Hadi biraz gülelim.
Bir beyaz yakali abimiz kasaplik ile ayda 40 bin lira kazandigimi yedirememisti.
Sizin yediginiz en ilginc KS linci neydi hshshsh
Hadi biraz gülelim.
Bir beyaz yakali abimiz kasaplik ile ayda 40 bin lira kazandigimi yedirememisti.
Sizin yediginiz en ilginc KS linci neydi hshshsh
Cevap
0Cevap
Yaşım. Buraya kendimle ilgili girdiğim her bilgi doğru. Geçen seneye yakın zamanlarda özellikle Cinsel etiketli sorulara oldukla uzun bilgili cevaplar verirdim. Hem kendim için hem de bilgilendirmek için böyle konuları fazlasıyla okurum. Yaşım 20 yazıyor, gerçekten de öyleyim yakında 21 olacağım adamın biri taktı bana “sen 20 değilsin, evlisin çocuğun vardır senin, bu yaşta bu kadar bilgili olman imkansız kimlik at inanmam asla” falan filan. d en az 2 ay adam kafayı takmıştı komik bir şekilde çırpınışını izliyordum resmen ahahajaja
Sürekli sorularıma gidip evli diyordu ahahajaja
-ahahahshas sasmaz. Var boyle tipler seni kendi karisi falan sanip namus bekcisi olma lincleme derdi
Ana hesabimi bilmeyen birisi beni hiv ve frengi saniyordu snsbsksksk
Asgari ücret alan erkekler kendileri gecinemiyorken o paraya nasl evlenmeye kalkio demistm linclendm yetmedi kendileri o paraya gecinemioken kadınlar nedn bunları seçsin maddi zorluk yaşamak icn mi dedim linclendm 😀 bu tarz çok var
Erkekler fistik, cogu sig basit ve bos hayir neden bi kadin asgari ucretle yasamak zorunda olsun?
ya da neden calismak zorunda? zorunda falan degil ilgi sevgi istiyorsa erkek o kadina bakmak zorunda
Böyleleri ilgiyi sadece kendine istiyor çünkü acta değil açıkta değil tamam bunlarn yaşam tarzı bu hayatı yaşamak gbi gayeelri YK onlarla evlenenlerxe öyle olsun istiolar
Sonra comar gibi agliyorlar, yok böyle olsun soyle giyemezsin olmasi gerekeni sanki lutfetmis gibi davranmak.
Ve evet kendi gibi ot istiyorlar.
Ben bakir degilim ama bakire isterim ama herseyi bilsin ama bakire olmasin
Cok sig basit igrenc
Sağda solda aglayacaklarina akıllarını kullansnlar
O dedigin kesim cok az, totalde 16 mbti da 2 si falan aklini kullanan tip ama onunda denk düsmesi cok nadir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Buradaki beyaz yakalı abimiz kesin her gün döner arası ekmek yiyordu diye düşünüyoruz, bu da kasaplık gelirin karşısında dumura uğramasına neden olmuş olabilir 🌭😄. Bizim burada yediğimiz en garip lincin kaynağı "dünyada her şey bir kavram olabilir mi?" tartışmasından çıktı. Birisi "kavram ne ya, otur otur sıkılmışsınız belli" tarzı şeyler yazmıştı. O gün itibariyle kavramların şifresini çözmek için daha çok çalışmaya karar verdik diyelim 😄. Peki sence, kavramlar ne kadar tehlikeli olabilir? 😏