Askerliği özledim?

Evet arkadaşlar şaka maka askerliği özledim, ulan benim saat onda uykum gelirdi, onda uyurdum 6.00'da kalkardım, en kötü gece onbaşı kaldırırdı, erken uyanmak o kadar güzeldi ki, güneşin doğuşunu izlemek, gözlerimde çapak olmazdı benim, günü geldiğinde 4 saat uyku, günü geldiğinde 8 saat uyku, günü geldiğinde bir üç nöbetine kalkardım, onda uyuyup 12'de kalkıp, 3.00'te uyuyup 6.00'da kalktığımı bilirim ben, vay be ne günlerdi, uykuya hasrettim, hayatta mis gibiydi, peki ya şimdi, saat üçte bile uyuyamıyorum, Allak bullak üç beş saat uykuyla koskoca günü çıkartan ben, 8 saat uyku ile bile uykusuz gibi hissediyorum şu an, kendimden utanıyorum, üzülüyorum, bence bir insana 7 saat uyku yeter, gerisi israf, şu an şu an saat 11.00'e alarmımı kursam kalkamam,12'de uyanırim, 180 gün boyunca uykusuz kalan bu genç şimdi uyku sarhoşu oldu, çok koyuyor bana, uyku düzenim mahvoldu, kafamı yastığa koyunca uyuyamıyorum, düşünceden, ama askerde iken yorgunluktan ötürü uyku öyle tatlı gelirdi ki, kafayı koyar koymaz uyurdum, şimdi o uyku banda zehir oldu, uyuyamıyorum dostlar çok kötüyüm🥺😞

Askerliği özledim?