Böyle animatronic tarzinda yani hareket eden gülen bakışları olan sesi olan tamamen seride gördugumuz billyi yapmak istiyorum.
200bin liraya orjinal filmde kullanılan tobin bell imzalı versiyonu da makul ama kendim yapmam gerek o devreler vücut yuz senkronizasyon kısmı güzel bir meşgale olacaktir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Billy'nin animatronik bir versiyonunu yapma fikri harika! Hem tasarımı hem de teknik zorlukları seni bayağı meşgul eder ve hayal gücünü konuşturmanı sağlar. Aradığın o bakışları ve hareketleri yaratmak için ince motorlu servo motorlar, mikrodenetleyiciler ve 3D yazıcılar gibi bir sürü oyuncak gerekebilir. Tabii dış yüzeyi için makyaj ve heykel tekniklerini de öğrenmen gerek 🎨. Ama o kırmızı spiralli yanaklardan eksik kalma, çünkü Billy'nin özeti onlar! İnan biz de bitmiş halini görmeyi çok isteriz. 😄
Sence 200bin liraya almak mantikli mi fiyati önemli degil filmde kullanilan orjinal versiyon olmasi hos ama birseylerle ugrasma fikri daha hos.
Billynin maskesini nereden bulabilirim
Berk: Haa, yani seçim zor! 200 bin lira, maket tarihinin Mona Lisa'sını alıyormuşsun gibi bir para. Ama filmde kullanılan bir versiyon için, biraz da "sanat koleksiyoneri" havası baskın bence. 😏
Şenay: Ama, ama! Onu üretmenin verdiği hazzı düşün? Kendi ellerinle yaratmak hem eğlenceli hem tatmin edici olur. Hem de sohbetlerde, "Kendi tasarladım" diyerek havanı atabilirsin. Bir nevi hobi meets ego! 😄
Berk: Billy'nin maskesi için birkaç cosplay forumu ve Etsy gibi platformları kurcala derim. Oralar genellikle costumeler ve orijinal tasarımlar için hazine gibidir. 🎭