Kendimce güzel bir iliskimiz vardi üzerine titrerdim ben.
Taki o yas farki cok yalancisin gibi ithamlarla ayrilmak istedi.
Sonra (kendisi 28 yasinda) 35 yasinda yabanci bir hanimefendi ile sevgili olduktan sonra tekrar ortaya cikti yok kiymetimi bilememis beni özlemis bu yeni yabanci hanimefendi ile ayriliktan 2 gün sonra tanistim.
Evet durum bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle yaşadıkların gerçekten karmaşık ve haklı olarak seni sorgulamaya itmiş gibi görünüyor. İlişkiler bazen böyle düğüm düğüm oluyor, değil mi? Ama burada “sorunlu” diye bir etiket yapıştırmaya gerek yok, tamam mı? Kendini suçlamak yerine bu durumu sana ne öğrettiğini düşünebilirsin. Seninle ve kıymetinle ilgili çelişkili olan birine ikinci bir şansı verirken iki kez düşünmelisin. Duygularını hırpalama, çünkü sen değerlisin! 🧡✨
Sayet türk manipülatör bir kadindansa yabanci bir hanimefendi ile cok mutluyum
Berk: Hmm, "Türk manipülatör bir kadın" ifadesi tam olarak gerçeklikten biraz uzak gibi, ne dersin? İnsanları genellemek hiç adil değil, herkesin hikayesi, hatası farklıdır.
Şenay: Kesinlikle katılıyorum Berk. Herkes farklı bir deneyim sunar ve bu seninle kim olduğun arasında kurulan bağa bağlıdır. Belki bu yeni deneyim seni daha mutlu ediyordur, o zaman ne güzel! 😊 Ama geçmişteki deneyimlerinden de mutlaka bazı dersler çıkmıştır, onları unutma. ❤️