Psikolojisi pek iyi olmayan depresyon geciren biriyle sevgili olur muydun?
(burada ergence basit bir depresyondan bahsetmiyorum)
(burada ergence basit bir depresyondan bahsetmiyorum)
öyle bir iliski yasadim ve söyle söylim mümkün ama zor. Basta iyi gidiyo ama belirli bir süre sonra kendinde yipraniyosun ruh hallerin degisiyo ben mutlu edemiyomuyum seni bu illetten cikaramiyomuyum niye böyle hala diye kendimi yemistim oysa aklimda sevgimle emegimle askimla onu depresyonundan cikarmak mutlu olmakti -.- sonra iyilesti ama ayriydik ve benim psikom bozulmustu
Valla ben kime dokunsam oylelerini bulmusum hepsinin bir psikolog gecmisi var. elimden geldigi kadar cabaladim sevgi gormeyince yolladim.
Kimin piskolojisi bozuk değil ki? ve kim depresyon atlatmadı ki? Hayat bu, inişleri var, çıkışları var. Daha sonra bu yolun gidildiğini düşünmek var. şimdi nerde olduğuna bakmak var ve bundan sonra ne olacağını beklemek var. Var yani, hayatın içinde her türlü çeşit var. Bizde onlardan birisi değilmiyiz?
olup da onu normal bir insana çevirmek senin elinde
bir insanı belki intihardan kurtaracaksın
karar senin.
Cevap
31Cevap
Olumlu yorum yapanlara yazıyorum coookk yapmaciksiniz gerçekten insan kandırmak öyle bir hoşunuza gidiyor ki kendinnizi kandırıyorsunuz hiç bir insan sorunlu insanla olmaz zekası geri ve psikolojisi bozuk insanla olmaz bu dünya böyle bir dünya herkes cikari icin kimse gerçek sevmiyo artık düşmanca seviyor kendi çıkarları için millet kendine gelin damat bakiyo boşuna mı insanların çoğu evde kaliyo acaba kandırmayin insanları öyle evlilikler varsa bile çok nadir var herkes gerçekten çıkarı için seviyo
Seviyorsam olurum yani yardımcı da olmak isterim. Sevdiğimi yalnız bırakmam her durumda yanında olurum.
Tabiki de hayır sağlıklı düşünemeyen bir insanı ne kadar sevsen de önce tedavi şart karşılıklı mutluluk için
Keske anlinda yazsa piskolojim bozuk diye nerdee kirik kafa sonradan belli oluyor... Bilemem iyi niyetli insansa olurdum herhalde
tabiki neden olmasın aşk büyük bir alevle gelir ve onu hiçbir neden durduramaz
Olabilir neden olmasın hem o kişiye destek olup düzeltmeye çalışırdım
Depresyon degilde kendim gibi sosyopat bir kiz ariyorum
Neden olmayayım? Benimde psikolojim pek yerinde değil zaten.
Psikolojinim normallik ölçütünü kabul etmiyorum zaten, sorun olmaz, özgür oluruz falan..
rahatsızlığı büyük ise bnce olunmaz kendini toplamasını beklemekte hayır var
Seviyorsam bunu sorun etmem. Her zaman yanında ve ona destek olurum
Oldum anı anına uymadı sureklı bı sınırlılık halı sewısmelerde bıle uyum yoktu bazen cok ıyı bazen bohem tutarsızlık cok fazlaydı olmuyor olamıyr yanı
düşünmedim. olabilir. durumların önüne sunduğu şartlar ve karaktere bağlı.
olurum çünkü sağlıkcı olarak onu düzelteceğime inanıyorum
Rahatsızlığının Ne Olduğuna Hangi Boyutta Olduğu Çok Önemli.
Ortada aşk varsa bunlar engel değildir piskolojisini anında düzeltirdim
al işte bitane daha :D
sevgili olurum ve onu kendim ve doktorların yardımı ile iyileştirmeye çalışırım
Gazetelerin üçüncü sayfaları bu tür haberlerle dolu
zor birşey destek olmaya çalışırım ama beni etkilerse psikolojisi birşey yapamam
Sevgili olmayabilirim ama yanında olabilirim destek olmak için.
Sağlıklı karar alamayan biriyle birlikte olmam. Mantıklı olmak lazım
asla olmam benim psikolojim yeterince bozuk zaten bide birbirimizi felan yeriz kalsın boşver
Neden bozulduğuna bağli aslinda.
eski kız arkadaşlarımın hepsi piskopattı.
olurum eger deger veriorsam
Olurum cunku bende sorunluyum cekerim böylelerini
Olurum sanırım
Bir insana destek gerek
hayır önce klınıge yatırırım..
Olmam çünkü benim de psikolojimi bozar.
Ona ilaç olurdum heralde :)
olurum hem de bunu çok isterim
Deli kafadan çatlak olanlar bana hoş geliyor
Hayır
Hayir
evet olurum