bu da mı gol değil
beni bir sümüklü mendil gibi kullanıp attı
Adres sorma deyince yıllar önce bir hatun kişisi bir yeri sordu ama öyle böyle bişey değildi.bildiğim yerdi lakin sorunca unuttum düşündüm tarif ettim ama yanlış olduğunu farkettim.dedim dağıldım şuan 30 saniye bekle toplayacam yada başka birine sorun bekledi topladım tarif ettim.hey gidi gençlik
sen galiba başka bişe için soruyosun ? başkaların öyle sandığına göre
yok sana aşık olduğunu senden hoşlandığını ama söyleyemediğini zodyak burçlarından sıkılıp çin burçlarına geçmek istediğini evindeki kapalı kutuda bomba olduğunu ve en yakın arkadaşının mafya tarafından kaçırıldığını ve fidye olarak 9 trilyon istediklerini anlatırlar
ay kıyamam umutlanmış
tek sen varsın dimi orda yada birisi anlatmışdır önceden
yada okumuştur yazıları ne durağı felan diye
illa sana öyle mi demesi lazım
salaklaşma
lütfeeen
nolduda garipsedin bazı semtlerde tek durak vardır .durağı bildiği için oraya hangi otobüsle gideceğini sormuş olabilir.
Cevap
4Cevap
:) başka bir amaç güden de vardır ancak ben genelde gerçekten adres sormak için adres sorarım.
Bu sorunun üzerine dün gerçekten çakmak istediğim çocuk başka amaçla istediğimi düşünmemiştir umarım. :)
didmi ama çakmak bu :):):)
bende bilmediğim bir yer olduğunda soruyorum ne yapayım kaybolup telaşmı yapayım soruyorum elimde değil kötü bir amacım yok yani
her dışarı çıktığımda mutlaka kaybolurum
en az 10 kez birine adres sorarım
herkesin amacı o olmayabilir ama ben hep gerçekten adres sormak için sordum.yanlış anlaşılmasın diye de genelde esnafa sorarım.
Bir mekan ariyorduk ve kiz arkadasim turist taklidi yaparak adresi birilerine sormustu:D
öyle değil bence kızın biri sevgilime yavşamıştı medyamarkt nerde diye
Sizin eve nasıl giderim diye sormuyorsa altında başka birşey arama.
evet öyledir yani yüz ifadesinden anlamak çokta zor değildir.
Sümüklüfıratın sümüğünü görmek için soracak değiller
evet...
sen ne sandın...?
Tabi , başka amaç gütmüyorum
sence? Bunda ne gibi amaç olabilir ki ?
tabiki de gol hemde çataldan :D
E herhalde ne sandın =/
Eskıden daha komiktin sen yahu.
belli olmuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar