Bana soru işaretleri hep zor geliyor. sonuç adamıyım ama mutlaka soru olmak zorunda gibi paylaşım yapıyoruz😆ben birilerine soru sormuyorum orada internet denen olay var hastayım dr naaaa şurada 😆ben eğleniyorum hepsi bu amaç zaman geçsin.. burada ne psikoloğuz ne dr ne atomlar la uğraşan Einstein iz. ben eğlenceler le meşgulüm zaman geçiyor diye takılıyorum.. kendi sorunlarımı çözemeyecek kadar geriden gidiyorsam ve buradaki insanlardan akıl almaya gerek duyuyorsam vay halime ve halinize dim😆ben şunu anladım benden adam ol mazzzz ya abi tabi bu bir gerçek.. az önce annem aradı... anladınız zaten eller titriyor noktalar oo gitmiş... susuyorum gerçekten sanki birileri işi gücü bırakmış peşimde.. khxj.. susuyorum annem dir üzülsün istemiyorum kafam dağılsın hiç ii değilim.. geceye aşığım yalansız saf ve temiz.. yanlız insan hayatta yıkılmaz bunu unutmayın. kimin ne dediği damla umrumda değil zaten hayat benim hayatım. Bir çok insan arkamızdan konuşur diye korkmadan kendini mutlu etmenin adı hayatı yaşamaktır... hatalar dan asla korkmayın sizi daha tecrübeli yapar.. bir başkası benim için ne demiş damla umurumda değil. seni niye seviyorum biliyormusun de o zata? insan olduğun için dostum bildiğim için , yoksa ne masamda yerin olur ne gölgemde izin ne aynada yansıman. susuyorsam cahil ya da aptal olduğum için deği, kavgalar dan bıktım.. hesap vermekten açıklamalardan usandım artık anladın mı diyesim var...,. siz siz olun kendi değerinizi bilin.. bir başkası size fiyat biçemesin.. o kadar ucuz bir hayat yaşamayın... bırakın hakkınızda kim neyin dedikodusunu yaparsan yapsın umursamayın.. sakın ha sen bunumu dedin bile demeyin önemsemeyin açıklama yaptırmayın o şahsiyetsiz kişiye.. karşına çıkana şunu de... adamsan adm gibi , kadin san kadın gibi yaşa hayatını bana öyle gel ve bunun hakkını ver. Kafam fena davul gibi oldu yazdım attım sabah okurum ne yazdım diye.. sade kedime özgü bir masa yaptım iyi değilim sanki inşallah adminler bunda hata bulup silmez de sabah bakarım
Tamam yine bana kilitledin akşami yaptın yapacağını yumacak sen mesaj atarsın gelmene yakın ben de ona göre ayarlarım alo demeni bekliyoruz İçecek ne alayım
Tamam ben kapama göre takılıyorum o zaman Başımıza bir büyük olsun Sen de delisin Ben de en basit bize sahip çıkar bir büyük Yeni Rakı alıyorum altın serisi
En İyi Cevaplar