Gezilecek neresi var othel veyaöğremen evi polis evi fiyatları neler bilgisi olan var mı? Birde resim olarak atarsanız sevnrm :)
Cevabın nedir?
Gezecek yer çok.
Kalmak için Tandoğan orduevi misafirhanesi olabilir sıhhıye orduevi misafirhanesi olabilir. Fiyat olarak 8 10 lira gecelik konaklama fiyatları. Askeriye hem ucuz hem güzeldir tavsiye ederim. Webde dediğim misafirhane isimleri ile araştırma yapıp bilgi alabilirsiniz. siviller için konaklama imkanı var sonuçta05 Yorumla
Soran+1 yılhm anladım çokk teşekkür ederm ama bunlar dikmende mi?
Soran+1 yılhm anladım aslında anladıgım kadarıyla ulaşımla hepsi birbirine çok yakın sanırım.
Soran+1 yılhm anladım çok teşekkür ederm o zaman :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Polis Evinin Üstündeki İlk Işıklarda Oturmuştum 9 Ay , Fakat Polis ya da Öğretmen Evi Fiyatlarını Bilmiyore Ben
02 Yorumla
Soran+1 yılokeye :)
+1 yılBen dikmendeyim. Polis evi uygun oluyo diye biliyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılhm ne civardır acaba
- +1 yıl
Anlamadım? Bu arada bu havada dışarı çıkılmaz
Soran+1 yılben ankarada değilim zaten tatil amaçlı gelcem ilk baharda veya yaz ayında. Polis evi ücretleri ne civardadır die sordum.
- +1 yıl
Bilmiyorum ama uygun ve tam merkezde ordan heryere gidebilirsin
Soran+1 yılhm peki çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Ankarada fazla gezcek yer yok gittim beğenmedim deme :D
Soran+1 yıllünapark falanda mı yok :D
- +1 yıl
Varda işte istanbuldakiler gibi değil :D
Soran+1 yılgene ne varsa benim memleketimde var ya :D
- +1 yıl
Yapcak bişey yok burasi başkent :D
Soran+1 yılbnmkide güneydoğunun başkenti ne olmuş yani :D
- +1 yıl
Hahha :D
Soran+1 yılyaa :D :D
Soran+1 yılsende klavuzluk yapsana bana :)
- +1 yıl
Ne gibi?
Soran+1 yılgezilecek yerler konsuunda :) hangi aylarda ısınmaya başlıor Ankara .
- +1 yıl
Yazın :)) baharda falan gelmeni tavsiye etmem belli olmaz havası
Soran+1 yılhmm anladm teşekkür edrm.
- +1 yıl
Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılankaranın dikmeni demişler
o yokuştan aşağı kızılaya in karanfilde bir kafede otur daha iyi..15 Yorumla
Soran+1 yılya ben ankarayı bilmiorm misafirliğe gitcem :D
- +1 yıl
aynen karanfile in sen direk :D evide kızılayın ordan bul 15 dakika dikmenle arası
Soran+1 yılbu dikmenin melesinde bir pislik var ama hadi hayırlısı valla :D :D :D bişiler seziorm inceden :D
- +1 yıl
dikmende bir b*k yok burada kastedilen bu :D
Soran+1 yılahaha basitmiş ya :D :D :D
mesaj at ben ankardayim. Kalabilecegin oneriler soleyebilirim.
025 Yorumla
Soranteşekkür ederim saolun :)
Soran+1 yılahahha :d ön yargılı değilim merak etmeyin siz bir teşekkür msjına bütün ön yargı tekniklerinizi döktünüz ama ortaya maşAllah :D
Soran+1 yılduyun ki :D
Soran+1 yılahahah :d buna gerçekten gülerim :D burcun en senn :D
Soran+1 yılay hiç anlaşamam :D
Soran+1 yılha ha ha. sakin insanların birazda espri yetenegi olması gerekir yoksa monotonluktan ölürler. Bende kovayım. Hayat bnmleyken güzeldir. Egolu değilim. Samimi sayıp bir kaç espri yaptım hepsi bu.
- +1 yıl
Benim nasil biri oldugumu bilmedigin için klavye başinda ya da dokunmatik ekranina pit pit basip 2 3 harfi yanyana getirip atip tutmasi kolay kucuk hanim... 😉 hayat seninle guzelmis bide pehhh 😂 egolu degilim dio hemde egosunu tatmin edio , hayat espiriktuel kucuk hanimla guzelmis bak hele 😃 çiroz seniiii. 2 yorumla hemen satişa getirdin yengeç erkegini suratsizin teki yaptin hic yakişti mi sana sayin kova hanim 😱
Soran+1 yılçinçin sultan deseydin bari :D saygı duyarım ben neden satışa getireyim kendime yapılmasını istemeidğim şeyleri başkasına yapmam. ayrıca klavyede atıp tutan insanları sevmediğim gibi bende atıp tutmam :) Ha bu arada Ciddi anlamda egolu değilim egolu insanlardan da nefret ederiim.
Soran+1 yılahahha :D bütün hakareti edior sonuna bir hanım getirior kenara çekilior :D vay be :D
Soran+1 yılKırdıysam bilmeden kusura bakmayın :)
Soran+1 yılahahhaha :D buna güldüm gerçekten :D :D adaletsizlik sevmem :D yengeçlerle bile savaşama die yengeçlerini öldürürm :)
Soran+1 yılof cidden sıktı ha. bu nasıl bir espri anlayışı daha fazla katlanamicam ksuura bakamyın. şiddetin esprisi olmaz.
- +1 yıl
Kişisel direk sana bisi demiyorum ki zaten 😃 sadece burclarla ilgili girgir boyutu bir muhabbetti. Ayrica gorende adam oldurdu sanicak o derece bir abarttin sende 😃 siddetin espirisi bu iyidi 😉 kac yil hapis yerim onu sole bide kova hanim ustune. İdam etmedin kaldi valla. Kovasin falan ama kiricisinizda yani.
Soran+1 yılBelkide kırıcı olacak son insanımdr. Beni yanlış anlamaya devam etmeden önce. hayırlı geceler dilerim.
Soran+1 yılteşekkür ederim.
+1 yılDikmen kizi hizlidir dikmen kizi asildir dikmen kizi sosyetedir ;) amaa bizde İstanbul luyuz hani.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Bu havada dışarı çıkma, gezilecek yer Dikmen Vadisi var
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ben farklı şehirdeyim ilk baharda veya yazın gitmeyi düşünüyorum.
Diğer konusunda 453 cevap paylaştı. Polis ve öğretmen evleri ucuz
Bazı yerlerde sivil vatandaş alıyorlar ama ankarayı bilmiyorum01 Yorumla
Soran+1 yılhm peki teşekkür ederm.
+1 yıldikmenden başka gezecek yermi bulamadın :D
034 Yorumla
Soran+1 yılne bilim :D
- +1 yıl
adamlar senelerdir bağırıyo ankaranın dikmeni birdaha gelirsem ... beni diye :) gezecek çok yer var keçiöreni gez ondan daha iyi teleferike binersin :)
Soran+1 yılhm akrabam dikmende :)
- +1 yıl
tamam akrabanıda al ve keçiörene gidin estergon kalesine kışın şelalenin görüntüsü ayrı oluyor botanik parka gidin Ankara ayaklarınızın altında olur hoş bir gün geçirirsiniz :)
Soran+1 yılbu mesafeler ne kadar uzak dikmene?
- +1 yıl
çok fazla değil 30 dk sürer oda yol durumundan dolayı ama gittiğine pişman olmazsın estergon kalesinde eski Ankara ve osmanlı kültürünüde görerek öğrenmiş olursun :)
Soran+1 yılHm peki çok teşekkür ederm :)
- +1 yıl
rica ederim iyi eğlenceler :)
Soran+1 yılTşkler :)
Soran+1 yılŞey birde kiraz mevsiminde kiraz çalınacak bir yer var mı :D
- +1 yıl
kiraz ve vişne en güzel çubukta oluyor eskisi gibi şehir merkezinde kalmadı artık çubukta festival yapıyorlar erik gibi kocaman oluyor kirazlar ve ye yiyebildiğin kadar çalmana gerek kalmaz :D
Soran+1 yılyok fantazi olarak çalmam lazım :D hayallerimin arasında da :D
- +1 yıl
tamam o zaman ordan çal :) en azından yakalanma riskin olmaz :D
- +1 yıl
bahçelerden direk dalından koparır yersin daha lezzetli olur :)
Soran+1 yılnerde oluo bu dediğniz şey hangi tarihte oluyor?
- +1 yıl
haziran gibi oluyor güdül ede gidebilirsin oranın kirazlarıda çok lezzetli oluyor ama hemde gezerim dersen çubuk daha gelişmiş...
Soran+1 yılhm gezeriz tabi ya peki çok teşekkür ederm :) festivaller kaç gün sürüor
- +1 yıl
hasata göre değişiyor bazen 10 gün bazen 1 ay sürüyor... rica ederim inşallah eğlenirsiniz :)
Soran+1 yılinşAllah da gidemem die korkuorm :)
- +1 yıl
inşallah gidersin bende gidecem belkide karşılaşırız bile :)
Soran+1 yılkısmet de inşAllah bakalım :)
Soran+1 yıllünapark falan varmı? veya kesin görünmesi gerekn bir yer? Ankarada doğa yokmu?
- +1 yıl
eğer ankaraya gelipte gidemezsen ben yardımcı olmak isterim sana :)
Soran+1 yıliş gelmekte zatn gelirsem orda akrablar var. ben sadece kendi planımı kendim yapmak isitorm. d
- +1 yıl
lunaparkta var doğasıda var olmazmı ne istersen var yok yok memleketimde bir denizi eksik sadece :)
- +1 yıl
sen nerde oturuyorsun ki?
Soran+1 yıltamam işte bana bir liste yaparmısınız 4 en fazla 5 günlük :) festivalide katmayı unutmayın ama :)
Soran+1 yıl27.
- +1 yıl
doğa için çubuk barajı var kızılırmak barajı var mavi göl var kurt boğazı var ama en güzeli çubukta kara göl festivale gittiğinde sabahtan gider orayada uğrarsın hayatında görebileceğin en güzel yerlerden birisi cennet gibi lunapark için ulusta var yeni tadilat oldu ve şu an temiz aile yeri ve makineler hep yenilendi yeni oyuncaklar geldi havuza gitmek istersen etlikte olimpik havuz var istersen balık tutabilirsin barajlarda keçiörene gidip kültürü öğrenebilirsin teleferik e binersin kuğulu park ve seymenler parkı huzuru bulman için atakule ve estergon kalesi ile ankarayı komple izleyebilirsin teleskopla atatürk orman çiftliğinde kokoreç dondurma ve hayvanat bahçesi var mamak tarafında sallanan köprü var mavi gölün yakınında beşik gibi sallanıyor boğaz köprüsü gibi :) ne ararsan var...
Soran+1 yılevet çok güzel anlattınız ama bu e, şekilde değil. ben bilmediğim için bir yerden yanlış bir yere atlayabilirim. hangisiyle hangisinin arası çok yakın. Maddeler halinde daha ii anlardım. ksuura bakmayın rhaatsızlık verdm sanırım.
- +1 yıl
antepte arkadaşım vardı nizipli ama çok oldu görüşmeyeli ne oldu hiç bilmiyorum..
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
benim bir 10 dk işim var döneceğim istersen özelden yazabilirsin yanlış anlamazsan kılavuzluk yapabilirim sana uzaktanda olsa bilgilendiririm seni
Soran+1 yılBuraya yazın ben geri dönüş yaparm size :)
+1 yılpolis evi 40 öğretmen evi de 50 tl civarı
09 Yorumla
Soran+1 yılsivil içinmi?
- +1 yıl
memur için, dışarıdan almıyorlar diye biliyorum ama emin değilim ara bir sor istersen
Soran+1 yılsivil alıorlar ya benim misfirim gelmişti sivil alıorlardı kendi memleketimde öğretmen evlerinde.
- +1 yıl
Öğretmen evinin konumu daha iyi lobisi de fena değil bence, bahçeliye yakın canın sıkılmaz, polis evi de güzel ama yer sıkıntısı olabilir
Soran+1 yılhem uygun hem rahat edebileceğim dikmende neresi var işte?
- +1 yıl
En uygunu polis evi o zaman:)
Soran+1 yılpeki teşekkür ederm o zmn :)
- +1 yıl
Bir sıkıntı olursa mesaj atabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederm.
niye dikilecek birşey mi var :P
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliorsun diktirilecek bişiyler için gidildiğini kaçd efa diktirdin ;)
Polis evi en fazla 15 20 liradır polismisin
013 Yorumla
Soran+1 yılolmak isterdim :D teşekkür ederim.
Soran+1 yılpolis evinde siviller kalaibliormu?
Soran+1 yılyakınımın olması polis evinde ne işe yaricak ki yakınımda polis zaten :D
Soran+1 yılama o erkek ben bayan :D
Soran+1 yılhmm anladım ama sorun çıkmaz mı öyle. sonuçta erkek sicil numarsıyla sivile yer ayırtılmış olacak.
Soran+1 yılhm anladım teşekkür ederm :)
Soran+1 yılhm teşekkür ederm fikriniz için.
+1 yılAnkaranin Dikmeni bir daha gelirsem...
00 Yorumla
+1 yılAnkara mı? :D
022 Yorumla
Soran+1 yılewet :D
- +1 yıl
Ankara Denildiğinde Tüylerim Diken Diken Oluyor..
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Geçici Görevle Geldim Yapracık Denilen Lanet Olası Yerde Lojman Vardı, Taksici İçeri Girmiyor Otobüsü Yok.. Bir Durak Dediler Bekledim Bakanlıkların Orda, Otobüs Gel Geç Yok Yapracık 2 Saatten Fazla En Son Sordum Bir Şoföre Dedi Bana Bugün Günlerden Ne? Delirmişim Zaten Tuttum Kendimi Cuma Dedim Haftaya Cuma'ya Kadar Beklesen Yine Gelmez Dedi.. :D
Soran+1 yılahahhahahha :D :D
- +1 yıl
Tam Diyeceğim Sanane Lan! Bin Dedi Bindim Çağlayan Askeri Tesislerinin Orda İndim 1.5 Saat Geldi Gittim. 2'nci Gün Yine Çağlayan Askeri Tesislerinin Önünde Bekliyorum Aynı Şoför Geçti Demez mi? Sen Daha Bekliyor musun? Delirdim ALLAH'TAN Son 2 Günümdü..
Soran+1 yılALLAH ım ayrdım etmiş yinede :)
- +1 yıl
O Bir Şey mi? Konutlara Giden Ana Yolda İniyorsun 5km Yürüyorsun Taksiye Kaç Defa Dedim 1 Haftada Kızılıayda Götürmediler İçeri Hiç.. Hepsi Orada Bıraktı 3 Defa Daha da Binmedim.. 5km Yürüyordum Eve, Sabahta 5km.. ALLAHIN BELASI YER..
Soran+1 yılsiz anlatıorsunuzda ben bu anlattıgınız yerleri bilmiyorum :)
- +1 yıl
Bence de Bilme ! :D Yapracık Çankaya'nın Gerisinde.. Kocaman Bir Yer Yolun Bir Tarafından Yüzlerce Blok Toki.. Diğer Tarafı (Benim) Kaldığım Yerde Yine Aynı Polis Asker Bürokrat Halk Tübitak Mit Personeli Kalıyor Düşün Kocaman Başlı Başına Bir Şehir Gibi Yüzlerce Blok Var %90'ı Karanlık Kimse Yok :D Benim Kaldığım Binada Ben Kalıyordum Tek :D
Soran+1 yılhahah :)
- +1 yıl
Son Gün Eve Giderken 5km Sulu Kar Yerde İnanmayabilirsin Botun İçi Su Doldu! Delirdim Çıkardım Elime Aldım 1km Yalın Ayak Gittim Eve Geldim Yürürken Sorun Yok Eve Girdim 10 Sn Durunca Aldığım Hazı Anlatamam 2 Saat Kaynar Suda Ayağım Hissetmedim Normalde Buharı Yakar :D Kalorifere Uzattım Nasıl Olsa Gidiyorum Diye :D
- +1 yıl
Döndüğümde 100 tl Dağıttım Dilencilere 10 - 20 Öyle Öyle :D
Soran+1 yılahaha :)))
- +1 yıl
ALLAHIM İnşallah Bir Daha Başta Yapracık Sonra ANKARA'ya Düşürmez Yolumu..
Soran+1 yılamin inşAllah diyeyim :)
- +1 yıl
Aman TANRIM Didim!
- +1 yıl
Bir Ortamda Kadın Geliyor Ya da Arkadaşlar Vasıtasıyla Tanışmak İstiyor Ya da Arkadaşlara Diyor Tanışıyoruz Nerelisin Ankaralıyım Ben... ... ... Error Veriyorum İnan Bana Ruhum Daralıyor :D
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Ankara Adı Geçince Bile :D
Soran+1 yılanlıorm :)
- +1 yıl
Neyse Depreşti Hatıralarım Kusura Bakma Fazla Yazdım. İyi Geceler Hakkını Helal Et. Ankarada Sevdiğin Yoksa Emin Ol Ankara Anıtkabir Hariç Gezilip Görülecek Kalınacak Bir Yer Değil!
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldikmendemi sadece?
03 Yorumla
Soran+1 yılewet
- +1 yıl
dikmen vadisi var bir tek
Soran+1 yılhmm
Dikmenin neresi
00 Yorumla
+1 yılBurdayımmm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında