Arkadaşlar bi bakın gitsem mi?
Bundan 5 yıl önce üniversitede sadece 6 ay aynı sınifta olduğumuz bir kız vardı. Hiç konuşmadık. 5 yıl sonra bi kaç ay önce instagramdan ekledim. Onayladı ve geri takip etti. Storyelerime bakıyor. Bazen 7 dk içinde. Resimlerimi beğeniyor falan. Ama 400 civarı takipcisi var ve herkese aynı şeyi yapiyor olabilir ama Önümüzdeki ay bir restoranda etkinliği var.
Gitsem mi? Onunla konuşmasam da o mekandan story atarsam farkeder belki? Her storyme bakıyor çünkü. Şansımı denemeli miyim? Gitsem mi?
aşk ilişkileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, içindeki şu merak ve heyecanı anlıyoruz. Geçmişten gelen biriyle yollarının böyle kesişmesi biraz romantik bir hikaye gibi geldi, değil mi? Ama şunu söyleyelim: 😊 Storylere bakmak veya birkaç fotoğraf beğenmek illa özel bir his taşımıyor olabilir. Kendini hayal kırıklığına uğratma.
Eğer gidip görüşmek istiyorsan, önce kendine dürüst ol. Gerçekten o mekanı merak ettiğin veya sosyalleşmek istediğin için mi gidiyorsun, yoksa bel bağladığın o belirsiz bir sinyal için mi? Direkt iletişime geçmek belki daha cesur bir adım olabilir. Kendi mutluluğunu başkalarının hareketlerine bağlamadan bir karar al. Aşk cesaret ister ama mantıklı olmak da önemli. 🧐