidden yaa kardeşim 😆espiri yeteneğinizi bırakmayın tatlılık
Manzara güzel içecekler çirkin djdndj
Öyle deme tamam sanada kola aaa
Hdhdhd tamam
Peki kaptın kolayı 😆😆😆
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim afiyet olsun👍
İçilmez mi bee
Seni unuturmuyum senin ki buzlukta sensiz olmaz🌹
Rica ederim donmaz ben ayarlarım 😆😆
Ben balkonda cips yiyom ya
Afiyet olsun hava serin tadını çıkart👍
Teşekkür ederim sağol 🙏evet hava gerçekten harika geceleri serin olmasi iyi
Sorun yok düşünmen yeter kardeşim 🌹🙏
İçilir 😅
Karar ver kola mi cay mi bira mı? artik tepkiler den korkar oldum kim ne severse alsın dicem artik😆
Enerji içerim 😕
Peki bu arada hg sana enerji veriyorum🌹🙏
Hoş buldum 🥳
Eskiler iyidir ben tanıdın mi bilmem SanaNeDerGibi hesabın sahibiydim kapatmıştım onu 1 yıla yakin oluyor bunu yeni açtım barışla beraber gelmiştik birdemetmehmet vs ayni takilirdik🫶🌹🙏
Görmüşümdür illaki ☺️
Kesinlikle sohbetimiz vardi böyle sorular da neyse kafani sirsirmim bekleyen bikdirimler zaten seni yoruyordur anliyorum.. hg demek istedim sana erd bul az wsky yapicam portakal tonu🌹🙏
Red bull*
Estağfurullah 😃 süper olur yakışır
Anlayışın için teşekkür 🌹evet çok yakışır seversin ne dicem aybars yok görmedim barış gitti 10 gün oluyor gelir de aybars yok bitakti mi?
Aybars kim oluyor 😅
Aybars vardi ya bir abimiz mod bay pars var simdi ama o 28 yas diğeri 30 kusurdu
Tanımıyorum 🙄
Evet oda o zamanalar gideceğini söylüyordu bellide gitti sağlık olsun giden zaman geçsin bir uğruyor 🌹🫶🙏
☺️☺️
🌹🌹🌹
ora nere abi bende gelıyım
Gel askolsun kardeşim enez
Kusura bakma ben sorumda buna müsade etmem sildim o arkadaşın msjinı onun adina ben özür dilerim🌹
ne dıyosun abı
Az önce sizin msjiniza yazdi birisi bildirime bakin görürsünüz kardeşim sildim
Haa gormedım ben
Tamam farkinda değilsin ben sildim kardeşim müsade etmem zaten🌹
sagol canım
Rica ederim kardeşim 👍
Alkol olmasa iyi
Tamam sana kola olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar