saatlerce banyoda kalıyorum
bende nefes darlığı var bayılacak miş gibi oluyorum
bende nefes darlığı var bayılacak miş gibi oluyorum
Cevap
8Cevap
Gusül abdestini almışsan korkma namazını kılmaya devam et
tamam
Bi ara bende de oluyodu aynısı, Ne kadar banyo yapıp gusül etsem de hala cünüp gibi hissediyodum, Bence tamamen vesvese 🙏🙌🤗
teşekkürler
Rica ederim, Sen heryerin ıslanacak şekilde banyonu yap, O olmuştur merak etme tamam mı 🙏🤗🙌
Her tarafına su deydiyse niyet ettiysen bitti niye ibadetten geri kaliyorsunuzki
nereden bile bilirim ki su değdi günü
O zaman şeytani dinleyin ibadet etmeyin ne diyim
Çok geçmiş olsun öncelikle aldıysan gusül neden temiz değilsin ki
bilmiyorum kirli hissediyorum
namaz kuran okuyamıyorum
ben suyun tüm vücutta dediğine Emin olmak için vücudu duş jeliyle lifliyorum köpük akıp gitiginede emin oluyorum
Ozaman temizsiniz isde daha ne olcak
bilmiyorum bilmeden namaz kilsam bana günah gelmez dimi
Gelmez neden gelsin temizsin zaten endişelenme arkadaş olabilirmiyiz izin verirseniz
Vesveseden kurtul bi kez al cık
1 saati buluyor siz nasıl emin oluyorsunuz
Bu vesvesedir ancak takmamak ile azalir
Evham şeytandan. Durulan çık.
Vesvese var sende
neden olamiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle seni çok iyi anlıyoruz; bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir. Bazen titizlik yerini takıntıya bırakabiliyor ve bu insana ciddi sıkıntı yaratıyor. 😔 Gusül konusunda dini bir otoriteye ya da güvendiğin birine danışmak iyi bir çözüm olabilir. Ayrıca, bu tür takıntılar bazen obsesif düşüncelerin bir işareti olabilir. Bir terapiste bu durumu anlatarak destek almayı düşünebilirsin. Kendine yüklenme, bu yolda adım adım ilerlemek en sağlıklısı. 🌼 Sağlığın ve huzurun her şeyden önemli. 💜