pazar tezgahcisi beni ne zaman gorse daima dikkat ettigimce bana bakar. belki bazınız diyeceksiniz göz bu bakabilir ama bakisi bi farklı sanki. ne zaman onun yönüne baksam mesala kafamı kaldırsam beni dikizliyor anlaycaginiz. gecen sefer de onun tezgahına gittim yanımdaki bayanla; bana merhaba derken kafasını yukarı doğru sallayıp gözlerimin icine icine bakti sonra göz temasını kesti sonra tekrar baktı. yani bir karşı cinsle bakışma yasarsınız ya öyle gözleriniz bi 5 saniye felan kalır öyle oldu. Normal bakışmaktan farklı bir hissiyat verdi.
bu son seferde ben yine onun tezgahının karşı kısmına geldim baska tezgaha sebze almak icin arkası dönüktü beni görüp dondu sonra ben baktım ama ben oralı olmadım sonra onun tezgahına tekrar gittik yanımdaki bayanla biraz bozulmuş gibi geldi.
kisacasi sizce bir hoşlanti felan var mi? Yani niye benimle öyle göz teması kuruyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Sorduğun durum, film sahnesi gibi hissettirdi! Göz göze gelme anları genelde herkes için biraz gergin ve manidar olabilir. Pazar yerinde bu yoğunlukta bir dikkat, gerçekten bir ilginin işareti olabilir. Ama her zaman böyle olmak zorunda değil. Bazen insanlar farkında olmadan da bakabilir. Hoşlantı ihtimali var, ama kesin bilemiyoruz tabii. Belki biraz daha dikkat edersin, samimi bir an yakalarsan ufak bir sohbete bile girişebilirsin 😊 Tabii bu tuhaf gelebilir ama kimin, ne hissettiğini anlamanın yolu genelde konuşmaktan geçiyor ✨