Diğer Bir ara kafayı kahve sorularıyla bozmuştum yine her gün kahve sorusu sorayım mı size? DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Sorayım mı hı😂😂 kahveye eşlik etmek isteyenler uyansın artık rica ediyorum Bir ara kafayı kahve sorularıyla bozmuştum yine her gün kahve sorusu sorayım mı size? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Sorabilirsin ben kahve sorularına seve seve eşlik ederim. ☕😊🥰 1 2 Yorumla DorothyFoster 11 ay Teşekkür ediyorum 🫠🤍 Yorumla Princessax 11 ay Rica ediyorum. 😇 Yorumla
-Marcios- Takip Et Xper 6 Yaş: 31 11 ay Sor saçma aşk soruları göreceğime kahve sorusu görmeyi tercih ederim 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay Anlaştık 😂 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 11 ay Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. kahveden sıkılmam ben. Sor gitsin 🌸 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay Olur 🌸🌸🫠🤍 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Bnim nickim de yakışır bu sorulara:P 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay Aaaa evet hem de çok 🫠 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Sorma yap getir lütfen şekersiz pls 1 5 Yorumla DorothyFoster 11 ay Olar hemen hemen ☕️☕️ Yorumla statüko 11 ay Ohhh mis gibi kokar Köpüğü nasıl olmuş bakalım hadi bakalım kahveyi bol köpüklü ve lezzetini artırmanın bir kimyasal yönünü biliyor musun bakalım ahahah :D ya bende ne çok bilmiş adamım ya zor zor ben var zorum zor Yorumla DorothyFoster 11 ay Zoru severissss 😂 bulaşık deterjaniyla hallediyorum köpük işini Yorumla statüko 11 ay Valla hiç aklıma gelmedi bu ya Bu Türkler var ya kafaları acayip çalışıyor pratik zararlı şeylere Yorumla DorothyFoster 11 ay Hahahaha 😂 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Bir gün kahve bir gün çay sor 1 4 Yorumla DorothyFoster 11 ay Çay içmiyorum ki🥲 Yorumla OdaOlmadı 11 ay Ben de pek kahve içmiyorum ama cevaplıyorum :-) Yorumla DorothyFoster 11 ay Ya sizi mi kircam sorarım arada çay sorusu Yorumla OdaOlmadı 11 ay Anlaştık o zaman Yorumla
Eftgy Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Günaydın. Afiyet olsun. 1 3 Yorumla DorothyFoster 11 ay Teşekkür ediyorum buyrun beraber olsun Yorumla Eftgy 11 ay Teşekkürler🙏🏻✨ Yorumla DorothyFoster 11 ay Ricalar 🤍 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zaten Türk kahvesi bitti canım eriyor bu sorulara 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay Aaa senin canına kurban olsunlar ya Yorumla
o-neki-la Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Bu kahve az bana kupayla lazım 😂 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay 😂😂 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günaydın, Afiyet 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay Günaydın Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 11 ay Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sor tabi ya kahve aşktır 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen bilirsin :D 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sor en güzeli severim 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Kahve kirmizi cizgim :) 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sen bilirsin 😅 1 1 Yorumla DorothyFoster 11 ay 😂😂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 11 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sor sor 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sorabilirsin ben kahve sorularına seve seve eşlik ederim. ☕😊🥰
Teşekkür ediyorum 🫠🤍
Rica ediyorum. 😇
Sor saçma aşk soruları göreceğime kahve sorusu görmeyi tercih ederim
Anlaştık 😂
kahveden sıkılmam ben. Sor gitsin 🌸
Olur 🌸🌸🫠🤍
Bnim nickim de yakışır bu sorulara:P
Aaaa evet hem de çok 🫠
Sorma yap getir lütfen şekersiz pls
Olar hemen hemen ☕️☕️
Ohhh mis gibi kokar Köpüğü nasıl olmuş bakalım hadi bakalım kahveyi bol köpüklü ve lezzetini artırmanın bir kimyasal yönünü biliyor musun bakalım ahahah :D ya bende ne çok bilmiş adamım ya zor zor ben var zorum zor
Zoru severissss 😂 bulaşık deterjaniyla hallediyorum köpük işini
Valla hiç aklıma gelmedi bu ya Bu Türkler var ya kafaları acayip çalışıyor pratik zararlı şeylere
Hahahaha 😂
Bir gün kahve bir gün çay sor
Çay içmiyorum ki🥲
Ben de pek kahve içmiyorum ama cevaplıyorum :-)
Ya sizi mi kircam sorarım arada çay sorusu
Anlaştık o zaman
Günaydın. Afiyet olsun.
Teşekkür ediyorum buyrun beraber olsun
Teşekkürler🙏🏻✨
Ricalar 🤍
Zaten Türk kahvesi bitti canım eriyor bu sorulara
Aaa senin canına kurban olsunlar ya
Bu kahve az bana kupayla lazım 😂
😂😂
Günaydın, Afiyet
Günaydın