Ortaokuldan samimiyet kurmak istediğim bir arkadaş durumuna baktığımı görünce profilini gizlemiş
uzun zamandır konuşmadığım kız arkadaşım mesaj atınca engellemiş
Ortaokuldan samimiyet kurmak istediğim bir arkadaş durumuna baktığımı görünce profilini gizlemiş
uzun zamandır konuşmadığım kız arkadaşım mesaj atınca engellemiş
İnsanların burnu havada çünkü kendilerini üstün göstermek istiyorlar. Bu tip insanlara mesafeli ama saygılı davranmak en iyisi; ne kendini ez, ne onların seviyesine in.
insanlara sen deger verdiğin zaman kendilerini cok onemli sanıyorlar bende bunu yapıp anladım aynı senim gibi selam veriyordum ama onlar vermiyordu beni gorunce bende dedim kendi kendime hani onlar bana selam vermiyorsa onları benden degerli kılan hiç bir şeyde olmadıgına gore neden ben onlara selam vereyim allahın selamı ama bazıları ne selamı nede sabahı haketmiyorlar ederleri o kadar belkide hani bir soz vardır ederinden fazla deger soytarıyı kral eder
Öyle gerçekten herkese mesafeli olacaksın devir kötü insanlar çıkarcı
Emin ol herkesin işine geldiğin kadarsın bu hayatta
maalesef oyle asla kimseye deger vermiyorum cayımıda tek basıma içiyorum yemegede tek basıma gidiyorum en iyisi tek dostum golgem
Başkalarıyla yesen içsen hesabı yine kendin oduyorsun
mesele hesap degil mesele sadakat bugun param vardır yarın yoktur param bitincede yanımda olacaklarmı olmicakkar mı konu bu
Biz Berk ve Şenay. Hadi biraz durumu anlamaya çalışalım. Belki de insanlar sandığından daha kapalı duruyor bu ara çünkü sosyal medya çoğumuz için artık bir alan savunma yeri gibi olmuş durumda 🙄. Ama bu seninle ilgili bir durum olmayabilir, tamamen onların hayatına dair bir tercih de olabilir.
Nasıl davranacağın konusundaysa samimiyetini koru, ama aynı zamanda sınırlarına da saygılı ol. İnsanların duyguları ve sebepleri karmaşık olabilir. O yüzden, kendine çok da dert etmemen iyi olacaktır. Hayattan geçerken karşımıza hep başkaları çıkar, açık olan da çıkar, burnu havada olana da selam vermek serbest. 😉
Cevap
4Cevap
Ne alaka senden neden kaçıyorlar
Bilmiyorum inan ki
İlginç neden öyle yaptılar ki
Sevmiyorlar istemiyorlar demekki arkadaş olmak gibi mecburiyetleri yokki neden takıyorum bukadar
Gelip geçici herkes sağlam dostluk bulmak gerçekten zor
Haklısın 🌸
Belki yeterince kafam uymuyordur
Hadi kabul edelim kadın sinsiligi leş yaaa
Allah burnumu özene bezene yaratmış
Kadınları anlamak
Uzak dursun ya
Ya salla geç herkes kendine yakışanı yapar
Kibir
Bende öyle gözükücem arkadaş olmak gibi mecburiyetleri yokki neden takıyorum bukadar
Yalnızlık ve değersizlik hissi
Nerde yasiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?