+1 yılBen. Karşımdaki kim olursa olsun göz göze geldiğim zaman ne demek istediğimi veya aklımdan geçenleri anlıyor. Bazen de bir arkadaşıma kahve yap içelim diyorum. Zaten ondan ayağa kalktım diyor. Veya o gün canım bir yemek çekiyor diyelimki bir bakıyorum annem o yemeği yapmış benden önce. Bu tarz şeyler oluyor bana.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç kasıtlı olarak birine düşünce ilettiğin oldu mu?
- +1 yıl
oldu birkaç kere. içimden bir arkadaşımın geçirip beni ara hadi acill diye düşünüyorum. arıyor. anlamiy bende nasıl oluyor ama oluyor yani
Soran+1 yılPeki hiç kötü bir olay başına geldi mi üç harfliler gibi?
- +1 yıl
yooo gelmedi. sezgilerle alakalı bir durum bu.
Soran+1 yılAlttaki paylaşımda arkadaş Anlattı da kötü şeyler yaşanabiliyormuş :/
En İyi Cevaplar
Bende yapmak istiyorum hiç denemedim benim sadece 6. Hissim kuvvetli başıma her hangi kötü bişey geliceni seziyorum huzursuz oluyorum ve tedbirimi alıyorum bazen rahatsız edici bişey oluyo bazen iyi oluyo ama telepatiyi mutlaka denicem
07 Yorumla
Soran+1 yılDenemelisin daha farklı bu özellikle başardığını görünce mutlu olursun :)
Soran+1 yılSaatle ilgisi yokki canım şimdi de konsantre olup yapabilirsin yeterki içten iste :)
Soran+1 yılRüyasında görür belki :)
Soran+1 yılSen kesin bilemezsin anca bir geri dönüşü olursa
Ben farkında olmadan yapıyormuşum. Birileri hakkında doğru tahmin de bulunmak, Reflex denen şeyin bir kaç tık üstünde olan genelde farkında olmadan yaptığımız bir olaydır. Örneğin tehlike sezisi, 6. His.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorduğum bilinçli olarak yapılan ama
+1 yıltelepatiyi hiç yapmadım da empati var bende onu yapıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bari yapabiliyorsun en azından o da bir şeydir
- +1 yıl
yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılHerkes telepati yapabiliyor zaten. Özellikle sevdiğimiz ve yakın olduğumuz insanlarda daha çok oluyor. Ne kadar ilgi ile insanları dinlersen beyinlerinden geçeni o kadar iyi anlarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılBen uzaktakileri kastetmiştim. Birinin zihnine düşünce yollamak gibi
- +1 yıl
Bence yeterince çalışma ile yapılabilir ama yıllar sarfetmek gerek. Günlük kosusturmalarda zor gerçekten 😑
Soran+1 yılYok ya yıllar değil birkaç hafta en fazla
- +1 yıl
Öyle mi? Bunu deneyim ile biliyorsan eğer nasıl olduğunu paylaşır misin benimle? Köklü gelişimin o kadar kısa sürede olabileceğinden emin değilim
Soran+1 yılÖzel olarak çalışmıyorum ki sadece duymasını istediğim birini düşünüyorum öyle yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe. Ama bazı sitelerde okudum kendini geliştirenleri
Bende cok oluyor mesela arkadasımı aklımdan geçiriyorum veya resmine bakıyorum mesaj atıyor ya da arıyor..
014 Yorumla
Soran+1 yılAklına birden geldiği için mi düşünüyorsun yoksa denemek için mi?
Soran+1 yılNeden illa bakmamız gerekiyor? Fotoğrafı yoksa olmaz mı
Soran+1 yılPeki yaptık diyelim o kişinin ne tepki verdiğini hissedebilir miyiz birnevi diyalog olarak? Ve bu saatlerde uyuyordur o zaman Rüyasında mı görecek?
Soran+1 yılAma düşün ki seni unutmayan çalışan birine yapıyorsun o kişi inat edip yazmazsa? Ben duyduğunu hissediyorum ama aldırış etmiyor gibime geliyor :/
Soran+1 yılUnutmaya çalışan olcaktı
Soran+1 yılPsikolojik baskı gibi :D resmi flaşımda var ama yüzü tam görünmüyo ben yine de hayal edip yapıyordum
Soran+1 yılAcaba biraz etkilemeye çalışsam mı kızlara bakmak istemiyorsun benden başkasını düşünemiyorsun falan 😂😂
Soran+1 yılŞakasına demiştim ama olursa öyle yapıyım 😄
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıltelepati diyemem ama bazı şeyler malum olur, bazen hissederim önceden.. hissi kablel vuku dediklerinden...
05 Yorumla
Soran+1 yıl6. Hissin kuvvetli demekki
- +1 yıl
sanırım. her zaman olmuyor ama her iki çocuğumun da cinsiyetini daha hamile kalmadan önce rüyalarımda görmüştüm. yaşayacağım sıkıntıları, çocuğumun ten rengini, güzelliğini...
Soran+1 yılÇok güzel bir şey :) burcunuz ne?
- +1 yıl
yengeç. en son maç sonucunu tahmin ettim, kocam hediye olarak saat alacak :D bilirsen saat senin dedi, bildim :D
Soran+1 yılTebrikler :)
bak ciddi yazacam bazen kardeşimle aynı anda aynı şeyleri düşünebiliyoruz bu çok tuhaf l*n
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaşlarla da oluyor ama genelde çok yakın olduklarınla olur
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. 10 Yorumla- Diğer konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılArada oluyo ama nasil yaptimi bir bilmiom isteksiz bir sekilde belkide olmuyodur emin deilim ama
05 Yorumla
Soran+1 yılKasten yapmadın mı hiç
- +1 yıl
Aklimdan gecirdim bisey karsidaki kisi falan soyluo ole yani ama nasil oluyo bilmiom
Soran+1 yılIstersen araştırabilirsin merakın varsa
- +1 yıl
Nerden nasil?
Soran+1 yılİnternetten
Ben yapmayi ogrenmek istiyorum ama cok yogun birseyi ya da bir kisiyi dusunursem baglanti kuruyorum
029 Yorumla
Soran+1 yılNasıl Bağlantı kuruyorsun?
Soran+1 yılÖnsezi de olabilir
Soran+1 yılOlabilir tabi
Soran+1 yılBilimsel açıklaması böyle diye. Zararlı ama
- +1 yıl
Zararli degil kisi seni rahatsiz ediyor onu cevrende istemiyorsun kalirsa sana zarari olacak en iyisi yok olmasi. Mesela cevrene cok dikkat et mazlum kadinlar var kocasi aldatan doven ve boynuzlayan. Kadin oyle aci cekiyorki oyle yogunlasiyorki bir duyuyorsun ki herif ya kaza gecirmis ya vurulmus ya hastalanip gitmis. Isin özü birseyi yogun icten istemek
Soran+1 yılOndan bahsetmiyorum uzaktaki birine düşünce göndermek yani ama işin farklı bir boyutu var
Soran+1 yılYa olmazsa
Soran+1 yılPeki teşekkürler sen denedin mi hiç
Soran+1 yılHayır ya okudum ama istediğim bir cevap değildi :D diyelim ayrıldığın birine yapıyorsun Dönüyor falan yaşadın mı hiç?
Soran+1 yılBen kazık atmam canım pişman Olmasını bekliyorum sadece
Soran+1 yılAldatma yok
Soran+1 yılNe anlatacaksın ki :D
Soran+1 yılTelepatiyle ilgisi var mı
Soran+1 yılHahaha kızma ya beynim sulandı normal :D
Soran+1 yılGerek yok sağol
Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. yoktur nerden olcak milyonda milyarda bir gözüken bişi
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ya az çok herkes yapabilir istedikten sonra
- +1 yıl
bazılarıyla national geographic discovery channel gibi veya benzeri kanallar program yapıyorlar. tektek isimlerini bilmiyorum bu seylerin ama bahsettigim aynı anda baska mekanları görebilmek vs ya da gecmisi görebilmekten bahsediyorum , hangi yetenek ne seviye oluyor normalde bilmiyorum onlarıda sen acıklıcan artık :)
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bizim ufak yeğen vardı izliyodu hani sarı mavi yeşil maymunmuydu neydi onlar mıydı yok ya oyuncakçı diiliz ki yapak.
02 YorumlaDiğer konusunda 491 cevap paylaştı. Lisedeyken 2 arkadaş yapıyolardı biraz şahit olmuştum
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyorlardı
Gizli Üye(30-35)+1 yılhanımların dikkatine telepati teleport telekinezi telefon televizyon teleskop makinesi ayagınıza geldi 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
10 YorumlaEvet var tanıdığım hatta şu an çalışıyoruz da beraber yardımcı olabilirm istersen
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuç aldın mı
Ben denedim olduda :)) bir defa yaptim
119 Yorumla
Soran+1 yılOlduğunu nerden anladın
Soran+1 yılNeden devam etmedin ki madem yapabiliyorsun :)
Soran+1 yılAraştırmış mıydın bu konuyu yoksa rastgele mi yaşadın?
Soran+1 yılHayırlısı diyim güzel bir şey
Soran+1 yılBazen bana da olur birkaç gündür aklıma gelen biriyle karşılaşırım
Soran+1 yılUyumadan önce mi yapıyorsun uzanırken falan?
- +1 yıl
Yok normal oturdum dusundum ama ses olmasin konsantre oldum cok derin once yuzunu canlandirdim gozumun onunde sadece gozlerine baktim sonrada yavas yavas tahminlerimle bulundugu ortam canlandi gozumde ve ondan sonra bana yaz dedim birebir konusuyormus gibi. Oncesindede bir kagida 40 defa sag elle 40 defa sol elle ismini yazdim bu bilinc altimiza iyice girmesini sagliyormus bide etrafinda kursun varsa kaldir frekansi kesiyor
Soran+1 yılKurşun derken?
Soran+1 yılDikkat etmedim yok heralde
- +1 yıl
bir oyun vardi metafizik kiloda agir birini gene ayni frekansla parman ucumuzda hava ya kaldiriryorduk fiziksel aciklamasi var falan baya sardik buna herkesi kaldirmaya basladik sonra hocalardan aciklama geldi bulasmayin o kisiyi tek basiniza kaldirmiyirsunuz diye eminimki telepatide boyle frekans olayi tamam da gidip kulagina fisildarlar
Soran+1 yılOf ya :(
+1 yılbunu çoğu kez başardım :d
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın, nasıl başardın ne gibi değişiklikler hissettin
- +1 yıl
bir nevi 6. his gibi bir şey ve gerçekten korkunç olabiliyor çoğu zaman ve birazda karsındaki insanı ne kadar tanıdığınla orantılı bence çünkü ne kadar iyi tanırsan o kadar iyi hissediyosun ve seziyorsun.
Soran+1 yılKorkunç derken?
- +1 yıl
olumsuz veya kötü şeyleri olumlu şeylere nazaran daha da cabuk hissediyorum sahsen beni çok etkiliyo bu
Soran+1 yılAnladım
+1 yıl@vegaspasasi ile yapabiliyoruz sanırsam :D
023 Yorumla- +1 yıl
@depresyonkraliçesi
fazlası var eksiği yok :D
daha ilerisi belkidee :D - +1 yıl
@depresyonkraliçesi
mesela sinirlendi şu an :Dafds - +1 yıl
@vegaspasasi aynen. yani mesela sen güzel gerdanlı kızlara bakarsan bunu hissedip telepatinin ötesinde bir şekilde tokat atabilirim :D
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi
telepati error dfadfadfa - +1 yıl
@vegaspasasi fakelere bak sen sonra da derin kıskanıyo sinirleniyo. -,-
- +1 yıl
@vegaspasasi yani ona göre. adam ol. gerdan merdan yok. yolarım. -_-
Soran+1 yılOlmuyo ama gençler burası yeri mi 😄
- +1 yıl
soran konuşuyoruz alt tarafı yeri mi falan ayıp olmuyor mu? :D
Soran+1 yılOlan var olmayan var canım nazar değecek sonra sizi düşünüyorum ben :))
- +1 yıl
soran fesatlık yapma yok öyle bişe :D cidden yok.
Soran+1 yılNe fesatlığı kız sevgili değil misiniz :D
- +1 yıl
hayır değiliz. ya bu soruyu neden her soran soruyor ordan nasıl gözüküyoruz anlamadım gitti :D
Soran+1 yılBence siz de farkındasınız :) yol yakınken dönün derim :D
- +1 yıl
soran tekrar söylüyorum yok öyle bişe.
Soran+1 yılTamam şaka yapıyorum peki ciddi cevap verin telepati gerçekten deneyip başarılı oldunuz mu hiç
- +1 yıl
yok ciddi ciddi bir denememiz falan olmadı :)
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi hahah :D
değiliz sevgili :))))
deneyelim la şu telepatiyiyi ciddi ciddi :D
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
@vegaspasasi valla telepati ile bütün akıldan geçenler okunacaksa ben varım :D
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi
hımmm şimdi bilemedim P: dfasdafafad - +1 yıl
@vegaspasasi efendim? anlamadım? tamam ben kesin karar verdim. bu telepati işine giricez.
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi hahahaa h:D
bizim içimiz dışımız bir yiğen ;) - +1 yıl
@vegaspasasi inşallah -_-
+1 yılAklıma teletabiler geldi 😊😊
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi ya :/
Soran+1 yılGerçekten mi :D
Teletabi diye okuyup gelenler
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmeselerdi iyiydi
millet Türkçeyi zor konuşuyo sen telepati diyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapma isteyen herkes bunu başarabilir biraz azimle
+1 yılAynen ama bazen hat kesiliyor :D
04 Yorumla
Soran+1 yılÇeken yere git
- +1 yıl
Gonya yolundayim gonya :D gelin alin beni burdan :D
Soran+1 yılKal orda sen
- +1 yıl
:D niye kine la
Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. bir kaç denedım karavana !
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha denemeliydin zaman gerek
Mantar , LSD , Amfetamin getir hallederiz ;)
00 Yorumla
+1 yılbu tarz şeylr batıya yakışmıyor..
05 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş o?
- +1 yıl
kesın sonuc elde edilememiş batı bıle bu durumdan muhaf..
Soran+1 yılAma yapanlar var ve işe yarıyor ben bunu sordum
- +1 yıl
saçma bnce bayan yınede sız yapın hayrlsı..
Soran+1 yılEğer yapabilseydiniz size saçma gelmezdi, sağolun
teletapi dedinde aklima tele kizlar geldi :s
00 YorumlaYok oyle seyler telekinezi telepati vs seyler yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar var yalan mı söylüyorlar? Önyargı bunlar hep
Soran+1 yılYorulmuyorum ben ama bilmeyenlerle konuşunca vakit kaybı
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeletabi nedir ya bitmedi mi onlar :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDurugoru var
023 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen denedin mi hiç
- +1 yıl
Benim denedigim hemen hemen her sey oluyor. bu durum seni normal insanlardan ayiriyor ve aiddetli bas agrisi vs. O yuzden artik denemiyorum
Soran+1 yılBen geçen yaptığımda kulağıma ağrı girdi başım da ağrıdı, bu olduğunun göstergesi mi
- +1 yıl
Enerjin azsa kendini yirt gene yapamazsin
Soran+1 yılEnerjimin az olduğunu nerden bilicem ki? Hatta rüyamda da bana cevap olarak birşeyler okudum
- +1 yıl
Bunlar derin konular birsey derim yanlis anlarsin olmayacak seyler yaparsin olmuyo
Soran+1 yılNasıl yanlış anlarım neden yanlış yapayım ki
- +1 yıl
Derin konular enerjin cok olursa enerji yoluyla onun beynine sinyaller yollarsin ve karsindaki kisi onu dusunmeye baslar
Soran+1 yılEvet biliyorum onu
- +1 yıl
Mesela ben boyle oldugunu hic arastrmadan kendim buldum
Soran+1 yılNe güzel, ben de geliştirmek istiyorum kendimi
- +1 yıl
Hic deneme bak ben o dunyanin icinde sayilirim bazen iyi olabilir ama rahatsizliklarda oluyor aonra nirmale donmek istesende donemiosun
Soran+1 yılAnladım sanırım, ama sadece düşünceye ilgili değil mi masum bişey :/
- +1 yıl
Masum degil bunu bil canım sen onu yaparak beyin dalgalarinla tek ona sinyal gondermiosun
Soran+1 yılHerkes mi yaşıyor peki bu kötü durumları
- +1 yıl
Genellikle herkes canım hastalik gibi dusun belirtileri vardr bak benim bu ozellikler 9 yasimdan beri var ama sorsan yilda 1 veya 2 kere dogru duzgun kullaniyorum cunku enerjin aliniyor
Soran+1 yılKarışıkmış ya benimki öyle belirtili birşey değil ki :/
- +1 yıl
goz perdesi vardir duydunmu bilmiyorum ama o aciksa gorunmeyen varliklari gorebiliyosun benimki yari acik bu dunyada olanlar kadar obur dunyayi algilayabiliyorum ki yarisi boyleyse hepsini gormek bile istemezsin demene heves etme canım
Soran+1 yılHiç duymamıştım canım ama korktum şimdiden umarım düzelirsin
- +1 yıl
Ben istemeden oldu baya mucadele ettim acilan perde kapanmaz deneme bulasma bile derim yasamayan bilemiyor
Soran+1 yılBitek senden duydum bunu ama kötüymüş ya psikoloğa gitmedin mi?
- +1 yıl
Biraz arastirirsan anlarsin yaz nete 3. goz veya goz perdesinin acilmasi anlarsin daha iyi. psikologa gitsem ne dixekki canım bende bir ara acaba psikolojik bozuklukmu sizofrenimiyim dedim ama degilmisim kanitladimda
Soran+1 yılBu saatte mi korkarım :/ ama bir ara bakacağım herkeste olmaz belkide
+1 yılhiç yapmadım daha önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelepati çizgi film değil miydi ya?
01 Yorumlaailecek beğenerek yapıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin
+1 yılthe tomorrow people falan çok izlemişsin bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç izlemedim yaşayıp araştırdım ve gördüm ki yapabilenler var
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyıpsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi
Evet buyrun :)
00 YorumlaTelepati nedir?