Diğer Önden ve arkadan görünen şu evlerden hangisini almak isterdiniz ve neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir numara İki numara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler11 ay Siz ne dersiniz Önden ve arkadan görünen şu evlerden hangisini almak isterdiniz ve neden? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay 2 daha his bana gore ve mimari duruyor. Hangar veya antrepo gibi 1 2 Yorumla Soran 11 ay His derken Yorumla 7densonra 11 ay hos 🫡 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 11 ay kaç aydır paylaşıyorsun hala almadın mı evi? 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 707 cevap paylaştı. Birin girişi daha sağlam. 1 2 Yorumla Soran 11 ay Neden Yorumla OlamazMıKardeşim 11 ay Birinde tente var diğerinde beton, hatta girişte iki tane fazladan kolon var. Sence neden? Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. 2 numara. Daha güvenli duruyor. 1 3 Yorumla Soran 11 ay Anladım. Güvenli derken ne yonden Yorumla NostaljikBirFilm 11 ay Altı dolu ahsh Yorumla Soran 11 ay Arka ev mi Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir numara güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. 1 numara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 daha his bana gore ve mimari duruyor. Hangar veya antrepo gibi
His derken
hos 🫡
kaç aydır paylaşıyorsun hala almadın mı evi?
Birin girişi daha sağlam.
Neden
Birinde tente var diğerinde beton, hatta girişte iki tane fazladan kolon var. Sence neden?
2 numara. Daha güvenli duruyor.
Anladım. Güvenli derken ne yonden
Altı dolu ahsh
Arka ev mi
2 numara güzel gözüküyor hayırlı olsun fiyatları ne
Bir numara güzel gözüküyor
1 numara