Allah a ettigim duaların coğu kabul oldu simdiye kadar. Ama istedigim eskiden gorustugum birisinin bana mesaj atmasi icin Allah a yalvariyorum dualar ediyorum yine kabul olmuyor. Boyle dua etmekle ben mi yanlis yapiyorum acaba? Nasil dua etmeliyim?( ben mesaj atamam çünkü beni sevmemisti bu yuzden konusmayi ben kesmistim )
Cevabın nedir?
Bak canım şimdi beni iyi dinle gözünü 4 aç ; Allahü teala kullarının dularını işitir ve kabul eder. Fakat kulunun istediği şeyi vermeyi geciktirebilir. Nitekim Allahü teala Musa ve Harun aleyhisselamın Firacn için yaptıkları bedduayı kırk sene sonra kabul buyurdu. Bu gecikmenin sebebi Ya istenilem şeyin ehnüz takdir edilen vakti gelmemiştir. Çünkü herşey için ezelde takdir edilmiş bir vakit vardır. Veya Allahü Teala kulunun duasında ısrar etmesini sevdiği için geciktirir. veyahut Allahü Teala bildiği başka sebeptendir bu gecikmenin sebebi. bazanda sevabı ahirette verileceği için duasının kabukü ezelde takdir edilmemiştir. Anladın mı canım _? Hatta bak saana kanıt gösterim peygamberimiz ( s. a. v ) şöyle buyurdular ; BİR MÜSLÜMAN BİR GÜNAH İÇİN VEYA SILAHI RAHİM TERK ETMEK İÇİN DUA ETMEDİKÇEALLAHÜ TEALA ONA ŞU 3 ŞEYDEN BİRİNİ İHSAN EDER ; YA DUASINI HEMEN KABUL EDER VEAYA DUASINI AHİRETE TEHİR EDER ( KARSILIGINI ) İSTEDİĞİNİ AHİRETTE VERİR. VEYA DUASI KADAR BİR KÖTÜLÜĞÜ ONDAN UZAKLAŞTIRIR. öylesye bizde çok dua ederiz dedik. Allahü tealada çok ihsan eder. duanın kabulunu istiyorsan acele etmeyeceksin canım. Aceleden kasıt ise şu ; Dua ettim cok dua ettim ama kabul olunmadı demek ve üzülüp de duayı terketmek. Unutma Allahü Teala herşeyin en iyisini bilir planlar
04 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel anlatmissiniz tesekkurler, aslinda ben duam kabul olmayinca acaba bende mi sorun ben mi yanlis bir sey yaptim cocuk ondan mi istemedi diyip kendimi sucluyorum Allah ta kabul etmeyince demekki suc bendeymis diyip uzuluyorum
Soran+1 yılHmm anladiim tesekkur ederiim ☺
En İyi Cevaplar
Demekki çocuk hayirli biri değil allah ondan seni koruyor değerini bilmen lazim kendinin dediğin gibi çoğu Duan kabul oluyor ama o olmamış neden diye dusunmedin mi güzel insan allah senden yana iyi birşey olsa sana hayirli olacak biri olsaydı allah çoktan kabul ederdi üzme canini ugrasmada daha fazla zarar görme
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben cocukla sevgili olmak icin degil pisman oldugunu gormek istiyorum cunkj ozguvenim cok dustu eger mesaj atmazsa sucu kendimde aricam daha cok uzulcem
Her duaya cevap vardır bu cevap herzaman olumlu olmaz. Dua ettiğin şeye dikkat et hayırlısini iste en önce sonra bekle duam kabul olmuyo dersen yanlış olur duana cevap verildi belkide farkında degilsin. Allah seni bekletiyo dua edip bekliyosun çünkü senin için hazırladığı daha güzel seyler var demekki. ya da şöyle düşün arkadaşın sana mesaj atsa daha cok uzuleceksin hersey daha kötüye gidecek;) umutsuzluk yok Allah var :) uzun oldu biraz ama affola :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladiim tesekkur ederiim :)
Allah bize şah damarımızdan daha yakın bizim için en iyisini o bilir. zaten bizim için hayırlısıysa dualarımızı kabul eder. her zaman hayırlısını istemeliyiz. ya o kız senin için hayırlı değilse ve mesaj atınca çok kötü şeyler olursa bilemezsin. Allah kabul olmayan dualarımızın karşılığı ebedi dünyada fazla fazla verir. hatta öyle bir şaşırısın ki keşke diğer dualarımda kabul olmasaydıda burada alsaydım karşılığını dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayirsiz veya hayirli olcagini dusunmuyorum sadece pisman olmasini istiyorum cunku kendime olan guvenimi kaybettim konusmayi devam ettirmicem bile
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
73Cevap
+1 yılŞöyle birşey var Rabbim her dua'yı görür ve kabul eder lakin bunlar senin için hayırlı değilse olmaması daha iyidir ve her duayı ettiğin zaman hemen kabul olucak diye birşey yok bunu zaman içerisinde gerçekleşecektir. Ve bazı şeyleri gerçekten kalbinden iste ozaman herşey daha farklı olucaktır.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayirsiz bir durum yok ama ortada pisman olmasini istiyorum sonra konusmayi surdurmicem bile
- +1 yıl
Bide başka türlü düşün bir anlık boşluğunla o insana yeniden kapılıcaksın ve sonra daha çok üzüleceksin?
Soran+1 yılHayir o kadar gurursuz degilim cidden
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim bu tarz birseyi bende yasadim her istedigim olurda hayirlisiyla ama allah sevdigi kulunu sinar hemen vermez istedigini veya bazen hic vermez dener iste sevgisini istegini.. Ve eger her duana ragmen olmuyorsa oldugunda kotu seyler yasayacagindandir belkide sevdigi kuluysan kotusunu yasatmak istemez sen durumu kabul edilmiyo duam diye gorursun ama belkide sonucunda yasayacagin sıkıntıdan korunuyosundur her dua kabul olur gerek burada gerek oteki tarafta sen bu konuda hayirlisi icin dua et insallah gonlune gore verir allah aynisini bende yasiyorum :"(
00 Yorumla
+1 yılBelki de Allah seni ondan koruyordur. Hakkında hayırlı olan her şeyi bir bir yaşarsın zaten. Bazı duaların kabul olmayışını bu kadar takmamak lazım. Dua ederken de "Allah'ım hakkımda hayırlısı olsun." ya da " Allahım'ım gönlümdekini hakkıma hayırlı kıl." şeklinde edilmeli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılDua her zaman kabul olur , dua'm kabul olmadı deme çünkü bunu sana şeytan vesvese verir..
Dua 4 şekilde kabul olur , aynısını istediğin şeyi verir ( zamanı geldiğininde ) ya Rabbim senin istediiğin şeyde şer olduğunu bilir daha hayırlısını vermek için seni bekletir ya başına gelecek olan bir kazaya müsibete üzüntüye engel olur , ya da ahirette sevabı verilmek üzere ahirete bırakılır..
Dua her zaman kabul olunur , kabul olmuyor deyip dua'dan uzaklaşma çünkü dua ibadettir..00 Yorumla
+1 yılYüce rabbim sizin posta güverciniz mi yeter arkadaş her istediğinizi kabul etmekle görevli melek değil o kabul etmiyorsa hayırlısıdır ya da zamanı vardır her istediğin dakikasında olsaydı zaten ibadet diye birşey olmaz sabır olmazdı ve sınav diye birşey olmazdı
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki de oyledir uzun suredir dua ettigim hatta agladigim icin acaba ben mi yanlis dua ediyorum diye sorgulamak istedim sadece
- +1 yıl
hımm peki isyan etme bak şirke girer
Soran+1 yılAslinda bana mesaj atmadigi icin isyan etmedim ama beni begenmedigi icin isyan ettim Allah affetsin
- +1 yıl
amin tövbe etttin dimi sonra
Soran+1 yılYani kismen
- +1 yıl
o zaman allah seni affetsin
Duâ'm kabul olmuyor deme.
Yüce Yaradan senin için onun sonunda hayır olup olmadığını biliyor. Belki istediğin yerine gelmez ama muhakkak Allah onun yerine ya günahını bağışlar ya dereceni yükseltir ya da mutlu olacağın başka bir şey nasip eder. Yani hiç bir dua boş çevrilmez.
Belkide sevgili kulusun ve yalvarışın hoşuna gidiyor..
Bizler de öyle yapmaz mıyız?
Küçük bir çocuk bizden bir bardak su istediğinde o işteyişi hoşumuza gittiği için tekrar söyle, tekrar söyle deriz ya hani..00 Yorumla
+1 yıldualar 3 şekildir birincisi Allah'ın kabul ettigi dualar ikincisi senin hayrına olmadigi icin kabul etmediği dualar üçüncüsü ise âhirete kalan dualar Allah bize buyuruyorki bana ulaşan hiçbir dua Karşılıksız kalmaz bu hayatta olmaz ama ahirette kesinlikle kabul olacak kendisi diyor bunu. Sen yeterki ona yaklaşmasını ve istemesini bil bazıları dua ediyor isyan ediyor Allah'a dualarımı kabul etmiyor beni duymuyor diye bunlar sence kabul olur mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz aslinda tesekkur ederiim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAcaba olmamasindan olabilirmi? Tanri olsaydi;
Afrikada ki cocuklara yardim etmezmiydi?
Sokakta aç olanlara yardim etmezmeydi?
6 yasindaki çocuk vajina yirtilmasindan gidermiydi?
9 yasinda cocuklarin 50 yasindaki adamlarin altina yatirilmasina izin verirmiydi? Vs vs vs vs10 Yorumla
+1 yılsavaş çıkmış iki adam askere gitmiş birinci adam sabah akşam ölmemek için dua ediyormuş ikinci ise dua etmek yerine antrenman yapıp kendini geliştiriyomuş.. ve sonunda savaşta dua eden adam tecrübesiz ve antremansız olduğu için ölmüş diğeri ise gazi ayrılmış
00 YorumlaBak bende bu konudan muzdarip olduğum için yazıyorum allah icraat bekler dua değil duanın açılımını insanımız çok yanlış biliyor sadece kuru duayla el açıp avcunu yaladığı zamanda dönüp diyor ki neden dualarım kabul olmuyor olmaz arkadaşım olmaz çabalayıp ter dökeceksin bunun yanı sıra dua ediceksin yoksa öteki türlü gece gündüz 24 saat dua etsen de kabul olmaz dolaylı yollardan mesaj attırmayı denemelisin benim önerim bu dualık hiçbir durum söz konusu değil bunda.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum sizi ama cidden onceden cok cabaladim buna ragmen deger gormedim su anki amacim zaten sevgili olmak degil pisman olmasini istiyorum bunu da ancak Allah farkettirir ona o yuzden
Soran+1 yılYani cevresine oylr kisiler cikarirki benim degerimi anlar bana haksizlik yaptigini farkeder
- +1 yıl
O zaten aşikar haksızlık ettiyse sana ettiğini bulur elbette ki cezasını da muhtemelen senin gözünün önünde keser zaten allah yani bu yüzden acaba bugüne kadar ki dualarım kabul oldu da bu neden olmuyor diye kasılmalara sokma kendini öyle kasılırsan zaten olmayacaktır istediğin emin ol herşeyin bir zamanı var
Soran+1 yılİnsallah cok sagoluun
+1 yılkişiyi etkileyecek onun düşüncelerini değiştirecek hiç bir dua kabul olmaz bence... ozaman ben kimleri yolundan döndürürdüm :D
bunu şöyle düşün sen dua ediosun çocuk mesaj atıor ya peki başka bir kızda mesaj atsın diye dua ediyorsa? :D :D ortalık 56 olur inan bana03 Yorumla
Soran+1 yılYa hahahaha dogru ama ben haketmedigim bana yaptiklarini pisman olsa yeterli sonra kimle beraber olursa olsun :)
- +1 yıl
herkes ettiğini bulur hemen olacak diye birşey yok onu sen zamanla göreceksin görmesen bile boşver.. oda mtlaka baskasından görecektir
Soran+1 yılBaskasindan gormesi beni ilgilendirmez ancak baskasindan gorup bana deger vermesi beni kendime getirir
+1 yılKader de kısmet de ne varsa onu yaşaqrsın kardeşim. Şüphesiz Allah senin için en hayırlısını bilir ve dile. r Kuranda şöyle söylenir : Sizin hayır bildiğiniz de şet, şer bildiğiniz işlerde bir hayır vardır diye buyrulur. Sen onu istemek yerine hakkında hayırlısını dile rabbinden. Gün gelecek kabul etmediği dualar için Allah a şükredeceksiniz diye buyrulur bu sözü hiç bir zaman unutma
06 Yorumla
Soran+1 yılYa duzgun dua etmiyorsam hayirlisini istedigimde hayirlisini vermezse?
- +1 yıl
sen nasıl yaşarsan karşına öyle birisi çıkacak kardeş seçim senin bu kadar gerçek
- +1 yıl
26 dakkainı ayır dinle şu sohbeti emin ol yararını görürsün.
https://www.youtube.com/watch?v=v345v_uOKAM
Soran+1 yılHaklisiniz tesekkurler
- +1 yıl
Selam ve dua ile hayırlı günler kardeşim
Soran+1 yılİzleyecegim birazdan sagolunnn 😊😊
Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Demek hakkında hayırlısı değilmiş mesele sen nbi doktora gidersin ondan hastalığın için ilaç istersin doktor sana istediğin ilacı verir ya daha iyisini verir ya da şu an bunu kullanmanın zamanı değil. der böle düşüncksin ayriyettende dua nın kabulune inanacaksın hayırlısını isticeksin dua biribadettün yağmur duasına çıkanlsrı düşün yağmur onlar dua ettiği için yağmaz o ibadetin vakti gelmiştir o yüzden yağmur yağmaz onlarda ibadetini yapınca yağmur yağar demekki seninde ibadet vaktn gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladim tesekkur ederiiim
+1 yılDua etmek iyidir. Dua ederken de sürekli istemek bence bencilce.
Neyse.
Demek ki olmaması senin için daha iyi, bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırlıdır. Bunu sonradan yaşadığın olaylarla ispat etmiş olursun.00 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Şimdi sen sevdiğim beni sevsin diye dua ediyorsun
Sevdiğin kişi de bir başkası için beni sevsin diye dua ediyor.
ERROR12 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha nihat hatipoglu :D
+1 yılMesaj atması için dua mı edilir Allah askına ya.
Bende sandım önemli birşey için dua kabul edilmedi.54 Yorumla
Soran+1 yılOzguvenim sifirlandi kendim icin istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum cunku
- +1 yıl
Dua et tamam o arada da Uğraş özgüvenin kazanma yollarını oturarak herşey olsun diye birşey yok.
- +1 yıl
Aynen bende ramazanın minhoyu kacırmama yardım etsin diye dua ediyordum
Soran+1 yılCok cabaliyorum ama olmuyor o yuzden dua ediyorum
Demekki hayırlı değil. Bazen insanın istediği bir şey ilerde ona mutsuzluk getirir. Şu an sana güzel gelen şey ilerde seni belkide çok mutsuz eder bunun bilemeyiz.
00 YorumlaBazı şeylerin olmaması senin için daha hayırlıdır. Allah seni gözetiyor. Sonu hayırlı değil demek ki bu işin. Zorlama bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen olmasi icin mesaj atmasini istemiyorum biliyorum olmamasi gerektigini sadece ozguvenim cok yerlerde pisman olmasini istiyorum eger mesaj atmazsa suc bende diye dusunup daha fazla uzulucem
HZ. ALİ ( r. a) duası-
" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle..11 Yorumla
Soran+1 yılBu iyiymis 👍
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanki sana cevap vermek için masaüstünde bekletiyordum bunu, biraz kısa ama aydınlatıcı olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=QcVrZLXFhtY00 Yorumla
+1 yılÇok gereksiz bir dua olduğu için olabilir mi acaba.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Normalde her duanin karşılığı vardır. Sen de bu duanın karşılığını alacaksın ama bu dünya da hayırlı bir sonucu olmayacağı için olmuyor ve kabul olmadığını düşünüyorum
- +1 yıl
Kabul olmadığını düşünüyorsun yani
Soran+1 yılBelkide haklisiniz umarim ozguvensizligim gecer de gerisi onemli degil
Demekki senin için hayırlı değil. Duayi kesme birde istihare uykusunu dene.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstiare mantikli denicem
En Güzel Dua Hayırlısını Dilemektir Hakkında hayırlısı ise o olur olmuyorsa vardır Allah'ın bir Bildiği demek lazım
00 YorumlaDuada caiz olmayan işler istenmez.
Senin için hayırlı olmadığı için edilmemiş olabilir. her duanın başında salavat çek ve hayırlısı ise diye ekle.00 Yorumla
+1 yılYa zamanı değil, ya senin için Hayırlısı değil, ya da sen bunu hak etmedin,
Çünkü Allah tüm duaları, yakarışları duyar bilir.. Gerçekleşmesini ister02 Yorumla
Soran+1 yılHaketmedim derken? O kisiye mi layik degilim yoksa hata mi yaptim?
- +1 yıl
Orasını Allah bilir, ya laik değilsiniz ya da hata..
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılccunku dua etmeden once dua okumaya başlama duası okuman gerek
duanı et sonra da tum duaları kabul eden duayı oku :D00 Yorumla
+1 yılAllah kuluna üç şekilde cevap verir; ‘Evet’ der, istediğini verir; ‘Hayır’ der, daha iyisini verir; ‘Bekle’ der ve en iyisini verir. Hz. Mevlana.
00 Yorumla
+1 yılbazen her şerde bir hayır vardır kabul olmuyor diye üzülme allah sana daha hayırlısını verecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben sevgili olmak icin istemiyorum mesaj atmasini begenilmemek asagilanmak cok zoruma gitti. Bir mesaj atsa da azda olsa deger verdigini gorsem bana baya moral olurdu ozguvenim tamamen gitti cunku
- +1 yıl
özgüvenini kaybedecek bişey yok sana zararı gelecek bir insandır o yüzdende olmaması için yaradan razı olmaz... seni kimsenin aşağılamaya üzmeye hakkı yok öncelikle buna izin verme kimse senden önemli değil...
ıkınızden bırı ıcın hayırsızdır sonu.. ondan ıcabet etmıyordur.. yoksa herkesın hayrına olan duaya er veya gece ıcabet eder yaradan
00 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Allah bazen dualari kabul buyurur bazende cevap verir.
bkz: duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var.
Mesaj icin duayi denemeyin eyleme donusturun ve siz atin dua icabet ederse devam edersiniz sayet cevap verirse hayrini sunar size.00 YorumlaBirisinin mesaj atması için öncelikle senin mesaj atman gerekir bu kadarda saçma şeyler sormayın lütfen.
07 Yorumla
Soran+1 yılDurum karsidan oyle gozuksede oyle degil malesef
Soran+1 yılCunku oyle gerekiyor
Soran+1 yılBelkide oyledir
Soran+1 yılOzguvensiz oldugumdan eve kapanicam cidden elimden baska bir sey gelmiyor
Allah katinda kabul gormeyen dua yoktur sadece olmasi icin zamanini bekliyordur
00 YorumlaHayirlisi olmadigi icin ya da baskasinin duasi onun sana mesaj atmamasi yonundedir belki?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya zannetmiyorum
+1 yılHayırlısını istiyorsan Hayırsız olduğu için mevlam kabul etmiyordur. sual olmaz sınavından
00 YorumlaMeşru olmayanı istersen kabulu görülmeyebilir. Allah kimsenin isteğini geri çevirmez, imkanlar nispetinde kabul eder.
00 YorumlaAllah sevdiği kulunun duasını hemen kabul etmezmiş..
01 Yorumla
Soran+1 yılOncekiler kabul oluyordu ama o zaman sevmiyor muydu
+1 yılallah kimin için neyin hayırlı olacağını bilir senin hayır bildiğinde şer şer bildiğinde hayır vardır.
etmediğini nerden biliyorsun00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKader diye bir şey var senin elinde olmayan bir şey değiştiremezsin
00 Yorumla
+1 yılSenin için böylesi daha hayırlı demek ki. Ya da daha dogru bir zamanda kabul edecektir
00 YorumlaDuan varsa duyanda var o verirse ya istedigini ya da fazlasini verir ama bugun ama yarin kul kapisina gitmeyi bilirse geri cevrilmez
00 Yorumla
+1 yılHer duayı kabul etseydi emir erin mi olurdu Rabbin mi? Takdir onun. İster eder ister etmez. Yargılamak bize düşmez.
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi degil demekki senin icin hayirlisi diye dua etmelisin...
00 Yorumla
+1 yılBirseyin hayırlı olup olmadığını biz bilemeyiz alah her duayi3 kabul eder kabul olmayan dua yoktur değişen ve geciken dua vardır alan duayı kabul eder veya bekle der daha iyisini verir
00 YorumlaDiğer konusunda 354 cevap paylaştı. Allaha hayırlı işler için dua edilir. sevgilim bana mesaj atsın diye dua mı olur? Allah tan başka akıl fikir iste
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ben mutsuzum bu sekilde cok uzgunum
Soran+1 yılHayir hayir su ana kadar bir sevgilim oldu oda cocukken bu kisiyle sevgili bile degildik belki ben bu kadar ciddiye aldigim icin duzgun biri olmasini istedigim icin bu kadar uzuluyorum. Hem amacim sevgili olmak degil pisman oldugunu gormek
Soran+1 yılYok yok hayir su anda dusunmuyorum evlilik yasim gelcegi zaman artik cunku bu yaslarda iliskiler duzgun olmuyor. Belki cok ilerisi icin ederim. Zaten kirk yilda bir boyle gorustum biriyle ozguvenim yok oldu cok hassasim o yuzden pisman olmasini istiyorum kendime gelmek icin
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ettiğim hiç bir duanın karşılığını görmedim hep kötü şeyler beni buldu illa Agememnon gibi ailemden birini mi feda etmem gerekiyor? :P Öyleyse bileyim..
00 Yorumla Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Hayatta Herşey Kader Kismet : ) İstersin Olur İstemezsin Olmaz Sen Gene Duani Eksik Etme Allaha inancin Bitmesin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru tesekkur ederiim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben hastayım haslalığımın geçmesi için dua ediyorum kabul olmuyor seninki mi olsun ne saçma bir dua kusura bakmada.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuanin sacmasi falan olmaz iyi bir dua olduktan sonra Allah size de sifa versin ne diyim
+1 yılEğer sabrin tukeniyorsa dualarinin kabul olma zamanı gelmiştir dua et hakkımda hayirlisi neyse onu ver allahım de
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende bütün dünya benim kölem olsun diye sürekli dua ediyorum ama kabul olmuyor :( :(
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi dualar kabul edilir diye biliyorum
- +1 yıl
duaların çoğu kabul edilmez. benim dediğim veya senin dediğin saçma dualar hiç kabul edilmez milyonlarca aç insan varken
Tövbe estağfurullah... Soruya bak ya :S duaları kabul oluyor muş ama hepsi kabul olmuyormuş bak seen
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
benim dualarımın hiç biri kabul olmadı ama tabi doğarken Allah belamı vermiş benim
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah yok artik
+1 yılYa sizin için hayırlısı değildir, ya da zamanı gelmemiştir.
14 Yorumla
Soran+1 yılAslinda hayirlisi olmama gibi bir durum yok sadece mesaj atmasini istiyorum pisman olmasini istiyorum devam ettirmicem konusmayi zaten
- +1 yıl
Ya o kaderin değilse
Soran+1 yılKaderim olup olmamasi beni ilgilendirmiyor cunku benim amacim onunla tekrardan eskisi gibi olmak degil pisman olmasini istiyorum
- +1 yıl
Peki
- Diğer konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılherşeyin en iyisini ve doğrusunu ALLAH bilir ALLAH hayırlısını yazsın. olabilirki mesaj atmaması daha hayırlıdır ama bunun yanında ALLAH duaları kabul etmekte zorunda da değil.
00 Yorumla Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Tövbe de. rabbim hayırlısı ise versin hayırlı değilse vermesin yazgında yoksa yapacak bişey yok.
00 YorumlaÇünkü istediğin bazı şeyler senin için hayrlı olmaya bilir...
00 Yorumla
+1 yılEder allah geri cevirmez zamanini o bilir o yuzden kabul etmiyo gibi hissedersin
00 Yorumla
+1 yılDua edersin kabul eder istediğini verir, bekler daha uygun bir zamanda verir, vermez ileri de daha iyisini verir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılşu an seni yaratan rabbine şirk koşuyorsun, ve bunun affı yok !
05 Yorumla
Soran+1 yılSirk kosmak? Neden? Allah ta sucu aramiyorum ki ben mi yanlis dua ediyorum acaba diye kendimi sorguluyorum
- +1 yıl
Dünyalık için dua edilmez küçük kız.. sana duanın anlamını yanlış öğretmişler.
Soran+1 yılHmm ama neden edilmez ya Allah tan yardim istemek cok gerekli bence
- +1 yıl
Seni yaratan görüyor merak etme, hayırlısını dile o bilir senin kalbinden geçeni.
Soran+1 yılHaklisiniz tesekkur ederiiim
+1 yılİstedigin hak duası mı? Günah olan bişey istenir mi
01 Yorumla
Soran+1 yılNesi gunah anlamadim?
öyle boş işler için dua edilirmi hiç. hakkında hayırlı olanı istemelisin. sen allahla alaymı ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabiki ne haddime neden bos is olsun?
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem