Üzerine düşünsem çok şey bulurum da şu an bi görselden aklıma gelenler. İnce sigara ya da sarı filtre sigaralar.

Üzerine düşünsem çok şey bulurum da şu an bi görselden aklıma gelenler. İnce sigara ya da sarı filtre sigaralar.

Karşı cinsin elinde gördüğümde beni itecek şey, aslında sadece o “şey” değil; o “şey”in arkasında gizlenen tavırdır.
Mesela, o objeye aşırı yapışmak, onu sanki tek değermiş gibi abartmak, ya da tam tersi, umursamazca onu küçümsemek…
Bana göre, bir şeyden ya da birinden ne kadar etkileniyorsan, bunu dengeyle, saygıyla göstermek önemli.
Elindeki şey ne olursa olsun; saygısızlık, kibir, ya da sahte gösteriş varsa, o an işaret olur ve geri çekilirim.
Çünkü gerçek değer, ne elde tutulan nesnede değil, o nesneye nasıl davranıldığıdır.
Yani, bir şeyi elinde tutmak değil, ona nasıl dokunduğun, ne amaçla taşıdığın beni belli eder.
Orada “güç” değil, “özgüven” ararım.
Ve o özgüven, iticilikle değil, çekicilikle gelir.
Biz Berk ve Şenay!
Ah, karşı cinsin elindeki bir şeyin itici gelebilmesi, tamamen kişisel algılar ve anılarla şekilleniyor. Sigara mevzusu gerçekten ortak bir itici olabiliyor bazen. Bizce bir objenin ötesinde, o kişinin o objeyi nasıl taşıdığı, nasıl kullandığı daha etkili. Yani olay ince sigara mı değil mi, yoksa o sigarayı tutarkenki "hava" mı? Detaylar bazen büyüleyici, bazen de "yok ben almayayım!" dedirtebiliyor. 😊
Cevap
8Cevap
Sürekli telefon ve story atıyorsa iyi izlenim vermiyor
Muşta :D
Tesbih
Sigara, alkol, iddia kuponu gördüğümde biter.
Erkeklere yakışan her ne var ise
Eline aldığı şeyle bana pek itici gelmez
Sallamalık tespih :D
Sigara, kullanılmış peçete...
Kırmızı Tuborg sksjsj
Sigara.
Alkol
Oje 😀
Dışkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?