Bu işe girmemi tavsiye edermisiniz? Güvenlimidir? Yasalmıdır? Para kazanabilirmiyim?
Evet tavsiye ederim
Hayır tavsiye etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu işe girmemi tavsiye edermisiniz? Güvenlimidir? Yasalmıdır? Para kazanabilirmiyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kazanman çok zor network marketing işlerinde ilk girdiğin andan itibaren sermayen yoksa seni soyup soğana çeviriyorlar bunu da sana şöyle yediriyorlar "yükseleceksin biz de bu yollardan geçtik" Çevren olması lazım, çevrendeki insanların maddi açıdan durumu iyi olmalı ki satış yapa bilesin çünkü ürünleri doğal diye çok pahalı oluyor,, bana kalırsa hiç tavsiye etmem kendi içlerinde yapılanma oluyor ve emeğini çalıyorlar , hakkına giriyorlar. 🖐🏻
@123deneme12345
Arkadaş çevrem çok geniş değil. Pazarlama yeteneğim çok yoktur. Peki burada sıradan maaşlı personel olarak çalışılabilir mi?
Bildiğim kadarıyla Maaş sistemi yok senin satış yapmana ve yükselmene baglı olarak para alıyosun. Yani satış yaptıgın ürün 100 ise sen 200 e satabilirsen kalan senin oluyor,, buranın sistemini tam olarak bilmiyorum ben kendim ugraşmadım bu şirketle ama başka bir firmada agzımın payını aldım
@123deneme12345
Öyle mi? Geçmiş olsun. Üzüldüm. Hangi firmada denedin? Hala borç ödüyormusun?
Teşekkürler,, borçlanacagım bir durum yoktu o dönem de elimde olan paramı onlara yatırdım bi güzel ekmek yediler üzerimden😅 sonrasında da bi güzel iftiraya ugradım üye çalıyomuş güya 😂 öylece o gün bitti benim için çok hak yeniyor hâlâ hakkımı helal etmiş değilim o kişilere onlarca kişinin oldugu grupta hırsız muamelesi gördüm ,, işin özü git markette çalış daha iyi em azından kafan rahat olur hommlife dı şirketin ismi.
@123deneme12345
Tmdır, sağol. Tekrardan çok geçmiş olsun
Rica ediyorum teşekkürler. 🙏
eğer müşteri portföy, n genişse para kazanırsın mesela önce aile üyelerinden başla sonra komşular eş dost akraba derken baktın para kazanıyorsun devam et
@raif1923
Ailem pek sıcak bakmıyor. Arkadaş çevremde çok geniş değil. Pazarlama yeteneğim çok yoktur. Peki burada sıradan maaşlı personel olarak çalışılabilir mi?
sıradan maaşlı personel olarak ancak sıcak satış mağazasında çalışırsın on line da öyle personel yok
Kazanırsın