Beyleri bilmem ama kızlarda benimle aynı fikirdedir. bu tür kızlar yüzünden doğru düzgün kızlarımız yalnız. yalnızız. erkeklerde bu tür kızlarla konuşmaktan diğer kızlara da aynı şekilde davranıyor. göbeği açık fotoğrafla bir kilo makyaj. ya sen anne olucaksın o göbekte bebek taşıyacaksın. her erkeğe vücudun sergilmek doğrumu? erkekler niye hep böyle kızlara ilgi duyuyor ki?
Cevabın nedir?
Her erkek öylelerine bakmaz ayrıca kızların kizlara olan şu düşmanlığı da yoruyor yani okudukça beni. Giyim tarzını hoş bulmayabilirsin, sana uymayabilir ama rahat veya daha doğrusu güzel bulduğu, kendine yakıştırdığı şeyleri giyenler neden erkek tavlamaya hatta avlamaya çıkmış oluyorlar sizin gözünüzde? Giyinmek için giyinmez mi insan o şekilde? Dediğin gibi rahat olan ama yalniz olan bir sürü kişi tanıyorum. Olay bu değil. Bulan da erkek arkadaş bulmuş olmuyor canım, iki gün sonra bitiyor o ilişkiler istisnalar var tabiki. Allah gönlüne göre versin seninde.
32 Yorumla- +1 yıl
Ben insanları hiç bir zaman giyinişine göre yargılamam. emin ol. kapalı insnalar çokmu namuslu. benim canımı sıkan orasını burasını erkeklere gösterip öyle elinde tutan kızlar. giyiniş tarzı beni alakadar etmez.
- +1 yıl
O erkeğin karakteriyle alakalı. Öyle kızların elinde olan erkeklerden zaten hayır gelmez. En iyi görüş seçtiğin yorum çok iğrenç bu arada. Zihniyetini anlamadım. Her haltı yerim bakire olmayanlara laf atar bakireyle evlenmek isterim zihniyetinde bir adam. Senin dediğinle hiç örtüşmüyor. Neyse
En İyi Cevaplar
Öyleleriyle gönül eğlendirmeyi seviyorlar çünkü. Ama en sonunda doğru tercihi yapıyorlar. bir yönden iyi, en azından öyle kahpelikleri bekarken görmesi , evlendikten sonra yapmasını engeller :) ama öyle şırpıntılar yüzünden bütün kızlardan nefret eder oldum , tiksiniyorum şu yeni nesilden. Got baş açıp adam tavlıyorlar da, sanki sevmek şin gelecek o adam. Allah akıl fikir versin, ıslah etsin ne diyim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde hep doğru düzgün olanlar yalnız olur. Birde şu var şimdi en efendi kızın yanında en serserisi , en efendi erkeğin yanında da en uç kızlar yani tabiri caize kaşarlar oluyor. Sıkıntı yok onun için takılacak bir konuda değil bu onun haricinde insanlar belli bir zamana kadar ya da belli bir yaşa kadar biraz düşüncesiz olur. Belkide nasıl olsa ilerde yapamam düşüncesi hakim ondan dolayı bilemiyorum. Sonuçta beni ilgilendirmez kimin ne yaptığı özellikle geçmişte elbette kıyafet konusunda karışamam her birey özgür. Herkes yaptıklarından sorumludur.
00 Yorumla
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBasit kızlarla takılıp düzgün kızlarla evleniriz.
69 Yorumla- +1 yıl
Düzgün ve aptal demeliydin zira bu mantıkla o düzgün kızlar basit erkeklerle evlenmiş oluyor.
- +1 yıl
Basit kızlarla takılan erkek basit değil, zeki erkektir.
- +1 yıl
Gerçekçi bir özeleştiri değil bu :d O kızı basit yapan şey seni de basit yapıyor, yeterince zeki biri çifte standart uygulamaz.
- +1 yıl
Zeki bir erkek kanının aktığı dönemlerde ciddi ilişki kurup gençliğini mahvetmez, yararlanabildiği kadar kızdan yararlanıp sonunda düzgün bir kız bulup evlenir.
- +1 yıl
O kızları senin gibi erkeklerden yararlanıp düzgün bir erkekle evlenmekten alıkoyan ne? Veya düzgün kızlar neden her haltı yemiş biriyle evlensin?
- +1 yıl
Düzgün olup tecrübeli erkek isteyen kız çok. Ayrıca bu seni neden bu kadar yaraladı onu da anlamış değilim..
- +1 yıl
Beni yaralayan birşey yok senin gibi basit erkeklerin kendini zeki olarak nitelendirmesine sinirleniyorum sadece.
- +1 yıl
Sana şimdi burada kalitemi kanıtlamayacağım, sidik yarıştırmam böyle sanal ortamlarda. Sadece hak edene hakettiğini veriyorum ;)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
70Cevap
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç merak etme biz onların ayrımını iyi yapıyoruz. İyi kızla kaşar kız arasındaki farkı anlıyoruz. O yüzden kaşar kızlarla sadece tek amaç için takılır erkekler onu elde edince terkeder ama düzgün kızlar bir ömürlüktür bir kere sevildi mi bir daha bırakılmaz..
40 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haklısın Öylelerine uyuz oluyorum zaten.
Geçen biri nasılsım diye paylaşmıştı bende sandım ki giyice kıyafeti (eteğiniyada takımını) gösterecek ama nerde onun yerine sütyenli resmini koymuş içimden dedim ki ulan seni alan adama acırım ben.
Doğru söylüyorsun ileride oda anne olacak bakalım yaptını çocuğuna anlatacak mı hiçte sanmıyorum.10 Yorumla
+1 yılşahsen ben öyle kızları sevmiyorum , yani kız dedigin adam akıllı giyinir oturup kalkmasını bilir nerde nasıl davranamsını bilir , saten senin tarif ettigin kızlara genelde kaşar deniliyo onlarda saten erkekler bana baksın , egomu tatmin ediyim popi oluyum havalarındalar
20 Yorumlaherkesin bir çeşit kendini pazarlama stratejisi, kimi açarak yapıyor kimi kapayarak, neden dış güzellik ya da çirkinlik yerine kişilerin aklını sevgisini vicdanını sorgulamıyorsunuzki?
bak ne güzel demiş mevlana"Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok"02 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın. ama yanlış anlaşıldı sorum. ben kapalı insanlar namuslu açık insanlar namussuz demiyorumki. günümüzde diyorum kızların erkekleri tavlama taktiği bu olmuş. ya bilmiyorum ama bir kız tabiki göğüs dekoltesi giyebilir açık da giyinebilir. ama bu halini her erkeğe göstermesi doğrumu? kendini sergilemesi?
Valla abla helal olsun böyle düşünen bir bayan görmek beni çok mutlu etti , Yani kadın dediğin namustur ağir başliliktir benmi yanliş biliyorum. Görüyorum elalem orasını burasını açmiş sadece kıyafette değil terbiye desen sıfır kızlara laf atmıyorum erkek adam olup adam sıfatını taşiyamayan da bir çok insan ver ne yazıkki. Orası burası açan kızlardan nefret edıyorum gerçekten. Allah herkese gönlündeki hakettiği eşler karşisina çikarmayi nasip eylesin
10 Yorumla
+1 yılben böyle kızları hiç sevmiyorum aynı dediğin gibi düşünüyorum bir erkeğin olsun sadece o görsün herkese göstermenin anlamı yok. Her erkek onlara bakmaz ayrıca. :) Herkes kendisi nasılsa öyle birisini ister kız o.. ise erkekte p*ç olur. benim düşüncem bu herkes nasılsa karşısındakinide öyle ister.
00 YorumlaDün bunu kızın biriyle tartıştık. Kız baayağı açmayı göstermeyi seviyor net.
Ben sonuna kadar yanlış buluyorum. Yakışmıyor.
Ama bu hep özentilikten oluyor bence. Yabancı kızlar gibi olalaım diye biyerlerini yırtcaklar yakında :D21 Yorumla- +1 yıl
yabancılar daha iyi be. ben geçen gün bir rus gördüm. bizimkilerden daha oturaklı.
+1 yılBen öyle kızları kullanıp atıyorum ciddi bir şey düşündüklerim gayet hanım hanımcık fazla açık giyinmeyen söz dinleyen kızlar...
30 Yorumlaşimdi bir erkek olarak bana da cevap hakkı doğdu. bu kızlar kaşardır peşinden giden sözde erkekte faredir ; vee birde madalyonun diğer yüzü yani bu kızlarda neden p*ç görünümlü , evlenmelik değil de eglenmelik yani belden asağı düşünen erkeklerden haz alır?
11 YorumlaHepsi aynı fabrikasyon ürünü gibi. Bana özel ve samimi olmadıktan sonra açık bacağı, göbeği vb. yerleri ben ne yapayım. En önemli seksilik ve çekicilik aracı beyindir ayrıca.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle açık giyinmenin sebebi her zaman erkek tavlamak değildir, yetişme şekliyle de alakalı ve erkekler için açık giyinen kız zaten karaktersizdir. Yinede onları karışmamızı gerektiren birşey yok, herkes anne olmayacak.
15 Yorumla- +1 yıl
ben burada açık giyiniyor diye kaşar demedim? soruyu anla bence. orasını burasını açıp erkeklerin ağzının suyunu akıtıp prim yapanlardan bahsettim. kusura bakmada öyle yetişme tarzı olmaz
- +1 yıl
Benim ailem hiçbir zaman kapalı giyindirmeye çalışmadı beni ve yine hiçbir zaman erkekler için giyinmedim. Öyle yetişme tarzı gayet de oluyor.
- +1 yıl
senin ailen yanlış yetiştirmiş o zaman. g*t baş açmak giyiniş tarzı değil.
- +1 yıl
Açık giyinen kızlara çok takmışsın ama ilgi çekememenin sebebi onlar değil anladığım kadarıyla.
- +1 yıl
Kizim seninde beynindr algilama sorunu var heralde acik kizlardan banane hey allahim ya bende tesetturlu degilik heralde ben yanliz olmak istedigim icin yanlizim senide irgilmaz
Orasını burasını açıp erkek tavlayan diye tabir ettiğin kızlar bence çok tatlılar kolayda sevgili olunabilir onlarla o kadar formaliteye falan gerekte yok çoğu itici falan da değil ama iş evlenmeye gelince değişir kendine çeki düzen verirlerse yola devam edilir aksi halde yollar ayrılır ya da sevgili olarak devam edilir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılAnne olmak ile acik giyinmek ne alaka?
Basit kızlarla takılıp düzgün kızlarla evleniriz.
Evlendigin adamin senden önce binlerce kizla yatip seni bakire almasi seni hic mi rahatsiz etmez?12 Yorumla- +1 yıl
bende bunu diyorum işte. erkekler ucuz kızlara gidiyor sonra namuslu kızla evlenicem diyor herkes hak ettiğiyle evlenir. nasıl ne alaka sen giyiceksin göğüsüne kadar tişört ortalıkta dolaşıcaksın , kendini sergiliceksin sonra masum ir bebeği orada taşıcaksın. sence bir kızın bir erkeğe +18 fotoğraflar atması ne zamandan beri normal oldu bizim örf ve adetlerimizde?
- +1 yıl
Acik kiyafet +18 degilki. Yani büstiyer etek kombini ile fotograf cekip twittera cok koydum. Koymayanda yok zaten
Kiyafet ile anne olmanin bir alakasi yoktur. Annelik cocugun icin fedakarliklar yapmaktir sevgi ile buyutmektir. Bikini ile cocuk buyutursen cocugun pi. c olmaz merak etme
Herkes örf adetlere uymak zorunda degil herkes musluman degil. Burdaki yok o kasarla evlenmem diyenlere inanma. Guzelse evlenir
Onlarla işler 1 hafta sürüyor prenses sen takılma işin orasına
12 Yorumla- +1 yıl
takılmamak mümkün mü?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamuslu kızlara kezban yaftasını yapıştıranda siz değilmisiniz erkekler.. çekimser edepli olunca kezban cesur özgüvenli olunca kaşar.. siz önce kendinize bakın.. ne b.. k yediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz..
30 Yorumla
+1 yılKaşar seven erkek öyle yapar, ama illaki diğer türlü kızlarda seven tipler vardır.
12 Yorumla- +1 yıl
öncelik kaşarlarda :) bu yüzden namuslu kızlara Kezban deniyor.
- +1 yıl
Güzel olupta talibi olmayanda var :/
Eglenmelik kizlarla eglenilir. Kimse onlarla ciddi iliski yasamayi dusunmuyordur diye tahmin ediyorum. Ayrica konuyla ilgisi yok ama sigarayla verilen pozlar cok itici.
04 Yorumla- +1 yıl
hahaha :) doğru sigarayla fotoğraf çekildim itici oldum deme? taamam kabul. ama oraya bir meme resmi koysaydım benden giderlisi olmazdı görüşün için sağol :)
- +1 yıl
tekrar teşekkür ederim
Kızlar;eĞlenilecekler ve eVlenilecekler olmak üzere ikiye ayrılır.
10 Yorumlasız vazgecmeyın yolunuzdan.. bızler esseklıgı yapar yapar sonunda dogru semerı buluruz..
10 Yorumlaben öylelerine ilgi duymam
ama genelde alan veren razı olayı sanırım10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSözüm meclisten dışarı. Dudağını büzüştüren, göbeğini açan, şekilden şekile giren bayanlar oldukça, erkeklerin düşünceleri daha farklı olacaktır bu nedenle erkekler azgın cinsellik istiyor gibi söylenimlerde kimse bulunmasın. Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkalarına yapma
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Basit lokmaların basit talipleri oluyor. yolda bulduklarını yolda kaybederler. herkesin tercihi farklıdır en basit insanları o yolda olduğu gibi bırakırım.
00 Yorumla
+1 yılorasını burasını açanın sonu belli sonradan belli oluyor görüyoruz sen rahat ol
10 YorumlaAynen hak veriyorum ama bir de kendini namuslu gibi gösterip yapmadığı kalmayan kapalı kızlar var iki türe de sinir oluyorum
01 Yorumla- +1 yıl
onlar ayrı bir tür.
Geçici heveslerin odak noktası o kızlar..
*İlgi duymak ayrı, evlenmek yuva kurmak ayrı erkek mantalitesinde.. Senin anlayacağın doğru olan kazanıyor her daim..02 Yorumla- +1 yıl
doğru olan kazanıyor da. biz doğru olduğumuz ya da doğru olan kızlar yüzünden ortalık bunlara kalıyor?
malesef öyle.. kızlarda doğru düzgün mesaj atan her erkeğe abaza muamelesi yspiyit
20 Yorumla
+1 yılAklımız zikimizin ucunda hep ondandır
Akıl ne gezer her seferinde kanıyoruz işte hitzgibi bişey :))00 Yorumla
+1 yıldiğer kızlarla muhabbet kurmak zor, ortamlara girmiyolar pek, arkadaş çevreleri belli kişiler. mesaj atıp veya gidip konuşmak isteiğimizde de sopayı yiyoz :))
02 Yorumla- +1 yıl
abartıyosun
- +1 yıl
bana öyleleri denk geldi o zaman malesef...
+1 yıldüzgün kızlarımız yalnız falan değil sizde efendi gibi erkekler dururken hep piç serseri takımıyla geziyonuz bizde yalnız kalıyoz ya da kendimizi bozup kaşarlarla takılıyoz
20 YorumlaKızlarda da aynisi var.. Serserilerle çıkıyorlar efendilerle evleniyorlar
20 Yorumla
+1 yılarz talep meselesi, manav meyvaları saklayarak satamaz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılnefis ile ilgili bişey bazıları bastırabiliyor, bazıları bastıramıyor.
10 Yorumla Erkeklerin gözünde eğlenmelik kız ile evlenmelik kız imajı farklı zaten :)
10 YorumlaKaşarları mı diyorsun?
Tost oluyorlar genelde. Onlara atlayan erkekten de olsa olsa sucuk olur başka bir b*k olmaz. Boşverin onları.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen. Öyle kızlara bakan erkekler de öyle yani kız olsalar bir taraflarını acarlarmis. ben dikkat ederim giyimime birini giyimimle cezbetnek istemem
00 Yorumla
+1 yılOrasini burasini acyorlar sonra erkegin biri cikip ikilafla iliski yasiyorlar sonra kiz cikip durust erkek yok diyor orasini burasini acanlar hep baska gozle bakilir siz boyle seyleri takmayinnn
00 Yorumla
+1 yılHahahaha ileride belli olcak eğlence yaşları geçince :)
10 Yorumla
+1 yılOh öyle gezip gezip gelen erkeği kabul etmiceksin ;) çevreden bir bilgi edin kaç kişiyle ne halt yemiş öyle çık bence. yoksa bizi aptal yerine koyuyorlar.
00 YorumlaBeni isteyen insan
Orasını burasını açmaya gerek duymadan beni tavlar zaten10 Yorumla
+1 yılYa orasını burasını açan erkek için ne diyeceksin bizde evde kalıyoruz onlar yüzünden düzgün erkek olarak :dddd
10 YorumlaOnlara ilgi duyan erkeklerde onların dengidir de o yüzden
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşversene tavladıklarını sansınlar kendilerini kullandırtmaktan başka bişey yapmıyorşar
10 Yorumla biri eğlenmelik diğeri evlenmelik. Ciddi düşünen erkek açan kızla ilgilenmez.
10 Yorumla
+1 yılŞeyimizin dikine gittiğimiz için. O tarafa kabarıyor napalım.
00 YorumlaDiğer konusunda 447 cevap paylaştı. Semin gibileri seven, arayan, kıymetini bilen insanlarda çok. Bu kadar kötümser olma
02 Yorumla- +1 yıl
kötümser olan kim? ben ve benim gibi olanlar halinden gayet memnun. ortalıkta meze olmaktansa yalnız kalırım en iyisi.
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılkız olsam gtumu başımı açıp erkeklerin beni obje olarak görmesi yerine. adam akıllı olup yalnız olmayi tercih ederdim.
10 Yorumla
+1 yılbence adam gibi bir kızla konuş adam gibi kızla evlen en iyisi bu
10 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. dırdır etmeyen kız evde kalmaz korkmayın.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz içinizi rahat tutun onlar ancak saatlik evlilikler yaşar hayatı boyunca
10 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onlar erkeklerin kullanilacak kiz gozuyle baktigi kizlar
00 YorumlaDiğer konusunda 911 cevap paylaştı. dikmelik olduklarını belli ediyolar, bu sayede dikmeye kız aramak zorunda kalmıyosun
Kısaca ;o kaportada o kadar boya varsa, vuruk ' da vardır...00 YorumlaDiğer konusunda 729 cevap paylaştı. peynirgillerden çökelek tipli kaşar temalı bir soru olmuş
00 YorumlaBoşver salla gıtsın,, onlar olmasa pıyasada o,,, kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların göbeğine gitmiyoruz :) vermeleri çok kolay oluyor o nedenle öyle
00 Yorumla
+1 yılKAŞAR dır onlar benim gözümde aşık olcağım kız progili değil kesinlikle kıskanmam, değer vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ama kızlarda adam gibi biri yerine lavukları tercih ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende ağır abilik modundan çıksan hiç fena olmaz, resimlere bak...
00 YorumlaHepsi değil genelleme yapma ama iyi bir konuya temas etmişsin aferin konuş ben arkandayim :)
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak yanlış bence. insanın karakterinin duzgunlugu açık seçik ya da kapali giyiniyor diye belirlenemez. aynı zamanda yargılanamaz da!
11 Yorumla- +1 yıl
kusura bakma da götünü başını açıp sosyal medyada yayınlayan kızları yargılamıyımda napıyım? yok ya bunların karakterleri iyimi diyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzgün kızın ilgiye alakalı olmadığından o türlere vurkaça gidiliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem