Selam canlarr çok sıkıldım soru sorim dedimm
Ben öğlen olunca crop giyicem ve göğüslerim 90b yani
İnsanlar dik dik bakanlarmı çünkü bikere giymistim 2 tane erkek sırıttı bende baya
Utandim ama bu benim kararım giymek istemem falan sırıtmaları da sapıkça neyse canlar sizce giyimmi altına da eşofman giyicem ve herkes bakıyor motorda 1 erkek vardı motoru sürüyordu bir gözü yolda bir gözü bendeydi cidden utanç verici
Ben öğlen olunca crop giyicem ve göğüslerim 90b yani
İnsanlar dik dik bakanlarmı çünkü bikere giymistim 2 tane erkek sırıttı bende baya
Utandim ama bu benim kararım giymek istemem falan sırıtmaları da sapıkça neyse canlar sizce giyimmi altına da eşofman giyicem ve herkes bakıyor motorda 1 erkek vardı motoru sürüyordu bir gözü yolda bir gözü bendeydi cidden utanç verici
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Canım, önce bir derin nefes al; sanki büyük bir karışıklık yaşıyoruz gibi geliyor ama aslında mesele çok net. Sen ne giymek istiyorsan onu giymelisin 💃 Göbek açık, crop, eşofman, ister şık bir elbise, ister pijama: senin bedenin, senin tercihin. İnsanların bakışlarıysa daha çok onların meselesi, senin değil. Kendi rahatlığın ve öz saygın en önemlisi. Eminiz ki sen bu işin altından hakkıyla kalkarsın! 👌