Kızlar, erkekler hemde hepsi inanılmaz sapıklar bunlar idam edilmeli idam gelmeli sizce?

bu ülkede erkeklere idam gelmeli kufür ediyolar anneye baciya sövüyolar sonra utanmadan kafam güzeldi diyolar sapiklar küfürbazlar biseyleri yapip her yaptiklarina igrenc bahaneleri var tacizciler sapiklar kadin cinayeti taciz tecavuz inanilmaz cogaldi sokakta yururken rahat degiliz kesinlikle erkelerin hepsi bir kazana koyulmali yakilmali taraftariyim iyi erkek kotu erkek yok hepsi sapık sapık olmayan erkek yoktur genelleme yapacam tabiki sen hic kadinlara , usallat olmayan erkek gordunmu sapiklar ya mesaj atarlar ya ararlar ya rahatsiz ederler ya gelip bulasirlar korna calmalari gürültü yapmalari canım canım tavirlari o kadar cok sapik varki gelip rahatsiz eden kizlari beni baska kizlari ölsünler erkekleri çali supurgesiyle supurdum diyen teyzeye döndü sonumuz bu devirde bir erkekle evlenilirmi zaten iki gun sonra kavga bosanma dayanamam sapik pisliklere hic evlenmemek yuzuk takip bosanmaktan dul bi kadin olmaktan iyi bide coxuk yapacaz boyle sapik dunyaya bok alsinlar nufusunuzu *. m bide nufus azaliyor cocuk yapin diyolar sanki biz kadinlar yumurtlama makinasiyiz kimsenin hic bir erkegin nesli sürmesin mumkunse yaşayanlarida goruyoruz erkeklerin hepsi hala ölmedimi diyen bi teyze varya teyzeler yasamislar biliyorlar bitanesi 100 yasina gelmis sırrı soruluyor hic evlenmedim diyor erkek dırdırı ömrü azaltiyormus diyor hic evlenmedim cok mutluyum hala yasiyorum diyor erkeksizlik kafa rahatligi diyor nerdesin nereye gittin diyen bi sapik yok hayatinda mis

Kızlar, erkekler hemde hepsi inanılmaz sapıklar bunlar idam edilmeli idam gelmeli sizce?