Diğer Aynı anda 5 tane bi*da içsem birsey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 5 tane bir*a çok kafa yaparmı aynı markada degiller alk*ol oranları farklı içlerinde kırmızı bir*a da var Güncellemeler11 ay Başladım içmeye artık kaç tane içebilirsem Aynı anda 5 tane bi*da içsem birsey olur mu? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun yerine kırmızı Tuborg al ikitane oseni sarhoş eder 1 4 Yorumla Soran 11 ay Kırmızı tuborg zaten bir tanesi Yorumla Emrhttr 11 ay Extra shot al ne diyim cin al ama kırmızıyı iç diğerlerini fazla içmeden olursun Yorumla Emrhttr 11 ay Afiyet olsun Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim🥰😅 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 11 ay Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Bu senin sınırının ne olduğuna bağlı. 2. de de kafayı bulabilirsin. 8.'de de... Ama bence çok zorlayıp damı dötü kaybetmektense, a, içip keyfinde bırakmak daha iyi. 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay kusarsin kız halinle 😉 hakkıyla içecek birine ver sana 200 tl versin git kendine çukulata al haha 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. 5 bira genelde bir kadını yamultur ama dayanıklılığa göre değişir 0 0 Yorumla
yldzbenarfaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 11 ay 5 tane bira icilirmi la 2 kırmızı yeter zaten boş yere mal olursun baş ağrısı yapar 0 4 Yorumla Soran 11 ay Evde 5 tane var bende içmeden duramıyorum ama içsem büyük ihtimal çok kötü olurum Yorumla Soran 11 ay 1 tanesi kırmızı tuborg shot Yorumla yldzbenarfaa 11 ay Shot + yüzde 5 lık çakır yapar Yorumla yldzbenarfaa 11 ay Fazlası baş ağrısı yapıyor Yorumla
jokeeface Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 100% 11 ay hiç içmediysen o kadar içemezsin zaten 0 2 Yorumla Soran 11 ay İçiyorum zaten sürekli alkol ama hiç aynı anda alkol oranı bu kadar yüksek içmedim Yorumla Soran 11 ay %30 alkollu şeyler içtiğimde olmuştu onda direk çok fenaydı Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yazık o pis içeceğe içmeye 0 0 Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. Ic tabi hayatim ama tekila icersen daha guzel olur 0 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarhoş olursunuz hatta kusma ihtimaliniz bile var. 0 0 Yorumla
Gkhn523432 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 412 cevap paylaştı. 8 tane bişey yapmıyor 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. 2,5 lt icecen yani cok afedersin ama g.. olursun 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Icme basi dagitin 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. O kadar içme 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 964 cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Onun yerine kırmızı Tuborg al ikitane oseni sarhoş eder
Kırmızı tuborg zaten bir tanesi
Extra shot al ne diyim cin al ama kırmızıyı iç diğerlerini fazla içmeden olursun
Afiyet olsun
Teşekkür ederim🥰😅
Bu senin sınırının ne olduğuna bağlı. 2. de de kafayı bulabilirsin. 8.'de de... Ama bence çok zorlayıp damı dötü kaybetmektense, a, içip keyfinde bırakmak daha iyi.
kusarsin kız halinle 😉 hakkıyla içecek birine ver sana 200 tl versin git kendine çukulata al haha
5 bira genelde bir kadını yamultur ama dayanıklılığa göre değişir
Evet fazla aralı içme fena kafa yapar ama göbek de şişer
5 tane bira icilirmi la 2 kırmızı yeter zaten boş yere mal olursun baş ağrısı yapar
Evde 5 tane var bende içmeden duramıyorum ama içsem büyük ihtimal çok kötü olurum
1 tanesi kırmızı tuborg shot
Shot + yüzde 5 lık çakır yapar
Fazlası baş ağrısı yapıyor
hiç içmediysen o kadar içemezsin zaten
İçiyorum zaten sürekli alkol ama hiç aynı anda alkol oranı bu kadar yüksek içmedim
%30 alkollu şeyler içtiğimde olmuştu onda direk çok fenaydı
Yazık o pis içeceğe içmeye
Ic tabi hayatim ama tekila icersen daha guzel olur
Ucusa gecersin. Dagitirsin kendini
Sarhoş olursunuz hatta kusma ihtimaliniz bile var.
8 tane bişey yapmıyor
2,5 lt icecen yani cok afedersin ama g.. olursun
Ya ölürsen
Icme basi dagitin
O kadar içme
Yapar
Sapitirsin