2.5 sene sorunu?

Arkadaslar 2.5 senelik iliskim maalsef bitti hastaneye yanina gitmek istedim gelme dedim bana da dokundu haliyle. Ayrildim amma velakin isin boyutu bambaska bi evreymis annesi beni istememiz. Namazli abdestli insanlar. Bende namaz kilarim ama oyle hergun falan degil. Allaha tabi inaniyor ve tevekkul ediyoruz zannedersem annesi hergn namaz kilayim falan istemis. ZTen kendide istemiyomus ayrilirken dedimki az bi gozlerime bak sen bana haramsin falan dedi ( onceden icen sican biriydi) her neyse bitti gitti helallestik ama cok agrima gidiyor iki bucuk senem bildigin cop ben napmaliyim? Bugun bile ruyamda gordum onu. Kalbim okadar cok aciyor ki. Bi gunum iyi gecse aksamina ruyalarima cikiyor. Nasil unutucam? He buarada yeni bi ise baslamis belediyede taseronmus. Yani onun hayatinda hersey gulluk gulistanlik ilerliyor. Ben ne ise girebildim ne ask hayatima devam edebildim. Oylece kalakaldim. Bu arkadas bi gun bana mesaj atsin istiyorum bi adimi telaffuz etsin istiyorum. Cunku cok aci cekiyorum ne dersiniz pisman olur mu bi gun bi mesaj atarmi? 🥺🥺
2.5 sene sorunu?