Hicbir sey bilmeyen, fanusta büyümüş bir kız erkekler icin ne ifade eder?

Ben biraz fanusta buyudum, yetistirildim. Ev okul baska hayatim olmadı. Yasadigim sehrin dışına çıkmadım. 80 ilimizi bilmem. Ucaga binmedim, yuzmeyi bilmem, baska sehir bilmem.

Simdiki anne babalar daha bilincli. Muzik, resim, yuzme, spor kurslarina yolluyorlar. Benim gittiğim tek kurs yazlari Kuran kursuydu. Onun disinda da baska kursa gonderilmedim. Maddi sebepli de degil, ailemin boyle bir vizyonu yoktu.

Biriyle tanistirildim. Sohbet ediyoruz birkac aydir. Sehir disinda cikmadigimi soylemistim bu kisiye sohbet arasinda. Oyle denk geldi.

Sonra bana eger aileler uygun gorurse birkac günlüğüne muglaya gidelim mi, yanımızda annen, annem, kiz kardesimden biri olur icleri rahat eeder, simdi basbasa uygun olmaz, yanimizda biri olsun, sende bir sehir gormus olursun, gezeriz. ucak biletlerini alayim mi eger kabul edersen dedi. Teklifi biraz garip bulsam da bir sey diyemedim teklife tek dedigim sunlar oldu.

Ucakla mi gidecegiz ben hic ucaga binmedim dedim. Olsun bu da bir ilk olur, korkuyor musun dedi. Onu bile bilmiyorum ki dedim. Hic canli deniz gormedim bugune kadar, kokusunu bilmem, tv de falan iste, deniz gormus olurum dedim bir de yuzune karsi. Gidip ne yapacagiz ben yüzme bilmem ki deyiverdim bir de. Olsun gormus olursun vs dedi. Kisaca ozetlemek gerekirse boyle konustuk.

Bu sekilde bir kiz erkek icin ne ifade eder? Gormemis gecirmemisim. Simdiki kizlar daha imkanli bu konuda. Daha kulturluler.

Simdiki erkeklerde her seyiyle hazir kiz istiyor. Kulturlu, gormus gecirmis, gezmis, meslegini eline almis, ehliyetini almis, evlilikte bana hicbir sey dusmesin, baba evinde her seyini halletmis kiz istiyorlar gibi. Bu gibi durumlar bir erkegin gözünde beni eksiye düşürür mu? Bir erkek bu durumda bir kiz icin ne düşünür?

Hicbir sey bilmeyen, fanusta büyümüş bir kız erkekler icin ne ifade eder?