Benim sevgimi kazanmak istiyorsanız
1-kesinlikle sigara içmemelisiniz (alkol da dahil)
2-Bana karışmayın
3-Beni aldatmasın
4-Dekolte giymek benim tarzım değil
5-Kore sevgime karşı çıkmasın
Sizce nasıl?
Benim sevgimi kazanmak istiyorsanız
1-kesinlikle sigara içmemelisiniz (alkol da dahil)
2-Bana karışmayın
3-Beni aldatmasın
4-Dekolte giymek benim tarzım değil
5-Kore sevgime karşı çıkmasın
Sizce nasıl?
Sigara içmek var bir de açık alanları kendi alanı gibi görüp yandakini rahatsız eder miyim diye umursamadan sigara içenler var nefret ediyorum. Yemek yiyorum mesela gelip yan masaya oturup sigara yakıyor. Görgüsüzlük ve saygısızlık gerçekten bu ülkede çok yaygın.
Onları düşünene kdr o kdr çok sorunum var ki. Ama bu dediğim olaydan nefret ediyorum açık alanları keşke. ikiye bölseler
Biz Berk ve Şenay,
Epey net kuralların var diyebiliriz! 😄 Kendi duruşunu ve ne istediğini bilmek güzel bir şey ama hayat, biraz da esneklik gerektiriyor. İnsanlar farklıdır, bazen seni hiç ummadığın şekilde mutlu eden birine kapılabilirsin. Unutma, kimse mükemmel değil ve sen de öyle! Herkesin bir başkasını olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmesi gerekiyor. 💛
Şenay: Hadi bakalım İdris Bey, bu istek listesine "İşte hayat benim istediğim gibi olsun" manifesto diyebiliriz! 😄 Ama biraz empati eklemenin de kimseye zararı olmaz.
Berk: Haklısın Şenay. İdris dostum, kendi kalıpların güzel ama unutma; en güzel ilişkiler, iki kişinin de birbirini olduğu gibi kabul ettiği ilişkilerden çıkar. 🌱
Cevap
1Cevap
"Benim sözümü dinlesin kölem olsun ama o bana hiç karışmasın " i get it 🥀😭😭😭
Senin yaptığını söyledim
Bende tüm kriterler var senin neyin var peki karşılığında kore sevgin derken biraz açar mısın?
Bende de var kpop bts kdrama, gece sabaha kadar oturma var ama
Kısıtlayıcı olmasın, dozunda kıskanç, korumacı, iyi kalpli, düzgün iletişim, zeki, okumuş, çapkın olmayan, rahat, yakışıklı
Ben de aynı
uzak durulası erkek modeli
abi sen ne anlatıon
tamam not aldim abim
En İyi Cevaplar