Güncellemeler
11 ay
Güncel
Güncellemeler
11 ay
...
Güncellemeler
9 ay
Tek değilim dimi
Kadınları artık çekemiyorum yaşım ilerliyor ondan mı diye düşünüyorum gereksiz naz kapris çekemiyorum yani 32 yaşındayım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bunun yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu katlanamamazlık durumuna ben kaç sene öncesinden başladım ve şimdi de 25 yaşındayım
O zaman normal sjsj😂 bu güne kadar naz kapris çektim de ne oldu diyorum ilişkilerim de yani beni yormayacak benim de yorumlayacagım biri olmalı
Çok yorucu ve sinir bozucu gerçekten ya. Ne gerek var ki karşındaki insanı çocukluklarınla rahatsız etmeye
Hahaha çok güzel bir bakış açısı böyle düşünen kızlar da varmış şükür Yarabbi bunu ds gördüm ölmeden 😅
Gözün arkada kalmaz o zaman 😅. Özellikle bazı kadınlar naz yapmayı cilve ile karıştırıyor. Çoğunluk belki de bu yüzden naz yapıyordur, bilemiyorum
Hahaha bu kadar mantıklı bit kız ilk defa görüyorum 😅😅 bu arada gözler demişken pp deki sen misin 😁
Huzur evine yollayalım seni 😀
Hahaha ne alaka sadece gereksiz naz kapris çekemiyorum sjsj😂
Napalım bıkmışsın bizden😂
Biraz öyle oldu yani diyorum ki bu güne kadar naz kapris çektim de ne oldu kim çıkardı bu erkek naz kapris çeker düşüncesini😅
O zaman evlenme otur evde 😅
Bak oda var yakışıklı adamım ama oda nssip olmadı hala istesek de 😂
Sende ne değişiksin hee😂
Niye değişik mişim? :)
Kararsızsın çünkü🤣
Yok bak değilim evlenmek istiyorum ama naz kapris istemiyorum ya :)
He sana uysal çok konuşmayan bi kız gerekiyor 😀
Halden anlayan gereksiz naz kapris yapmayan demek daha doğru 😁
Aynen öyle😂
Bilmiyorum evlenen de pişman sitede soruları görüyorum pişman herkes sen evli misin öneriyor musun evlilik 😂
Yok be ben evli değilim 😀
İstiyor musun evlenmek yâda jr düşünüyorsun evlilik hakkında sjsj
İlerde belki fjjf
Ne kadar ileride 😅
Bu arada xperim düşük sohbet ediyoruz işte sıkılıyorum da 😅😂
2-3 sene sonra belki jdf
kafan yorulmuştur artık