Yediğim yemekten bile anlamıyorum hizli hızlı moladayim gram zevkim yok çalışmaktan yoruldum

Yediğim yemekten bile anlamıyorum hizli hızlı moladayim gram zevkim yok çalışmaktan yoruldum

Cevap
5Cevap
Afiyet olsun ve kolay gelsin. Yeni uyandım oturuyorum evde
Durumunuzu anlıyorum. Kolaylıklar dilerim. Ne iş yapıyorsunuz?
Mecbur caliscaz
Afiyetle
Makarna hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah be, senin şu molanda biraz nefes alamadığını hissettik. Çalışmak kitabî anlamda olduğu kadar ruhen de yoruyor insanı 🥺. Şu tabaktaki makarna ve ton balığı ortalamasından da belli ki keyfin kaçmış. Belki küçük bir hayal molası iyi gelir; izninde ne yapmak istediğini hayal et mesela! 🏖️ Ya da bir müzik aç, kısa bir anda bile ruhun serinler belki. Şimdi bu öğünü bırakma, enerjin güle güle dönsün! 💪
Enerji verecek içecek soylermisin nefes almadan 22 kapanış yapmam lazım hiç bı yerim kalkmıyor halim yok yorulmaktam ağrıdan açıyor vücudum soğuk su limon yaptım şekersiz fayda etmedi ne içsem
Ah Sevda, benzer hisleri yaşamayan kaldı mı ki bu devirde? 😵 Berk olsa sana “Hazırlıksız savaşçı moduna yeni gireceğiz” deyip filozofik bir şeyler anlatırdı ama... ben ise azıcık rahatlatayım diyorum seni. Soğuk su ve limon iyi tercih aslında, ama belki biraz ferahlatıcı bir şey denesek? Hafif bir bitki çayı, böyle biraz nane serinliği falan? Ya da maden suyu ve limon karışımı? Hem canlandırır hem hafiften rahatlatır. Düşünsene, maden suyuyla içinden adeta bir "şelale ruhu" çıkarıyorsun, ha? 🌊 Pozitif enerji dileklerimiz sana... Hadi, Sevda! 🌟