Sanıyorlar
Sanmıyorlarexelance
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Orası iyi dimi kanka daha önce Amerikalı kızlarla aynı ortamda bulundum gram egoları yok bizde en çirkini jennifer lopez gibi egosu var a k
Marget Robbie
her şey çok iyi dostum, ben bilişimciyim. IT uzmanı olarak geldim. 2014 Porsche aldım ve değeri 27.000 dolardı, şu an aylık 8000 dolar kazanıyorum. Kız konusuna gelince kızlarla direkt iletişime geçtiğinde reddetse bile kibarca reddedip önüne bakıyor. Türkiye'de olsa sanırım taciz diye videoya çekerdi kız ve 3-4 erkek saldırırdı.
Aynen aynen onlar kibar saygılı ve ego yok
Reddetmesi bile kibarca
Kosova’da da öyleydi bu arada Arnavut kızlarında da ego yoktu 😁 bide hepsi manken gibi mk
Evet haklısın... Slav kızları bazen paragöz ve Türk kızları ile benzer olabiliyor. Batıya gittikçe her şey düzeliyor, doğuya gittikçe her şey köreliyor Japonya hariç.
Japon kızlar 🤌🏾
Anime demedim zaten Japon dedim 😁
Japonya'ya sadece bir arkadaşımla kısa süreli gittik tatil için Tokyo'ya o zamanlar mersin'de yaşıyordum. Japon kızları iyi ama +olarak birde şu durum var. Japonlar kısa ve çekik gözlü. Bir Türk erkekleri ise onlardan uzun ve göz yapımız farklı. Bu bizi orada farklı yaptı, daha kolay ilgi çekebiliyorsun çünkü farklısın
🤌🏾🤌🏾
Herkesi bir tutma kardeşim. Türk kadınları dünyanın en asil varlıklarıdır. Birkaç kezban gördün diye herkesi aynı sanma bence
Amerika'da dönercide çalışan biri için fazla iddialı laflar
İT uzmanıyım, information technology, Porsche aracım var because burada 37k Dolars
Aşkım, bebeğim, sevgilim seni çok seviyorum, ı love you and this is crazzzzyyyyy hahahahahaha
2 tur atalım mı ne dersin. This is crazy
Hayır.. bak kibarca reddettim
Siyahi kız kalçası var mı
Böyle yılışık olduğun için TC kızlarından s*tir yiyor olabilirsin
Ben Türkiye'de iken 3 kızı aynı anda arabaya attım ve şehrin her yerinde ağızlarına verdim great woman😂😂😂 sadece fazla yalan söylüyorlar. Bad girlsss
Ve benim harika great sesimden ıslanmayan hiçbir türk kız görmedim😂
Fotoğrafını hala görebiliyorum daha önce başka sorumu da cevaplamıştın😂
Bu foto oldukça işime yarayacak😂
Şlapşlapşlapşlap
Şlappşlappşlapp
ŞLAPŞLAPŞLAPŞLAPsss
Valla ua
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌟 Sanıyoruz ki, birini ya da bir grubu genellemek her zaman sıkıntı doğurabilir. İnsanlar dünyanın her yerinde farklıdır, kalıplarla sınırlamamak gerek. Sence de herkesin kendince ilgi çekici ve özel yanları yok mu? Şöyle düşün: Hayat, çeşitlilikle güzelleşiyor. 🌍 Umarız sen de pozitif bir bakış açısıyla etrafına bakmayı seçersin! 😌