Sevdigini veya sevgilini elinden almaya calisan arkadas?

Merhaba benim mahallede sevdigim biri var ve hani bunuda arkadaslarim biliyor soyluyorum.

Gecen gun bir arkadasim bana sesli mesaj atti ve diyorki seninkinin annesini gordum bana şoylee bir alici gozle bakti dedi hani o an anliyamadim ve bir sey yazmadim kiza.

Sonra baska bir gunde bana gene yazdi seninkinin annesi ne kadar yuzsuz diye bunu dedi neden diye sormadim ve dedimki gecen gun sana alici gozle bakti bugun bakmadi mi dedim yazdigi sey hyr.

Gecen gun bununla yuz yuze geldim ve sordum neden yuzsuz dedin dedim dediki deprem olmustu İstanbul'da ondada sevdigim kisi bi bagirmis korkmus neyse anneside gitmis vurmus bir tane her neyse bu da annesine bagirmis yani anladiniz mi kadina sinirlendigi nokta ogluna vurmasi sanane ya vurabilir niye kiyamadin mi asiri sinirlendim.

Dedimki sonra alici gozle nasil bakti dedim o zamanda diyorki ben o gun cok suslendim puslendim disari ciktim diyor o kadin bana soylee bir bakti suzdu yani hani kiza dedimki bir daha sakin boyle bir sey demiyorsun falan fistan.

Doceksiniz daha fazla de diyemiyorum kiz hasta bir sey olur diyede korkuyroum ama benim sevgilim olsa onada asilicakki yapti bana degil benim arkadasima yapti bunu.

Bunlari yapan kizda harbi yuzsuz ya hep mesajlarina goruldu atiyorum kisa kisa yaziyroum hala ariyor hala yaziyor istemiyorum hani ben direkt diyemiyorumda konusmak istemiyorum diye.

Niye anlatiyorum bilmoyorum sadece icim rahatlicak gibi geliyor ve bir de sey yapmayi dusunuyorum arkadaslarimla beraberken bu konuyu acicam arkadaslarimda haberi yokmus gibi hani konusucaklar ama hani arkadaslarimda sey oldu kizdan bu ortak arkadas bu arada ve diyorki ben ona soylerim senin diyemediklerini.

Sevdigini veya sevgilini elinden almaya calisan arkadas?