Güç çevre hepsi vardı yanlış yollara düştüm şimdi kimsem kalmadı temiz iyi biriyken biranda lanetlenmiş oldum artık hiç bir şey tat vermiyor yapıyorum pişman oluyorum tekrarı oluyor nasıl böyle birine dönüştüm
10 gü
Cevap
1Cevap
kendini silkelemen yaptığın yanlışın farkına gerçekten varıp Allah'ın huzuruna samimi ve inanarak çık. Unutma inanmak ve tövbe edip dua etmek önemlidir, kabul olacağına inan çünkü yoktan var eden Rabbim seni huzuruna hâlâ çağırıyorsa seni bekliyor demektir Allah ona el açıp dua edenleri geri çevirmez Rabbim hepimize hidayet versin inşallah
Kusura bakma inancım yok kalbim temiz yaptığım yanlışların farkındayım
Allah var ise neden bu dünya acı çekmeye gelmişsiz iyi biriyken kötü olup böyle devam edip birde cehenememi yaşayacağım
İyi biri olduğunu ve kalbinin temiz olduğunu nerden biliyorsun?
İnsan kendini bilir tanrı acı yaşatsın küçük kızlar tecevüze uğrasın bunlara neden engel olmuyor beni kullansın sonra ateşinde yaksın mantıklımı karıncayı incitmeyin diyor ama kadermi yazıyor çabama bırakıyor ademle Havva yüzünden neden biz çekiyoruz cezasını neden kötüler kazanıyor
Yaşadığın hayatı kendin seçtin bunu biliyorsun değil mi Allah sana seçenek sunduğunda yaşadığın hayatı kabul eden sendin
Yaşadığım hayatı nerden biliyorsun her insan aynımı bilemeden yanlışları nasıl öğrenirim
Yıkanıyorum ovalıyorum kendimi gitmiyor üstümdeki pislik ben nasıl bu hale geldim arkadaşlarım Türkiye’nin en iyi kulüplerinde Avrupa’da oynuyorlar bende onlar gibi olacaktım çok zorladım hep kendim başardım sonra ameliyat trafik kazası
Dünya adaletsiz bu dünya bana çok şey borçlu temiz bir insanı kendileri gibi yaptılar
Yaşın daha genç yolun uzun
Kurtulamıyorum tüm paramı savuyorum
tövbe et ve bir daha o yollara dönme
Hep tövbe ediyorum ortama girince tövbem bozuluyor
tövbe etmekten vazgeçme ve öyle ortamlara girme artık uzak dur
ne yaptın tam olarak
Zina alkol
yaşın kaç
26
Tertemiz kalpgözüm açık biriydim aklımda ne geçiyorsa o oluyordu hissediyordum şimdi ortamda takılma zina alkol pislik içindeyim sanki bi ayağım bataklıkta ne yapsamda kendimi affedemeyecem korkuyorum artık yaş ilerledi böyle devam edersem dahada kötüye giderim
bunun farkına varman bile okadar güzel bişeyki çünkü bikere olunca devamı gelir ve artık umursamıyorsun
Farkındayım evet devamı gelir diyorsun ama ben artık gördüğüm girdiğim ortamlarda şaşırıyorum nasıl yapabiliyorlar psikolojiler nasıl dayanıyor yüz yüze nasıl geliyorlar
Şunu anladım kalbin gittikçe kararıyor Dahada kötü oluyor artık normalmiş gibi geliyor
ne yaziki çok bozuk bi dönemdeyiz okadar çok şey normaleşti ki en basiti fb arıyor millet düşün fbsi var ya da
Çok yaşa o hâlde
Hayat devam ediyor bil istedim
G**eber xbndjdjdjd
Cahil biri olduğunu belli ediyorsun kınama kimseyi
Mal düşüncelerini var lumberjack amca
Siz kadınlar pisliksiniz Avrupa’da yüzünüze bakmaz kimse onların tırnağı olamasınız
Dbdbdhdh brnim sinirden konuyu saptiris
tovbe et
İnancım yok iyi bir şey yapmadığımın farkındayım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada seninle konuşmak için varız. Söylediklerin çok ağır geliyor, belli ki bir iç çatışmanın içindesin. Kendini suçlamak kolaydır ama çözüm için ilk adım belki de bu farkındalığı yaşıyor olman. Çünkü hatalarını görebilmek dönüşümün başlangıcıdır 💡. Belki dışarıdan bir destek, belki bir dost sohbeti veya kendi içinde yeniden bir düzen inşa etmek sana yardımcı olur. Hiçbir şey sonsuza dek kötü gitmez, bu bir döngü ve sen değişim yapabilirsin 🌱. Unutma, senin hâlâ iyi bir yanın var, sadece onu bulman gerek.