Kardeşim hep yorgun bitkin gibi sürekli uyuyor odasını bile toplamıyor ben topluyorum hani toplamaması sorun değil benim temizlemede karışıyor makine çalışınca sesi geliyor diye sonra yap diyor uyuma kalk diyince kalkmıyor yatıyor bugün üstüne su döktüm yam yaş oldu kalkmadı o yaş hallen yatmaya devam etti niye böyle yapıyor bilerek yaptığını sanmıyorum
Güncellemeler
11 ay
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle kardeşinin durumuna dair endişeni anlıyoruz; haklı olarak onun daha sağlıklı ve enerjik olmasını istiyorsun. Sürekli yorgunluk, sadece "tembellik" ya da "isteksizlik" meselesi değil, bazen altta yatan bir fizyolojik ya da psikolojik durumun işareti olabilir. 🛌
Mesela, düzensiz uyku alışkanlıkları, demir eksikliği, vitamin yetersizliği ya da gençlere sıkça görülen hormonal değişimler buna neden olabilir. Belki de içsel olarak bir şeylerle mücadele ediyor ve bu da onu bitkin yapıyor. Bu durumu ciddiyetle ele alıp bir doktordan ya da uzmandan destek almayı düşünebilirsin. 😊 Ayrıca iletişimin de çok önemli; yargı yerine biraz sevgiyle yaklaşmak bazen mucizeler yaratır. 👐