Hoşlandığım erkeğe rezil oldum?

Arkadaslar ya sabah cenemdeki tuylerime bakamamıştım, zaman olmamıştı. Çok kısa kısa parmak ucu kadar geniş bir bölgede siyah siyah varmış. Hemen onları aldım. Hormonal sorunlar yaşadığım için diğer kızlara göre kökleri biraz daha belirgin ve hızlı uzuyor, her gün almam gerekiyor. Ilaç kullanıyorum, ama baktı ve biraz da dikkatli baktı gibime geldi. Çok uzun sürmedi konuşmamız neyse ki, belki yanlış gördüm herhalde falan diye düşünmüş olabilir mi? Kendimi ona rezil olmuş hissediyorum.

O benim gibi kızı napsin ki diye düşünmeye başladım. Belki de ozdeger konusunda sorun yaşıyor olabilir miyim? Mesela bir kaç hafta önce aman görmüşse görmüş ne olmuş ben de insanım diyebilirdim umursamayabilirdim. Ama annemleri gidip görüp geldiğimden beri kafaya takmama olayını beceremiyorum.. annemler benim psikolojimi mi bozdu acaba? Bu arada kendime guvenimin zedelendiğini sanmıyorum. Mesela yürürken aynı güvenle yürüyorum. O beni görmesin diye saklanmaya çalışmıyorum. Sadece kafaya takmamayi beceremiyorum..

Hoşlandığım erkeğe rezil oldum?