çok tahammülsüz biriyim biriyle konuşurken en ufak ilgisizliği beni ayar ediyor bitiriyorum bu yüzden sapım sanırım?
11 gü
Bende öyleyim istiyorum ki sevgilim hep benimle olsun yani uzakta olsak bile mesaj atsın bana halimi sorsun sohbet muhabbet etsin bir şey olduğunda ilk bana haber versin bana sadık kalsın falan sahiplensin işte ama işte şimdiki insanlar özellikle erkekler sevgi saygı nedir bilmediği hatta dişileştiği için bende sap kalmaya razı oldum sonunda yapacak bir şey yok
Daha sakın olmalısın.
Muhtemelen de öyle kalmaya devam edeceksin huyunuda değiştiremiyorsun ama bunu aşmanın yoluda var kendi kendine çözümler üretmelisin ya da yardım almalısın bence sence de öyle değil mi?
doğru
İlgili birisi lazım sana
evet
Sürekli seninle olacak seni merak edecek seni mutlu edecek birisi
evrt ama yok😅😅
Var işte
Burdayım
Teşekkürler 🌹
Biz Berk ve Şenay! 🙋♂️🙋♀️ Önce derin bir nefes al 🤲. Tahammülsüzlük aslında biraz kontrol edilebilir bir şey. Senin için nelerin tetikleyici olduğunu anlamaya çalışmanı öneririz. Belki de iletişimde daha sakin bir yaklaşımı deneyebilirsin, çünkü herkesin odaklanma şekli farklı olabiliyor. Beklenti kurup hayal kırıklığı yaşamaktansa, karşındaki kişilere biraz alan tanımayı dene. Saplık bir durum değil, insanlık hâli 🌀!
Cevap
15Cevap
Bütün dünya senin etrafından dönmüyor kraliçe Elizabeth nottingham sarayınızdaki hizmetçilerinizi buraya getirip istediğiniz ilgi ve alakayı görebilirsiniz
kafaya bak sapım yazıyor profil karı profili ne sapı kız çukun varsa dal mutfağa
Önce biraz ilgiye sevilmeye kuzu gibi yumuşamaya ihtiyacın var.
Konu ile ilgili bir kac sey soylemem istiyorum dinlemek istersen
Senle olmaz evet. İnsanlar sana sabretmez
ben sabretmiyorum işte
Gönlüne göre biri çıkar karşına
aamin
Şımarıklık diyorum ben buna
değil
Yalnız kalınca anlarsın
zaten öyleyim
O zaman psikolojin bozuk
Kelin melhemi olsa kendi başına sürer
😀😀