Edildiysem kağıt elime ne zaman gelir?
Benim de isim gücüm var. Uğraşamam.
Edildiysem kağıt elime ne zaman gelir?
Benim de isim gücüm var. Uğraşamam.
Cevap
4Cevap
UYAP diye bir sistem var orada vatandaş portrelerine gir bulursun orada dava edilmiş misin edilmemiş misin
Kurcaladıktan siteyi, karıştırdım ama
Ya birazcık karışıktır o UYAP vatandaş portrelere gir orada yeni bir sayfa açılacak oradan tıkla dosyalar diye bir bölüm var oradan görürsün karıştır birazcık ya bulursun
Dosyaları buldum.
Bişey çıkmadı.
Tamam süpersin eğer orada bir şey yoksa bir şey yoktur O zaman rahat ol
Çok sinir oldum. Daha çok intikam alasım geliyor.
Sakin ol hiç gerek yok uğraşma Bu arada ne oldu Senin sıkıntın ne anlatmak ister misin
canım kızın biri geldi alakasız yere bana bir yorumda aşağılar nitelikte konuştu.
Bn de geri cevap verdim. Mesaj yazdım. Mesajlarda da küfür ettim. O yorumu siliyorsun falan diye.
Tutturdu avukatlarıma ilettim. Avukatlarima ilettim diye
Sonra ben gene küfür ettim 🤣🤣🤣
Bn de sana geri acarım dedim.
Ya bakma ona ya sürekli böyle bir yapar ama bak şuna çok dikkat et bazıları özellikle hakaret etmen için yapıyor ondan sonra gidiyor bir şekilde sana dava açıyor para kazanmak için Gerçekten bunu yapan çok dikkat et sinirine hakim ol baktın böyle garip garip yorum yapanlar var canını sıkanlar var engelde geç
Şimdi beni engellemis
Açılmasını istemem. Ama dava açılırsa bennereye gidicem gelcem. Uğraştırmasınlar beni
Yok zaten bana bişey olmaz o davadan. Çnkü azmettirme yoğun. Mesajdan hızını alamayıp yorum sevmesine geçip tekrar azmettiriyor.
Belli yani bişey çıkmayacağı. Ama uğraşmak istemiyorum. Git gel git gel
Bir şey söyleyeceğim kaliteni düşürme her zaman derin bir insanın kalitesi yazıştığı konuştuğu insanlardan belli olur Sen onun kalitesinde değilsin
Alakası yok. Ben ondan üstünüm. Haddini bilsin
Üstün olduğun için hakaretler ettim zaten
Üstün olduğum
Gördüğüm kadarıyla hala sinirin geçmemiş
Yoo o zaman da üstün olduğumu düşündüğüm için zaten hakaret etmiştim. Ettiğim lafların arkasındayım ama
Vallahi sayende sesli güldüm ya 🙂
Kendisi kışkırttığı için bu lafları etmiş sayılırım.
Onun öncesinde de ondan üstün olduğumu dusunuyordum
Yani diyorsun ki dava etse bile beni ben zaten dedim o beni kışkırtı ben bu yüzden yaptım doğru mu anladım
Birincisi onun hakkındaki gerçek düşüncelerimi hakaret yoluyla dile getirdim.
Kendisi benim hakkındaki düşüncelerini aşağılayıcı bi üslupla dile getirdi
Tamam o zaman dava açamazsan da açarsa da zaten bu karşılıklı olur Ama dediğim gibi hani bana sorsan yine sakin olsun
Sakin ol bence
Sakinim ben zaten
Hakliyim zaten yüzde yüz.
Kendisi on mesaj atmış açıcam açıcam açıcam diye
Sonra bir de üstüne gidip gönderiye konuşmamızın altina yorumlardan kısmı kastediyorum. Kendisine avukatlwrimi attım ama bana hakaretler etti diye benim görebileceğim yere yorumlar yazıp olayı bir kez daha ateşliyor
Ya boş yapıyor işte bazıları yapar ya aklı sıra karşısındaki korkutacak
TikTok hesabını da buldum.
Sinir oluyorum.
Gıcık oluyorum insanların dört ayak üstüne düşmesine
Ya işte diyorum ya bazı insanlar vardır özellikle böyle tahrik ederler Sen daha fazla yaz diye benim de başıma geliyor geçen gün mesela birisi geldi aptalca konuştu inan hiç uğraşmadım engelledim gitti çünkü böyleleriyle ben muhatap olma
O sıradan bir öğrenci ya. Dava acmasiydi git geliydi. 6 ay sürücek bir dava için kaç para kazanıcak sanki. Avukata da para odicek
Bu yol üzerinden dolandırmak isteyen adam kaç para kazanıcak ki
Ya bir tanıdığım düşün böyle bir olay yaşadı 20-25 bin lira tazminat ödedi düşünsene 10 tane 15 tane kişi olsa 20 21 5000'den 1 ayda kazanılacak parayı düşün
15 kişi olsa 25 binden 250 bin oturduğun yerden
Hyrr
O işler öyle olmuyor
Notere gitmesi lazım. Dilekçe vermesi lazım. İki üç haftada karşı tarafa bildirim gider.
Sana akıl vermek haddim değil ama dediğim gibi böyle insanlarla muhatap olma bile
Davada da kışkırtma mevcut olduğu için dava uzar. Direkt durup dururken bi hakaret yok.
En kötü altı ayda dava sonuçlanır.
İnan umurlarında bile değil çünkü açtıkları davaların haddi hesabı yok yani bir şekilde zaten geliyor he illaki sana bu olacak diye demiyorum ya da karşındaki böyle biridir diye demiyorum ama bu yolu kullanan çok
Ama O küçücük aklıyla nasıl böyle bir yorum yapar bana
Bak sen Çok haklısın diyorum sana gerçekten çorlısın çok da güzel aslında sen sorunun cevabını vermişsin küçücük aklıyla küçücük AKL lı olması zaten o yorumu yapmaz
Kudurmuş. Üstüne küfür de ettim ooo sefam olsun
🙂🙂 alemsin ya
Hak etti banane inşallah sokakta tecavüze uğrayıp öldürülür
Abooo nasıl kin gütmüssun
Cncncj
Banane yerini bilsin Mrs kuskonmaz
Hala yazışmıyorsun değil mi yazışma bitti onunla
Evt engellemişti zaten
İyi iyi tamam o halde
Polisler gelir mahkemeye gidersin
Saçmalama
Ciddiyim
Normal bi insandan bahsediyoruz
E devletin de yazar
şu an yok
E devletten bakabilirsin
Avukat tut sen uğraşma
E devletten bakabilirsiniz
Biz e-devlet miyiz ak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Önce bir rahat nefes al, çünkü belli ki kafanda bir telaş var. 😇 Eğer dava ile ilgili bir şey olduysa, genelde önce resmi bir tebligat alırsın. Yani adresine bir kağıt gelir ve bu seni durumdan haberdar eder. Ancak şu an bir belgen yoksa belki sadece bir söylenti ya da yanlış anlamadır? İsim gücünü stresi azaltmak yerine sakinlikle kullanırsan daha etkili olur. 🌟