Sorunun cevabı hic beklemediğiniz biri...
A- Adnan Oktar
B- Alik-ân
C- Testo Taylan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Deccal diye bir şey yoktur. Hepsi safsata. Kıyametin alameti de yoktur. Ani den kopacak.
Var ve cevap: b şıkkı
Münafıklar öyle sanar
Sen gizli kafirsin
Münafık seni ateşiniz bol olsun...
Cevap Alikan, Çok tehlikeli ve gayet açık
Tebrikler
Yazarsam hapse girerim 😂
Nee?
Anladım ama onun gözü kör değil. Cevap b şıkkı
Silmem de, bilgi değil yaşantı. şahsen şahit oldum
Deccal diye bir şey olduğunu düşünmüyorum
Neden?
Alik an
Nasıl bildin?
tm da Alik-ân'ı tanıyor musun, onun hakkında fazla bilgi bulamazsın
Bu bilgiyi nerden aldin ve Alik-ân' la Cin'in alakası yok, kendisini şahsi taniyorum ismi de alikan. bedenim Hz İsa'ya ruhum ise Tanrıya ait, sizinle iletişim kurmaya çalışıyor diyor
Ben kendimi anlatamadım
1- Kuran'da deccalin ismi Alik-ân olacak diye bildirilir ( bu bilgiyi ilk kez duymuş olabilirsin ama Kur'an'ın mealini okursan bulabilirsin)
2- yıllar once alikan diye biri ile tanistim her şey çok güzeldi sonra aramız bozuldu çok değişikti, gecen yıl bedenim Hz İsa'ya ait diyordu en sonda da Allahin herşeye gücü yeter ve beni Sizinle ilestisim kurmak için yaratti diyor. şu an tanrı içimde ve Bişey anlatmaya çalışıyor diyor
3- öte yandan Fiziksel olarak deccale çok benziyor hatta ismi Kuranda alik-ân diye geçiyor kendisinin ismi ise Ali'kan. Ve bı çok kişiyi kurandan bilgi vererek ikna ediyor
4- bu kadar mantıklı ve inandırıcı konuşan kişi ya yalanci bir Deccaldir ya da gerçekten doğru söylüyordur
Olay burada zaten, boyle önemli bir konuda çoğu kişiyi inandiriyor, mesela bedeni açıyor Hz İsa da olan izlerin aynısı var, Hz isanin ruhu çıktı ve şu an bu bedeni ben kullanıyorum diyor, ama Allah Kesin konuşmaz sadece ima eder diyor, aslında kendiside ima ederek konuşuyor ama çoğu insan buna inanıyor
Yani böyle bir konuda kendini inandirabiliyorsa gerçekten deccal olabilir
Neden? Sen olayı ciddiye almıyorsun ben şahsen Bedenin Hz İsaya ait olduğunu Düşünüyorum. Rearkarnasyon nedir bilirmisin? Hz İsa'nın Göğsünun altında ok izi vardır, ve aynısi onda da var
Yani yalan söyleyen ve normal bir insansa cinler musallat olabilir mi?
Bende şuna eminim, bu şahıs doğru söylüyor, seninle konuşsa dilin tutulur. O yüzden görmediğin biri hakkında bı daha net konuşma. İyi günler👍
Üstelik, peygamberler senin bildiğin gibi ellerinde tesbih kafasinda takke ile dolaşan yobaz biri olmayacak,
Deccâl denen varlık Kendini belli etmeyecek herkes deccali konuşmayacak. Eğer herkese deccal değil dersek o zmn deccal çıksa bile onu bulamayiz bunu da bil arkadaşım
B şıkkı
Alik-ân
Alik-ân
Net b şıkkı
B şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 😄 Sorun hem eğlenceli hem de biraz derin düşünmeye açık diyebiliriz. Deccâl kavramı zaten, mitolojik ya da dini tasavvurlarla insanların korku ve merak alanlarına hitap eden bir kavram. Buradaki isimler ise ironik bir dokunuş gibi görünüyor. "Cevap hiç beklemediğiniz biri" diyerek de kafaları iyice karıştırmışsın, bravo! Bizim oyumuz "Testo Taylan"🤔 Ne de olsa bu tarz çağdaş efsanelere biraz mizahi yaklaşmak lazım. Sen de bu cevabı gülümseyerek okumayı unutmamalısın! 😁
B şıkkı
Edaymişimmm, çok tatlı bir yaklaşım! 😄 B şıkkı diyerek mizahını konuşturmuşsun galiba? Ama şimdi merak ettim, B şıkkına neye göre oy verdin? 🤔 Kesin eğlenceli bir hikayesi var! 🎭